Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IngridaB jau šparagais gundai ? Labai pasiilgus .
Bet kaip nėr teisybės- kai savaitgalis galėtumei sodyboj darbuotis tai lyja ir sninga. O kai darbe reikia sėdėti - saulė šviečia ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 kovo 2017 - 09:19
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 27, 09:09)
Bet  kaip nėr teisybės- kai savaitgalis galėtumei sodyboj darbuotis tai lyja ir sninga. O kai darbe reikia sėtėti - saulė šviečia ....

tas tiesa, dabar belieka per langą seiles varvinti į tokį gerąora, kai šeštadienį nosies iškišt nebuvo galima, na vakar truputi iškišom smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2017 - 09:26
Man tinka visos dienos susitikimui, kas čia tėra, geras desėtkas kilometrų biggrin.gif Bet gegužės mėnuo rabarbarams dauginti jau per vėlai-tada jau jie valgomi bus mirksiukas.gif Tad, jei norit, Žollia abi su Blakstiena rabarbarų pasisodint, gausit atmauti pas mane dabar, o ne gegužę mirksiukas.gif
O čia tai, kad savaitgalį lijo, o darbo dienom saulė šviečia vadinas psichologinis smurtas biggrin.gif Mes šeštadienį Kaune buvom, pralijo visą dieną, o pas mus, sakė, visai padori diena buvo, pakrapijo tik, darbuotis lauke būtų buvę galima.Deja...Vaikai gimsta , kai jiems reikia, ir jubiliejai nedažnai tebūna ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau žadėjau tau skambint, kada atlėkt, nes kaip tik dabar būtų laikas sodint.
Jei gegužės pabaigoj nuspręsit meetintis, tai dar yra laiko nemažai. Aš sąrašiuką paskelbiau dėlto, kad jei balandžio mėn., tai pats laikas būtų „ susiskaičiuot „ smile.gif
Buvau maisto papirkt į pardes essen.gif . vajevaje, kaip mane išsunkia tos parduotuvės, grįžtu iš jų visai be energijos wacko.gif
Atsakyti
Na balandzio nerasau,nes velykos,sejos jei orai leis...balandzio 8 zibuciu zydejimo svente...noreciau nuvaziuot paziuret...zolia prigriebk rabarbaro... kada vaziuodama uzsuksiu pasiimt ar vyra atsiusiu..
kazkaip nebetelpu laike...
Atsakyti
Laba,

aš bandysiu bet kurią dieną atlėkt į meetą, 6 man tik nelabai tinka.
Atsakyti
Nu mums irgi būtų sarmata nevažiuot, kažkaip su ūkiu tik susistyguot biggrin.gif
Atsakyti
na, tada dar vėliau priminsiu sąrašiuką, jei jau nutariam, kad renkamės gegužę 4u.gif
Skambinsiu bangelei kurią nors dieną ir imsim tą rabarbarą (mes vaikystėj vadinom barbarkom biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2017 03 27, 08:30)
Labas rytas. Buvau lenkijoj, prisipirkau seklu. Galvoju ar noredama pataupyti , gerai padariau?

Ar medelynai dirba? Augalais kas prekiauja? Norėčiau palėkti dėl augalų-bijau, kad kas dirbtų...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 27, 20:12)
Ar medelynai dirba? Augalais kas prekiauja? Norėčiau palėkti dėl augalų-bijau, kad kas dirbtų...

Babtų medelynas dirba. Turguje mačiau jau prekiauja sodinukas iš grunto . Čia Kaune ir aplink Kauną smile.gif
Atsakyti
Šiandien virš sodybos praskrido sraigstasparnis, o vakare gaunu štai tokią foto. Jums taip nebuvo? Bus. Kai prasidės sėja - ridikėlių, salotų, svogūnų... smile.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Gladijau,kodėl bus ir mūms?O tai tau į paštą atėjo nuotrauka? bigsmile.gif blink.gif Tavo pušelės kaip gražiai atrodo ir mano grybavimo miškai matosi. mirksiukas.gif
Dusia,aš irgi pasiilgau šparagų.Šeštadienį žiūrėjau Lidle,na tikrai pagal mūsų atlygius,brangu. blink.gif
Atsakyti