Šiemet šiltnamyje žadu įtaisyti lubas iš dvejų sluoksnių agro ir dar priedo nakčiai kabinti "viščiukinę" šildomąją lempą. Daigams auginti nusipirkau specialių 1 l maišelių, tai galėsiu sodinti jau gerokai paaugusius.
Mano pomidorus gal jau kitos savaitės pabaigoje galima bus pikuoti, kai kurie leidžia nedrąsiai pirmą lapą.
Labas rytas.
Sninga ir pas mus.Bet gražu nubundi,užuolaidų nėra,vitrininiai langai,miškas matosi.Išvedi šunį,kiškiai po sodą varinėja.
Laba,
Ingrida iš kur šuo? Ką praleidau?
QUOTE(Niurzga @ 2021 03 19, 21:39)
<p>Laba,</p><p>Ingrida iš kur šuo? Ką praleidau?</p>
Tai gi šanūką dukra paliko dviems mėnesiams,išmovė į Tenerifę.Dabar atsakinga,visur vežiojuosi.
Labas rytas.
Laba
Ingrida, ar jau renki arbatoms pumpurus, šaknis? Dabar kiaulpienės kasamos, lengvai raunasi, pušų pumpurai. Šiandien prisidrožiau gluosnio žievės. Kažko nugara ir klubo sąnariai kalba" . Bandysiu pagert, jei skrandis priims
Sergu. Prieš kelias dienas darže pasikrapščiau, didelis vėjas buvo. Atrodo, neperpūtė, bet kaip sukilo gerklė - nežinau, kada ja buvau sirgusi taip rimtai. Gal rankos šiek tiek pašalo... Gerai, kad vienas kankolas padidėjo tik, tai dar šį tą nuryt galima. Tempos nebuvo, bet savijauta tai eina namas...
Ingrida, tai vandenį nešatės iš sodybos šulinio? Stirnas , kiškius randi atsibudusi , o dvikojų lankytojų nebūna ? Aš tai kokią užuolaidą užtempčiau nakčiai vistiek, negalėčiau taip ant parodos miegot niekaip
Ingrida, ar jau renki arbatoms pumpurus, šaknis? Dabar kiaulpienės kasamos, lengvai raunasi, pušų pumpurai. Šiandien prisidrožiau gluosnio žievės. Kažko nugara ir klubo sąnariai kalba" . Bandysiu pagert, jei skrandis priims
Sergu. Prieš kelias dienas darže pasikrapščiau, didelis vėjas buvo. Atrodo, neperpūtė, bet kaip sukilo gerklė - nežinau, kada ja buvau sirgusi taip rimtai. Gal rankos šiek tiek pašalo... Gerai, kad vienas kankolas padidėjo tik, tai dar šį tą nuryt galima. Tempos nebuvo, bet savijauta tai eina namas...
Ingrida, tai vandenį nešatės iš sodybos šulinio? Stirnas , kiškius randi atsibudusi , o dvikojų lankytojų nebūna ? Aš tai kokią užuolaidą užtempčiau nakčiai vistiek, negalėčiau taip ant parodos miegot niekaip
Viduryje gyvenvietės gyvenam, bet nakčiai niekada neužtraukiam langų Pirma naktinės užuolaidos buvo, dabar roletai, bet netraukiam nė vienam kambaryje.Dieną kartais nuo saulės tenka nuleisti, bet naktį ne.Jei kas atvažiuoja, tai daro kaip nori. Net esu uždengus šviežiai pasodintus pomidorus nuo saulės, kad neiškeiptų dar neprigiję, bet nuo žmonių to nedarom.Teritorija aptverta, prie lango niekas neprieis, šuo palaidas.Ateinam miegot jau tamsoj, šviesos nedegam, televizoriaus miegamajame nėra, keliamės irgi tamsoj, tai koks tikslas uždengti langus.Šviesą tenka uždegti, jei spintoj ieškom drabužių, bet miegamajame nepersirengiam.O gal mes nenormalūs? O vakarais , kuriuos kambariuos dega šviesa,kuriuose mes leidžiam vakarą ,tai tų kambarių langai yra į sodą arba kiemą, tad irgi niekas nemato.
