Labas rytas.
Laba,
Po šventinio maistuko avižų košės gavom
Labas rytas.
Pas mus vėl žiema. Vakar temstant kaip padavė snigo, mažai nepasirodė. Šiandien ryte lyg ir pradėjo tirpti. Išlėkiau į mistą, grįžtu - pakliuvau į tikrą pūgą. Stovi gandralizdyje porelė gandrų apsnigta. Ir laukai visi balti.
Labas rytas.
Laba,
Imu macaroons'us iš pyragėlių stovo.
Pikiuoti pomidorai stovi išsigandę. O likučiai/atsarginiai dvigubai gražesni. Nors tankūs, žemės mažai.
Ingrida kaip gyveni. Smagu gamtoj turbūt?
O tai kur išpikuotieji gyvena ? ne ten, kur šilta ?
Šiandien pavakaryje sulaukėme ir ledų, ir sniego kruopų. O tokia graži diena buvo.
Šiandien pavakaryje sulaukėme ir ledų, ir sniego kruopų. O tokia graži diena buvo.
IK aišku, kad kambaryje. Kur šilta. Ten kur ir buvo prieš pikiaviną.
Šiandien dieną labai saulytė šildė tai keturioms valandoms leidau balkone pabūti, kol nebuvo nri karšta nei šalta. Šviesos daugiau, kad gautų.
Jie gyvi, žali. Bet neauga. Gal tik per daug skubu. Jiems gi reikia įsišaknyti.
Labas rytas.
Niurzgiuk,ačiū kasdien važinėjame į miestą.Kiškiai,katinai vaikšto palei langus šunį erzina.
Mano pomidoai jau mėnesį gyvena balkone.Tvirti neišstypę.Atidaryti langai iš balkono į virtuvę,durys į kambarį,pirmi pomidorai sudėti į putplaščio dėžes,puikiai gyvena,agurkai jau su 4 lapeliais.Net lempų mėlynų nenaudoju,kadangi negyvename bute,baisu palikti.Grįžtu kasdien į butą vien dėl laistymo,pikavimo,šiandien baigsiu gėles sėti.Gal melionus,arbūzus jau pasėti,savaitgalį nebus laiko,o žadėjau 10 dieną sėti?
Šiandien kaip tik sėjau arbūzus ir melionus. Tiksliau sudėjau į vatos skridinėlius daigintis. Ir kam man tiek reikia, kas pasakys ? Gal 10 veislių arbūzų, ar ne 6-7 melionų. Ir tai ne po vieną sėklą.
Gal savaitgalį išsipikuosiu likusias paprikas bei baklažanus. Dar keli šimtai liko. Bet jau gyvens šiltnamyje.
Gal savaitgalį išsipikuosiu likusias paprikas bei baklažanus. Dar keli šimtai liko. Bet jau gyvens šiltnamyje.
IK, aš turiu apie 40 veislių arbūzų, įdomiai bus
Sena pažįstama, każkada kažkur dalinaisi apie laistymo sistemą šiltnamy, gal pasiūlytum , galvoju gal ir man reik.
Sena pažįstama, każkada kažkur dalinaisi apie laistymo sistemą šiltnamy, gal pasiūlytum , galvoju gal ir man reik.