IngridaB jau šparagais gundai ? Labai pasiilgus .
Bet kaip nėr teisybės- kai savaitgalis galėtumei sodyboj darbuotis tai lyja ir sninga. O kai darbe reikia sėdėti - saulė šviečia ....
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 27, 09:09)
Bet kaip nėr teisybės- kai savaitgalis galėtumei sodyboj darbuotis tai lyja ir sninga. O kai darbe reikia sėtėti - saulė šviečia ....
tas tiesa, dabar belieka per langą seiles varvinti į tokį gerąora, kai šeštadienį nosies iškišt nebuvo galima, na vakar truputi iškišom
Man tinka visos dienos susitikimui, kas čia tėra, geras desėtkas kilometrų Bet gegužės mėnuo rabarbarams dauginti jau per vėlai-tada jau jie valgomi bus Tad, jei norit, Žollia abi su Blakstiena rabarbarų pasisodint, gausit atmauti pas mane dabar, o ne gegužę
O čia tai, kad savaitgalį lijo, o darbo dienom saulė šviečia vadinas psichologinis smurtas Mes šeštadienį Kaune buvom, pralijo visą dieną, o pas mus, sakė, visai padori diena buvo, pakrapijo tik, darbuotis lauke būtų buvę galima.Deja...Vaikai gimsta , kai jiems reikia, ir jubiliejai nedažnai tebūna
O čia tai, kad savaitgalį lijo, o darbo dienom saulė šviečia vadinas psichologinis smurtas Mes šeštadienį Kaune buvom, pralijo visą dieną, o pas mus, sakė, visai padori diena buvo, pakrapijo tik, darbuotis lauke būtų buvę galima.Deja...Vaikai gimsta , kai jiems reikia, ir jubiliejai nedažnai tebūna
Aš jau žadėjau tau skambint, kada atlėkt, nes kaip tik dabar būtų laikas sodint.
Jei gegužės pabaigoj nuspręsit meetintis, tai dar yra laiko nemažai. Aš sąrašiuką paskelbiau dėlto, kad jei balandžio mėn., tai pats laikas būtų susiskaičiuot
Buvau maisto papirkt į pardes . vajevaje, kaip mane išsunkia tos parduotuvės, grįžtu iš jų visai be energijos
Jei gegužės pabaigoj nuspręsit meetintis, tai dar yra laiko nemažai. Aš sąrašiuką paskelbiau dėlto, kad jei balandžio mėn., tai pats laikas būtų susiskaičiuot
Buvau maisto papirkt į pardes . vajevaje, kaip mane išsunkia tos parduotuvės, grįžtu iš jų visai be energijos
Na balandzio nerasau,nes velykos,sejos jei orai leis...balandzio 8 zibuciu zydejimo svente...noreciau nuvaziuot paziuret...zolia prigriebk rabarbaro... kada vaziuodama uzsuksiu pasiimt ar vyra atsiusiu..
kazkaip nebetelpu laike...
kazkaip nebetelpu laike...
Laba,
aš bandysiu bet kurią dieną atlėkt į meetą, 6 man tik nelabai tinka.
aš bandysiu bet kurią dieną atlėkt į meetą, 6 man tik nelabai tinka.
Nu mums irgi būtų sarmata nevažiuot, kažkaip su ūkiu tik susistyguot
na, tada dar vėliau priminsiu sąrašiuką, jei jau nutariam, kad renkamės gegužę
Skambinsiu bangelei kurią nors dieną ir imsim tą rabarbarą (mes vaikystėj vadinom barbarkom )
Skambinsiu bangelei kurią nors dieną ir imsim tą rabarbarą (mes vaikystėj vadinom barbarkom )
QUOTE(daivasen @ 2017 03 27, 08:30)
Labas rytas. Buvau lenkijoj, prisipirkau seklu. Galvoju ar noredama pataupyti , gerai padariau?
Ar medelynai dirba? Augalais kas prekiauja? Norėčiau palėkti dėl augalų-bijau, kad kas dirbtų...
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 27, 20:12)
Ar medelynai dirba? Augalais kas prekiauja? Norėčiau palėkti dėl augalų-bijau, kad kas dirbtų...
Babtų medelynas dirba. Turguje mačiau jau prekiauja sodinukas iš grunto . Čia Kaune ir aplink Kauną
Labas rytas.
Gladijau,kodėl bus ir mūms?O tai tau į paštą atėjo nuotrauka? Tavo pušelės kaip gražiai atrodo ir mano grybavimo miškai matosi.
Dusia,aš irgi pasiilgau šparagų.Šeštadienį žiūrėjau Lidle,na tikrai pagal mūsų atlygius,brangu.