Liniau, iš kur tiek veislių prisirinkai ?
Siunčiaus iš ogorod, prieš tai iš fb buvau pirkus. Taip pasitaikė, kad skirtingos veislės buvo. Matysiu, kiek darže vietos bus
Labas rytas.
Na aš gal apie 20 tuiu ir tai daug mano galva. Arbūzų tai kaip ir mažiau,bet kažkaip melionų daug atsisiuntė. Vakar porą arbūzų ir melioną pasodinau tik.
QUOTE(buvusioji @ 2021 04 09, 07:15)
La,o tai kiekviena rusi zymit?IK,tamsta isvis kosmosas...ranka skaudama,darzu, darbai, reikalu melejonai.Kur SP dingusi?
SP irgi gėlikes pikuoja, prižiūri, laisto. Va ten tai atominė moteris.
Labai geras etiketes pasidarau iš medinių ledų pagaliukų. Radau IKI pirkti visą dėžutę. Tai juos karpau per pusę. Veislės žymimos tik dėl sportinio intereso
Aš, kaip tikra kaimietė, prisidarau medinių šakaliukų, skaičius surašau. Paskui šiltnamy kai susodinu, sąrašą pasidarau, tai labai jau nesaugau tų šakaliukų. O arbūzams irgi panašiai, sodinu pagal eilę, susirašau kokie ir kiek. Žodžiu, išsidirbinėjimai Po porą ar po kelis daigus, tikrai, kad iš sportinio intereso.
Laba,
Aš permanentiniu markeriu rašau ant indelių pomidorų pavadinimus. O jei indeliai juodi tada užklijuoju lipnios juostos ar pleistro ir rsšau ant.jų. Na dar ant kietesnio kartono ir susmaigstau.
Užrašai man labai svarbu. Šiltnamiukas mažas tai labai žiūriu kur kokio dydžio augalus sodinti.
Labas rytas.
Kai pradedu pikuoti,pasimetu tarp tų užrašų.Šiemet iš lidlo nuipirkau specialių pagaliukų,ankščiau ant vienkartinių peilių rašydavau.Nu bet kai pikuoju į vazonus atskirus jau,kaišai tuos vazonus kur yra vietos,susimaišo,siaubas.Svarbu nesumaišyti balkoninius su šiltnaminiais.
Aš tai irgi tikra kaimietė, mano užrašai arba ant medinių pagaliukų, arba ant sukarpyto pieno pako plastikinio. Vienais metais buvau pirkusi iš Aliexpres baltų su skylute, pradžioj įsmeigti žemėn, o paskui erakabint ant pomidoro. Geri, bet antrais metais mažai beliko, nes kažkokie trapūs pasidarė ir sulūžinėjo dauguma jų. Knisuosi ilgai, man patinka pikiavimas, kaip meditacija, tai ir tie pagaliukai kažkaip nesusimaišo. Šiemet 100 vnt iš viso turiu, bet veislių tai apie 30 . Man užteks po 1 daiga 1 veislės. Sėjau po 2-3 sėklytes. O sudygo visi Nu teks pabūt pardavėju kitiems, jei užaugs
Jei tiek pikiuot, kaip IK ar SP, tai tada jau jokio malonumo ir meditacijos nebūtų
Jei tiek pikiuot, kaip IK ar SP, tai tada jau jokio malonumo ir meditacijos nebūtų
O man užrašai geriausiai pasiteisina ant indelio . Sodinant į šiltnamį pasidarau kompe šitnamio planą , ir pagal jį sodinu Šiltnamis storai mulčiuojamas, tai visokie pagaliukai pasimestu šiene ... O paskui lavinu atmintį - kas kur auga Auginu nedaug apie 30 daigų apie 10 veislių ar hibridų . Visus jau iš veido pažįstu Turiu kokias 5 veisles skanavimui po daigą , visi kiti hibridai .
QUOTE(žollia @ 2021 04 10, 08:46)
Aš tai irgi tikra kaimietė, mano užrašai arba ant medinių pagaliukų, arba ant sukarpyto pieno pako plastikinio. Vienais metais buvau pirkusi iš Aliexpres baltų su skylute, pradžioj įsmeigti žemėn, o paskui erakabint ant pomidoro. Geri, bet antrais metais mažai beliko, nes kažkokie trapūs pasidarė ir sulūžinėjo dauguma jų. Knisuosi ilgai, man patinka pikiavimas, kaip meditacija, tai ir tie pagaliukai kažkaip nesusimaišo. Šiemet 100 vnt iš viso turiu, bet veislių tai apie 30 . Man užteks po 1 daiga 1 veislės. Sėjau po 2-3 sėklytes. O sudygo visi Nu teks pabūt pardavėju kitiems, jei užaugs
Nu ir pasakei. Man malonumas būtų ir 5 tūkstančius išpikuoti. Atsisėdi ant vieno durpių pako, kitas po kaire ranka, trečias priekyje su pastatyta dėžute indeliams. Šilta šiltnamyje, gera.
Beje, pikuoju į vienkartines popierines stiklinaites 325 ml talpos. Čia paprikai ir baklažanams. Jos gerai susistumia ir nelieka tarpų dėžėje. Paskui iš jų patogu sodinti. Atlikusių nereikia sandėliuoti. Pradžiūva, susikuriu lauželį ir viskas. gamta neteršiama, popierius gi. Pomidorus tai į vazonėlius arba 0,5 l stiklinaites.