Labas rytas
Pas mus tai rūkas , kaip pienas Nieko nesimato Bet įdienojus turėtų būt saulėta. Tikiuosi
Užsisakiau vakar vermikulito įmaišymui į substratą ir agrotekstilės. Tai 100 l papirkau Nes 10 l -pusę kainos, ką 100 l kainuoja. Nu sunaudosiu, gi kasmet jo reiks daigams. Ir dar bandysiu dėt agrotekstilę į braškių tarpvagius. pernai vargau siaubingai su pievine migle- tiek prisisėjusi, kad tik nuraviu, o ji vėl šepečiu sudygsta
Žolia, pirkai tą storą geotekstilę ?Ne tą, kur juoda agro ? Aš pernai nusipirkau jos 30 m grynai kur sukarpyta takams, gal 50 -60 cm pločio. Tai tik smeigių reikia daug. Bet taip ir neprisiruošiau pakloti, nes toje vietoje braškyną naikinsiu. Galvoju sukloti į šiltnamį, tiesiog takus tarp pomidorų darysiu.
Kur tą vermikulitą pili ? Į kompostą ? Nes durpiniai substratai pakankamai purūs.
Nu kaip durpių substratai subrangę, pakraupau. Gal nebent Depo, bet ir tai reikia ar ne 5 vnt imti iškart. O man į Cadį tik 3 telpa.
Pomidorai bus tuoj pikuojami, o šiltnamis dar neperdengtas , namie netilps viskas. O ir baisu ant palangių. Katės kenkėjos. Šiandien viena jau užlipusi bando vitaminais organizmą pasipildyti. Gerai, kad staigiai užmačiau ir išvijau.
Kur tą vermikulitą pili ? Į kompostą ? Nes durpiniai substratai pakankamai purūs.
Nu kaip durpių substratai subrangę, pakraupau. Gal nebent Depo, bet ir tai reikia ar ne 5 vnt imti iškart. O man į Cadį tik 3 telpa.
Pomidorai bus tuoj pikuojami, o šiltnamis dar neperdengtas , namie netilps viskas. O ir baisu ant palangių. Katės kenkėjos. Šiandien viena jau užlipusi bando vitaminais organizmą pasipildyti. Gerai, kad staigiai užmačiau ir išvijau.
Nu man su substratu kažko nesekasi Pirkau daigams, bet šlapias kaip plyta, tai dabar pikiuodama į didesnius vazonus maišysiu ir vermikulitu. Vienais metais buvau įmaišiusi, tai labai gražūs daigai buvo. Įtariu, kad dėl to vermikulito Agrotekstilę pirkau 80 cm pločio, būtent takui uždengt. O braškių eilę p[aliksiu neuždengtą - nuravėsiu. Dar galvoju, arbūzus taip pat pasodint. Gal. Nes pernai net neauginau dėl galinzogos . Jei liks dangos agrotekstilė Kiek internete žiūrinėjau, tai čia pigiausiai šito tankio radau.
Labas rytas.
Man tokią agroplėvelę paklojo po visa pirtimi.Matyt,kad žolė neaugtų?
Vakar taip jau gražu buvo,šiandien vėl nykuma.Jau ir bitės skraidė,vandenį nešėsi.
La,ko tylim? Ingrida,vakar ir as bitutes maciau ir girdejau.Salta sendien,vakar daug pasidariau darbu,smagi diena buvo.apsigenejau obelis,bet pati panasi i bomza Krito saka,tiesiai per nosi,apsikruvinau,kaip skerdziama kiaule.gerai,kad akys nepajuodo.Patarkit,jeigu as dabar primesiu meslo i sitnamy ir perkasiu?,ar det tik pries sodinima?Varnenai namelius dalinasi
Buvusioji, gali dabar patręšti ir užkasti. Bet su sąlyga, kad neperkasinėsi prieš sodinimą. Kitaip vėl į viršų, ir prarasi jau pradėjusį mineralizuotis azotą, jeigu tas mėšlas gulės paviršiuje.
Vakar rožes genėjau. Paskui vakare stebiuosi, ko tos rankos visos subraižytos.
Vakar rožes genėjau. Paskui vakare stebiuosi, ko tos rankos visos subraižytos.
Labas rytas.
Sveikos ir čia
Neiškenčiau su pomidorais neisterpusi, na kur jus skubate , pas mane dar net nesėti ir abejoju ar šį savaitgali sesiu nes dar tikrai per anksti paskui lakstyti, dangstyti į šiltnami
Neiškenčiau su pomidorais neisterpusi, na kur jus skubate , pas mane dar net nesėti ir abejoju ar šį savaitgali sesiu nes dar tikrai per anksti paskui lakstyti, dangstyti į šiltnami
Laba,
Nu aš savam stiliuj, imu ne arbatą, bet termosą ir puodelį
Pomidorai dar nedygsta. Užtai pasėjau lukštentų saulėgražų mačiau, kad ir taip daro. Nu gi dygsta. Negavau nekepintų su lukštais, o pirktos paukščiukų lesinimui kaip tik pasibaigė. Nesugalvojau kažkiek pasilikt.
QUOTE(Lyžuka @ 2021 03 18, 10:31)
Sveikos ir čia
La,kodel kodel nai nagai niezti,paskui pati save koneveikiu,kai siltnamy zvakes degineju
Aš jau geriau pavargsiu bedangstydama pomidorus, bet man patinka birželio pabaigoj valgyt jau savus jau sudygę, kas nedygo, vakar atsėjau iš naujo. Nebus labai anksti, kasmet tokiu laiku sėju.