Labas rytas.
Ingrida, labai gražus namukas.Įsivaizduoju kaip bus gražu, kai aplinką sutvarkysi, gėlių prisodinsi
Gėda, bet net nežinojau, kad visai netoli yra tokia įmonė, kad gamina tokius gaminius, niekada neteko ten važiuoti.Net žemėlapius atsiverčiau internete, kad sužinočiau kur tai yra .užkliuvo , kad netoli nuo tos įmonės, rodo mezgimo reikmenų parduotuvę, bet, kad ten tuščias laukas,be pastatų
Gėda, bet net nežinojau, kad visai netoli yra tokia įmonė, kad gamina tokius gaminius, niekada neteko ten važiuoti.Net žemėlapius atsiverčiau internete, kad sužinočiau kur tai yra .užkliuvo , kad netoli nuo tos įmonės, rodo mezgimo reikmenų parduotuvę, bet, kad ten tuščias laukas,be pastatų
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 11, 23:32)
45 kvadratai,plius terasa.Miegamasis vienas,čia dviems pirtis.
Su senuoju sprendžiama problema,2025 bus jubiliejus 100 metų.Man gražus ir senasis tas namas,dar langines kad kas restauruotų............
Su senuoju sprendžiama problema,2025 bus jubiliejus 100 metų.Man gražus ir senasis tas namas,dar langines kad kas restauruotų............
Jeigu dar būtų Jakuzzi, tai norėčiau tokiame name pasenti.Tvarkymo nedaug, grožio per akis.
QUOTE(buvusioji @ 2021 03 12, 17:01)
Ingrida,nenori parodyt,nors daliukes savo namo su langinem?
Oi palaukite truputi bent vasaros,reikia perdažyti namą,dažai nusilūpę,dabar dar gamta tokia nyki.Pafotkinsiu vėliau prižadu.Galiu nebent autentiškas duris nufotkinti,tikrai niekas nebe turite su sklastimi uždaromas.O ir kambariuose plačios-žemos. Bet kai nuvažiuosiu vėl.
Laba,
Ingrida koooks namukas gražus
O ir aš turiu duris su skląsčiais, net dviem. Ir durys tokios žemos, kad.net mes žemaūgiai įeidami pasilenkt turime .
Labas rytas.
Laba,
O mes Pakruojo dvare buvom. Įspūdinga paroda. Gerai, kad sodyba į tą pusę.
Labas rytas.
Laba,
Tik šiandien pasėjau pomidorus .
Oras bjaurus. Plabavom medžius genėti, bet atidėjom kitam savaitgaliui.
Labas rytas.
Aš dar ne visus susėjau,Betaliuksus išpikavau,kiti dygsta,kiti dar eilėje.Šiemet pasinešiau ant balkoninių nemažai.
Labas rytas.