Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gal pas ką nors nelyja???Net šuns negaliu išprašyti į lauką. ax.gif O gandras vargšas vaikšto palei langus. blink.gif
Atsakyti
La,visiems.Jau vakar nuo vakaro pliaupe blink.gif ,o dabar ir sninga ir lyja,+1.Orelis biggrin.gif
Atsakyti
Žollia nusiunčiau tau ką radau pas save.
SP man paskutinę žinutę 2017 metais atsiuntusi apie gmailą . Aš nesijungusi labai senai .
Atsakyti
Ačiū, Dusia 4u.gif Prisijungiau.
Aš savo albumą panaikinau, nes vis sunkiau jungtis , saugos reikalavimai visokie googles. Nenoriu savo nuotraukų palikt googlės platumoms biggrin.gif 4u.gif Nors kur meetai, tai vistiek liko kelios su mano abrozdėliu kompanijoje su kitomis dalyvėmis.
Papildyta:
QUOTE(Niurzga @ 2021 05 02, 23:24)
<p>Laba,</p><p><strong>Žolia</strong>, tu kur patekt negali, kokio kodo pas tave prašo?</p><p>Čia juk prisijungi, rašai... </p>

Niurzga, googlės paskyroj , kur visos mūsų foto mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Jei jau ten niekas nebesilankom gal trinam viską? Ar dar kas nors užeinat?

Atsakyti

Ingrida, dukros šunė svečiuojasi?

Gausi gandrą maitint. Leisk vidun pasišildyt :B .

Kažkada skaičiau, kad prisnigo ir žmonės gandrus šiltom virtom bulvėm maitino :blink:​ .

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 05 03, 10:56)
<p>Ingrida, dukros šunė svečiuojasi?</p><p>Gausi gandrą maitint. Leisk vidun pasišildyt cool.gif .</p><p>Kažkada skaičiau, kad prisnigo ir žmonės gandrus šiltom virtom bulvėm maitino blink.gif​ .</p>

Gandrus reiktų mėsa maitinti , ne bulvėmis . Mėsėdis jis .
Žolia smagu , kad padėjau ax.gif
Niurzga, man rodos galima viską trinti , ir uždaryti gmailą , kaip nebenaudojamą . Tu toje srityje protinga, sutvarkysi ? 4u.gif
Gal kažkas galvoja kitaip ? Tylėjimas reikšia sutikimą biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na aš tikrai nesilankau google.
Gandrelis jau dirba po langais,gervės kažkur išskrido?
Niurzgiuk,dukros šuva dar bus iki galo mėnesio,pavargau jau. ax.gif
Atsakyti
Aš jau kelis metus nesinaudoju, gali trinti.

Mūsų šunė pusantros paros į kiemą nėjo. Išleidi už durų, brazdinasi atgal ir nieko nepadaro. Už tai man koridoriuje spirų paliko, o pas dukrą balą. Gerai , kad šiandien pats veržiasi į kiemą.
Katė ne savo balsu rėkdama vakar ryte parėjo, šlaputukė. Šiltnamis sandariai uždarytas, o į malkinę lietaus privarė. Neturėjo kur saugiai pasislėpti.

Balos baisulinės visur. Gal pratrauks iki vakaro. Lietmačiai irgi nesuveikė. Elektronika išsigando vėjo, o virš paprasto tiesiog horizontaliai lietų pernešdavo.
Atsakyti

Laba,

Ingrida gali paskolint šunę man :D 

Na luktelim daugiau nuomonių ir pabandysiu ištrint.

Žinau, kad gandrai mėsėdžiai tik pasidalinau tokia nesąmone dėl virtų bulvių.

IK o kaip šiaip sekasi su Baskiu?

Atsakyti
Niurzga, Baskis pateisina savo vardą. Vakar naktį kažkoks priplaukęs dukros pažįstamas įlėkė į griovį. Nuvažiavo ji atsikėlusi ištraukti. Įkando netikėliui važiuotojui, mat pasigerinti norėjo ir gelbėtojos šunį paglostyti. biggrin.gif Užvaiko kaimynų vištas ir puola mašinas. Bijau, kad nesuvažinėtų. Jeigu tik kas skambina į duris, tai gatavas į skutus suplėšyti. Kimba į kojas.
Atsakyti
paskaiciau ,apie Baski,prisiminiau uzrasa=piktas suo,piktas seimininkas,pikta seimininke,aplamai visi pikti biggrin.gif IK nesupyk 4u.gif ,o suo dickis?Mes per ziema serem katina svetima,atejo siluma-pasieme,tada prisiplake kitas blink.gif Atradom kieno-pasieme.Liko tik sava princese biggrin.gif ,suo aprimo,nes svetimus aplodavo,jau galvojom ir grandine nutrauks
Atsakyti