Mano pomidorai jau už kokios savaitės bus pikuojami, 11 daigų turiu anksčiau sėtų, jau išpikuotų, jau ūgtelėjusių truputį, dėl ankstyvesnio derliaus auginamų.Šiltnamyje ridikėliai, salotos sudygę, nakvoja po keliais agroplėvelės sluoksniais, nesušalo žemė net šią naktį, kai ryte buvo 9 laipsniai šalčio.Pasodinau pora saujų pradygusių svogūniukų sodinukų į šiltnamį.Prikaišiojau tarp braškių šiltnamyje, vietą taupau, bet laiškų reikia daug.Jau ir didelių galvų pradygusių esu prisodinusi, ir lauke žieminių turiu, bet, kai šeimoje vegetaras, ir mes pamažu dauginam visokių žalėsių.Ir visai skanu, ir gyvent taip galima
Mano pomidorai jau už kokios savaitės bus pikuojami, 11 daigų turiu anksčiau sėtų, jau išpikuotų, jau ūgtelėjusių truputį, dėl ankstyvesnio derliaus auginamų.Šiltnamyje ridikėliai, salotos sudygę, nakvoja po keliais agroplėvelės sluoksniais, nesušalo žemė net šią naktį, kai ryte buvo 9 laipsniai šalčio.Pasodinau pora saujų pradygusių svogūniukų sodinukų į šiltnamį.Prikaišiojau tarp braškių šiltnamyje, vietą taupau, bet laiškų reikia daug.Jau ir didelių galvų pradygusių esu prisodinusi, ir lauke žieminių turiu, bet, kai šeimoje vegetaras, ir mes pamažu dauginam visokių žalėsių.Ir visai skanu, ir gyvent taip galima
Aš tai suprantu , kai aptverta ir langai standartiniam aukštyje. Nors aš vistiek užtraukiu Bet ten vitrinos iki žemės. Laukuose ir be tvoros Antram aukšte ir aš langų netraukiu, nebent pilnatis šviečia. Nesgi ten pašaliniai žvilgsniai nesiekia
Čia tik manp nuomonė, jei ką
Čia tik manp nuomonė, jei ką
Na taip nejauku kol kas.Ir dabar neseniai kažkas pravažiavo lėtai,apsisuko prie kaimynų ir atgal. Šiaip keliukas baigiasi už mūsų dar vieni kaimynai,daugiau niekas nevažinėja.O tie kaimynai už mūsų tai vasaros poilsiautojai kaip ir mes buvome. Praktiškai kaip ir vienkiemis,atvažiuojant keliuku tris trobas pravažiuojame,bet jie toliau žymiai.Dėsime roletus diena-naktis.Jei ne tokie užklydėliai ,faina nubudus matyti gražius vaizdus.
Jo nešamės iš šulinio vandenį kol kas.Na gal gal jau antradienį pajungs vandenį,jei kokybiškas bus išsivežė tirti,jei blogas,greš giliau.
Ačiū Žolyte,kiaulpienes pajaučiau jau kad lengvai išsirauna.
Dar eilėje elektra,turi iki balandžio 11 atvesti,dabar nuo senojo namo pasijungę gyvename.
Jo nešamės iš šulinio vandenį kol kas.Na gal gal jau antradienį pajungs vandenį,jei kokybiškas bus išsivežė tirti,jei blogas,greš giliau.
Ačiū Žolyte,kiaulpienes pajaučiau jau kad lengvai išsirauna.
Dar eilėje elektra,turi iki balandžio 11 atvesti,dabar nuo senojo namo pasijungę gyvename.
Bangele, o tai kas pas tave šeimoje ant žolės vegetuoja ?
Aš irgi už langus be užuolaidų. Valgomajame tik užtraukiu, nes kaimynei ant akių. O miegamajame naktinės tik todėl, kad ryte ten saulė plieskia. Visur kitur gyvename atvirai. Sklypas neaptvertas. Kas nori, gali pasidomėti. Tik kad pas mus veiksmo mažai. Nei mušamės, nei geriame, o seksu svetainėje užsiimti - jau nebe tie paklaikę metai.
Aš irgi už langus be užuolaidų. Valgomajame tik užtraukiu, nes kaimynei ant akių. O miegamajame naktinės tik todėl, kad ryte ten saulė plieskia. Visur kitur gyvename atvirai. Sklypas neaptvertas. Kas nori, gali pasidomėti. Tik kad pas mus veiksmo mažai. Nei mušamės, nei geriame, o seksu svetainėje užsiimti - jau nebe tie paklaikę metai.
Labas rytas.