Ačiū, Ingrida, už nuorodą
Labas rytas.
Žolyte ,o matei ten galima gauti apšiltinimui namo paramą.Mano vyrija nagrinėja,bet daug ten klaustukų.
Ingrida, apie tą šiltinimo paramą jau seniau skaičiau, baisiai daug niuansų. Reik išmanyt labai tuos dalykus. Jau čia ne man. Pagalbos iš nierkur neturiu tiems projektams, tad apsieisiu.Užtenka, jau ir taip kaip musė plūduriuoju su ankstesnėm veiklom
Labas rytas.
Labas rytas.
Ny ką, atšilo ? Einam kapstytis daržuose ?
Labas rytas.
Na kur ta šiluma?Mano kaime tai vėjas.
iš pat ryto saulutė pas mumi Ir + 8ºC
Šiltnamy radau vienam pomidorui vieną lapą apšalusį Bet ne šviežiai, ko gero prieš kelias dienas. Jau reiktų sodint į vietą, bet jau nebegalėčiau apklot agro, perdaug plačiai būtų vargt. Gal dar kokią savaitėlę palaikysiu vazonuose, kai kurie su žiedais. Bet šiemet tos šalnos tai beveik kasnakt, tai reik laukt.
Šiltnamy radau vienam pomidorui vieną lapą apšalusį Bet ne šviežiai, ko gero prieš kelias dienas. Jau reiktų sodint į vietą, bet jau nebegalėčiau apklot agro, perdaug plačiai būtų vargt. Gal dar kokią savaitėlę palaikysiu vazonuose, kai kurie su žiedais. Bet šiemet tos šalnos tai beveik kasnakt, tai reik laukt.
Kažkaip nebuvo šalnų apie namus. Gal kur nors slėniuose. O šiaip apie nulį, bet žolė neapšarmojusi rytais.
Laba,
Praeitą naktį (ne šianakt) sodyboj -4 buvo 5 ryto, jei kaimyne tikėt.
O šalnų lyg ir nebežada.