Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ingrida tokių batų nemačiusi ax.gif Man reikėtų , bo aš mėgėja griuvinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
IK sveikatos Tau . Lengvos operacijos 4u.gif Jei klausysi noriu duoti vieną patarimą - kai prasidės rebilitacija nesimuliuoti ax.gif Kiek įdėsi per pusmeti , tiek ir turėsi likusį gyvenimą . MB buvo peties kauliukas lūžęs, visas nemokamas atlankė ir dar bele kiek mokamų ... Atsistatė 90 pr. O jei nieko nebūtų daręs , tai delnas būtų iki peties pakilęs , daugiau ne . Nuo buvimo langetėje susitraukia sausgyslės atrofuojasi raumenys ir tt. Čia žinoma visiems skirtingai , žmonės nevienodi ...
Atsakyti
Dusia, kur jau ten iki simuliacijos... Aš pati savęs bijausi, kad nepradėčiau langų valyti ir daržų kapliuoti, kol negalima.

Esu gyva bėda gydytojams. Vieną kartą pabėgau iš reanimacijos. Gerai, kad netoli nubėgau, koridoriuje vėl susileidau. Taigi parvežė po operacijos , į lovą įvertė ir kažkur seselės išsliūkino. O aš atsipaipaliojau, apsičiupinėjau - chalato nėra, operacinės prieangyje liko. O chalate - telefonas, o pas mane po dvejų dienų seminaras, organizaciniai reikalai veja. Galvoju, patyliukais nueisiu iki operacinės...Tai vėl parvežė į lovą, moralus atskaitė : mol , pas mus reanimacijoje tarp dangaus ir žemės guli, tam ir reanimacija, niekas iš jos nelaksto. Po valandos parveža į palatą, o ten likimo sesės tai vemia, tai dejuoja. O aš obuolį graužių, nes išalkusi , ir paradui namie vadovauju. Kolviena neištvėrė ir pasipiktino kuolu neužmušama kaimiete. biggrin.gif Kitą dieną pareikalavau namo išleisti , po parašu. Trečią dieną jau viena ranka pilvą susiėmusi, kita garsiakalbį po laukus varinėjau. Praeitais metais, kai kažkokį zondą į širdį kišo, parveža į palatą, o ten visos geria saujomis raminamuosius ir iš baimės tirta. O aš prašiau sesučių vežti ir pakartoti reikalą, nes labai jau grieko vertas chirurgas buvo. Kol jis ten kažką rakinėjo, aš jam aiškinau, kad visi chirurgai kilę iš Drakulos. Man jeigu baisu , tai pasidarau labai šneki. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš irgi,kai bijau daug kalbu. biggrin.gif
Atsakyti
IngridaB, tai sveikinimai su įkurtuvėmis mirksiukas.gif 4u.gif
Gražus namukas gavosi wub.gif Bet maudytis , kai tokios vitrinos, gal nejauku būtų - netoli kur koks stebėtojas gali atsirasti biggrin.gif
IK, ojej... Čia jau rimti reikalai su sausgyslėm 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Žolyte.Tai dar iki įkurtuvių daug darbo.Bet man patinka didelė vitrinos. wub.gif
Su švente visus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur , kur tas namukas ? Ko mums nerodai ?
Atsakyti

Nieko naujo IK. mirksiukas.gif
Dar daug darbo laukia.Dar grežinys nepadarytas,elektra neatvesta nuo stulpo,.tik nuotekos padarytos.Apie teritoriją dar daug klausimų.Sakiau iki tavęs atvažiuoti vaikams. ax.gif Pžiūrėti.O dar baldų supirkimas............... blink.gif
Atsakyti
Aš tai FB prisižiūrėjau, ten daugiau foto buvo wub.gif
Ale matai, mano žemiečiai kokie darbštūs 4u.gif Mačiau po Ingridos nuotraukom komentarus, kad kažkas iš kitos mūsų įmonės irgi nupirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 11, 20:25)

Nieko naujo IK. mirksiukas.gif
Dar daug darbo laukia.Dar grežinys nepadarytas,elektra neatvesta nuo stulpo,.tik nuotekos padarytos.Apie teritoriją dar daug klausimų.Sakiau iki tavęs atvažiuoti vaikams. ax.gif Pžiūrėti.O dar baldų supirkimas............... blink.gif

kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Žolyte,jo Mažeikiai,Mona troba darau reklamą. wub.gif wub.gif Jau taip viskas apgalvota. wub.gif
Atsakyti
Nu super namukas. wub.gif Kiek čia kvadratų ? O miegamieji ten giliau ? O ką senasis namas ? Gi negriausite ?

Nugi esu ciekava zosė. biggrin.gif
Atsakyti
45 kvadratai,plius terasa.Miegamasis vienas,čia dviems pirtis. bigsmile.gif
Su senuoju sprendžiama problema,2025 bus jubiliejus 100 metų.Man gražus ir senasis tas namas,dar langines kad kas restauruotų............
Atsakyti