Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

Imu antis  :D 

IK atstojau nuo jų. Atostogauju, tai kai šiek tiek nuo saulytės sušyla balkonas, išnešu ten ir laikau iki vakaro. Viskas gerai. Dauguma jų gyvens.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Noriu pusryčių, pietų, vakarienės lauke. :unsure: 

O dar taip ilgai laukt šiltų dienų, tiksliau naktų.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 balandžio 2021 - 06:38

Nalabas mano rytas. Nebeturiu šuniuko :cry2:​ 

Atsakyti
4u.gif Niurzga , gaila dėl šuniuko ...

Pas mus šalta, vėluoja gamta su šiluma šiemet . Braškes dar ne visas sutvarkiau. Kažkaip vis daugėja jų pas mane blink.gif Vis gaila tuos vaikus išmest, tai prisiplencuoju biggrin.gif Stovi kibiras tokių gražių Malwina daigų, vis gailiu į duobę nešt, sodint jau nebepasirašau. Kitų kažkaip mažiau , nes iš rudens gerai buvau nuplėšusi ūsus. 6 vijoklines pupeles susidaiginau daigykloje ir viena namie ant palangės jau 2 mėnesiai beveik auga . laukiu tos naminės žiedų, bet kažko nežydi ax.gif
Dariausi Cov. antikūnius, nes vasario mėn keistų peršalimo požymių vieną dieną buvo, o sekančią dieną nė kvapo jų neliko. Tyrimasodo 1,7 kažkokių jų vnt. Kai norma virš 50 turi būt, kad užskaitytų turint. Tai ir galvoju. Nu jei nesirgusi, tai neturėtų būt nė tų 1,7 ? unsure.gif Kaip čia išeina?
Atsakyti

Nalabas mano rytas. Nebeturiu šuniuko :cry2:​ 
Niurzga imk :4u:  :4u:  :4u:​ . Tavo šunei bus gerai šunų rojuje!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 balandžio 2021 - 12:54

Ačiū už paguodą.

Žolia, yra skirtingų skalių. O 50 pagal tavo laboratoriją? Koks minimumas tavo skalėje?

Pvz. MB darytas tyrimas kitokia skalė. Tap jo skalėje nuo 0,8 jau skaitosi, kad yra imunitetas...

Nu atsakyme turi būti daugiau info.

Atsakyti
Niurzga, ilgai tavo šunytė nugyveno. 4u.gif

Žolia, gi kiekvienam žmogui skirtingo lygio imuninis atsakas susidaro. Reiškia , sirgai. Tik tegul smulkiau paaiškina, atrodo, kad reikės skiepytis, jeigu nedidelis antikūnių kiekis.

Pasigirsiu ir aš. Pirmadienį einu pakišti petį už laisvę. biggrin.gif Nors ir sau įtariu prasirgimą dar žiemą. Bet vis nėra laiko pasidaryti testą.
Atsakyti

IK šunei buvo 14 metų ir 8 mėnesiai. Gražus amželis.

Atsakyti
Labas rytas.
Niurzgiuk,labai gaila taksytės.O dar pažinojau gyvai. 4u.gif 4u.gif Mūsų jau vienuolika metų,kai nebėra taksės,bet mes dar prisimenme kas kiek laiko. ax.gif
Atsakyti

Laba,

Šluoju stalą :B . Alkana atėjau.

Ingrida tu rimtai, jau tiek metų? Bet kad mes gal dar nepažįstamos buvom :blink:​ . O aš pamenu, kad taksiuką siuvinėjai.

Atsakyti