Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Bangele, ar dar gal kitos, gal perkat broilerius iš Kretingos, ten net 2 paukščių augintojai. O gal girdėjot atsiliepimus, kaip iš ten pirkti vištinai auga. Kelis metus pirkau iš Pakerų, galvoju šiemet iš kitur pabandyti.
Atsakyti
O aš laukiu, kada pradės lakštingalos palei upelį per naktį čiulbėti. Užmiegi prie tokios muzikos ir prabundi paryčiais su jomis. Arba varlės kurkia. O naktinis lapės loja.
Na kokia šalta diena šiandien, siaubas. Nuo ryto rodė + 2-3 , bet šiaurės vėjas, retkarčiais kokia snaigė nusileisdavo. Žvarbu, br....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip ir rūkas?Miško nesimato. ax.gif
Atsakyti

Laba,

IK turiu aš ,,lakštingalą" dukros kambary. Papūga. Pavasaris tai iš proto eina. Net pagunda išleist į laisvę :B . Klykia kaip skerdžiama. Žinau, kad tai laikina, bet jau ir kitiems paukščiams neapykantą pradedu jaust :D​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Niurzga, papūginą jai surask. Kitaip ilgai ir laimingai su jos klyksmaisgyvensi. o papūgos šimtametės gal būna. biggrin.gif

Galėtų saulė kiek pasirodyti. Eičiau levandas apgenėti. Arba pomidorus persodinti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

IK aga, tada dvi papūgos klyks.

Atiduočiau jei tinkamus namus rasčiau. Maniškė negyvena 100 metų. Gal 20.

Mano vieni pomidorai nei viena sėklytė nesudygo. Pabandžiau atsėti. O kiti mišku sudygo.

Atsakyti
Labukas.Saules sendien neturim,vakar toookia diena buvo.Niurzga,labai rekia tavo papugaicikas?Maciau viena ,didele,arsiau kaip suo.Kas prie vartu-riksmas baisus.Kol seimininko nebudavo,leisdavosi paglostoma,varda sakydavo,bet jeigu seimininkas salia-amen bigsmile.gif saugokis,nes griebs kandziotis.IK,gerai sako,reik draugo biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji, maniškė labai skardžiabalsė. Gyvenu antram aukšte. Išėjus į lauką ją girdžiu ir net nutolus nuo namo girdžiu. Bet su dukra parduotuvėj buvom ir girdėjom kaip banguotos papūgėlės cypsi. Nu negarsiai, bet be sustojimo. O mano garsiai, bet išsiklykia ir nutyla. Betvkai klykia tai aš ją iškept noriu. Ypač pavasarį psichas užeina. Svetimų nemyli. Glostyt ir mes negalim. Pasiėmėm paauglytę, išgąsdintą, skriaustą. Tik pasikviečiam ant rankos, ant peties. Vaikščiot su ja galim....Tai mums pasiekimas buvo tiek prijaukint.
Atsakyti
Niurzga, taip gražiai surašei...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti