Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas 4u.gif
Gal šilta bus šiandien?
Ingrida, o žemės paskirtis kokia? Ar reikėjo keist žemės paskirtį , kad galima būtų pasistatyt tokius statinius ir veiklai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 26 kovo 2021 - 08:20
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Keitėme Žolyte į komercinę. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, taip ir pagalvojau, kad reikėjo keist.
Po kokių metų pertraukos pirtį pasikūrenom wub.gif Pasaka, kaip pasikaitinau ax.gif
Judinu braškyną po truputį, kol žolės lengvai raunasi. Leisiu žemei sušilt ir dėsiu tą plėvelę. O gal iškart ją dėt, nebedžiovint tos žemės. Pas mane smėlis, tai labai greit išdžiūna viskas.?
Atsakyti
Žolia, gali užtiesti takus. Žolės net negalvos dygti.

Pilnos panagės durpių. Pomidorus išpikavau. Rytoj gal pradėsiu baklažanus, kokie 4 šimtai daigų laukia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 03 27, 18:58)
Žolia, gali užtiesti takus. Žolės net negalvos dygti.

Pilnos panagės durpių. Pomidorus išpikavau. Rytoj gal pradėsiu baklažanus, kokie 4 šimtai daigų laukia.

4u.gif Taip ir reiks padaryt 4u.gif
Antro sėjimo pomidorai dar su skilčialapiais, bet nori tįsti kažko, reiks kelt į vazonus ax.gif
Dalis braškių vazonėliuose šiltnamyje vistik neišgyveno : ( O lauke paliktos beveik visos žaliuoja. Čia vaikų buvau prisodinusi iš rudens .
Kažko saulė neprasimuša pro debesis... O gal jau B. Geitsas savo beprotiškus bandymus pradėjo? Taip ir liksim prietemoj ant amžių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 kovo 2021 - 08:13
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2021 03 28, 09:09)

Kažko saulė neprasimuša pro debesis... O gal  jau B. Geitsas savo beprotiškus  bandymus pradėjo? Taip ir liksim prietemoj ant amžių  unsure.gif

Žolia , nesuteik BG dievo funkcijų biggrin.gif Debesis vaikyti , saulę paslėpti .
Kai vaikai buvo maži esu buvusiS TELE BIM- BAM spektaklyje Voro vestuvės . Tai sakai BG kaip tas voras smile.gif Saulę pavogs ?
Atsakyti
Vakar pas mus saulėta. Daugybę darbelių nudirbai. Bliam, tik dabar prisiminiau, kad kilimą išplovusi po lietumi palikau. unsure.gif
Apkarpiau vakar savo alėjas levandų. dar kokie 20 krūmų liko. Perpikavau pomidorus, baklažanus.
O šiandien po pietų pradėjo lynoti, sumaišė man visus planus.
vakare kažkaip drėgna paliko, prasėdėjau gal valandą radiatorių apsikabinusi.
Atsakyti
Neturiu su kuo palyginti - nemačiusi voro vestuvių biggrin.gif
Na, ne aš galias suteikiu, jis pats save nominuoja į visagalio pareigas rolleyes.gif Ko negali pinigai, tą gali dideli pinigai.
Rašiau šiek tiek su pajuokavimu, jei ką. Bet bus tie bandymai , norim mes ar nenorim. Tik laiko klausimas. ax.gif o po bandymų ir paaiškės, ar pagrobs voras saulę biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Noriu torto :D 

Po šeštadienio darbų vis dar raumenukus skauda. Nors ir sportuoju, bet ne tie raumenukai dirba žiemą.

Atsakyti