Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2017 03 28, 06:43)

Dusia,aš irgi pasiilgau šparagų.Šeštadienį žiūrėjau Lidle,na tikrai pagal mūsų atlygius,brangu. blink.gif

Vakar IKI mažas ryšulėlis šparagų 1,99 EUR . Brangu. O jei dar į litus paverti ... Dabar namie 4 suaugėliai ,tai to ryšulėlio tik pauostyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 27, 21:28)
Babtų medelynas dirba.  Turguje mačiau jau prekiauja sodinukas iš grunto . Čia Kaune ir aplink Kauną smile.gif

Aš dėl Lenkijos medelynų 4u.gif Lietuvos jau dirba pilnu tempu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad Gladijus ir visi kaimynai su raudonais stogais smile.gif Pas mane irgi raudonas biggrin.gif
O iš kurios pusės apsemia jus daugiau? Čia jau po nuslūgimo fotografuota?
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2017 03 27, 23:24)
Šiandien virš sodybos praskrido sraigstasparnis, o vakare gaunu štai tokią foto. Jums taip nebuvo? Bus. Kai prasidės sėja - ridikėlių, salotų, svogūnų... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O pas tave jau sėja prasidėjo? Žiūrinėju ir nematau į dangų atkištos s...nės biggrin.gif
Atsakyti
IngridaB, mes matėma skrendant vos ne virš stogo, bet nežinojom, kad ten parko darbuotojai atlieka apžiūrą. Aš net pagalvojau, kad karinis sraigtasparnis ir kažko ieško. Žiemą vos ne naktį buvo atvažiavus policija ir ieškojo kažkokių pabėgėlių.
žollia, kai potvynis "normalus", tai lieka sausa tik kur žalia, išskyrus pušynėlį. O 2010 sausas liko tik pats kiemo viduriukas.
Iš Kaimo, tai čia tik šioje foto nesimato. Kitoje nuotraukoje maniškė labai gerai matoma. Patys nustebome - ką gali dabartinė technika. Sėja pas mus kol kas tik ant palangės po violetinėmis lempomis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ai tiesa,Gladijau jūs gi regioninis parkas. mirksiukas.gif Mūsų tikrai niekas nefotkins.O galėtu bendrovė nuarė mūsų visas ribas žemės. blink.gif
Atsakyti
Ingrida, kreipkis į žemėtvarkininkus. Už riboženklių sunaikinimą baudos. Dar turės atstatyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 29, 21:16)
Ingrida, kreipkis į žemėtvarkininkus. Už riboženklių sunaikinimą baudos. Dar turės atstatyti.

Labas rytas.
Tu čia rimtai?Na tikrai nekyla ranka vėl mokėti. ax.gif Bet mūsų pirmininkas bendrovės......ne veltui žmonės vadina berazumiu. blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai tikrai , Ingrida. jei nereikalausi jų, tada pati gali baudą gaut. Na, jei kartais kas tikrintų. Nes už riboženklius yra atsakingas sklypo savininkas ir baudos skiriamos savininkui, nesigilinant kas sunaikino.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

tokia pica man ir pavakariams tiks.
Pas mane tamsu tai daigai išstypę.
Dalį rožių stiebelių sukaišiojau į bulves, tai dalis rožių stiebelių miršta, bet užtai bulvių daigai jau prasikalė tongue.gif Priminkit per kiek laiko nuo sudygimo užauga bulvės na bent kiaušinio dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 31 kovo 2017 - 15:39
QUOTE(Niurzga @ 2017 03 31, 15:37)
Laba,

tokia pica man ir pavakariams tiks.
Pas mane tamsu tai daigai išstypę.
Dalį rožių stiebelių sukaišiojau į bulves, tai dalis rožių stiebelių miršta, bet užtai bulvių daigai jau prasikalė tongue.gif  Priminkit per kiek laiko nuo sudygimo užauga bulvės na bent kiaušinio dydžio?

Ankstyvų veislių nuo sudygimo (lauke) 45 dienos, vėlesnių daugiau. Gali padaigintas dabar sodinti į lysvę, uždengti plėvele, kai pasirodys daigai - agro ir turėsi ant Joninių o gal anksčiau.
Netingi eksperimentais užsiimti biggrin.gif Ar yra slaptas gerbėjas su rožėmis ?
Atrodo, reikia šalinti akutes smeigiant rožes į bulvę, ar atmintis apgauna.
Atsakyti