Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Negundyk tu tais pyragais. Jau ir taip po žiemos susilenkti sunku.
Atsakyti
IK,tai lankstytis tamstai nereiks.VADOVAUSI ,siemet tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 kovo 2021 - 07:52
Niu ką ? Žiema sugrįžo ? O jau vėjo šaltumas. Man vien tik klausantis šalta darosi.
Atsakyti
Labas rytas.
Neišvarėme žiemos? bigsmile.gif
Atsakyti

Laba,

Brrr kaip šalta. Žirminia batai nebeatlaikė žiemos. Na šilumos sulauksiu su.pavasariniais.

Atsakyti
Labas rytas.
O aš savo žieminiams batams jau spyglius vienai kojai buvau atlenkųsi,kad nepaslyščiau,o kitai kitai batas buvo purvinas,žiūriu,kad per anksti dar atlenkiau. ax.gif MB jau irgi atsilenkė,gėris tokie batai užtikrintai eini,kad jau nepaslysi taip greitai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su švente, brangios damos. Kad mums visada būtų ką apsirengti ir prieš ką nusirengti, kad mūsų pabučiuoti vyrai iš kiaulių atvirstų į žaviuosius princus , kad pas kiekvieną prie durų pagal poreikį lauktų Bentlis arba šluota. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ingrida , aš gal tundra. O kaip atrodo batai su atlenkiamais spygliais ? Niekur tokių nemačiau pirkti. blink.gif
Atsakyti
IK,čia kaip futbolistų batai,atsilenkia spygliai atskirai ant padų ir atskirai ant kulnų.Kaip mūms su tėvu seniams pats tas per slydumus vaikščioti.Šiemet nei karto neslydau. ax.gif O pirkau ar patikėsi Humnoje,tėvui prieš du metus,sau šiemet gavau ir pravaikščiojau visą žiemą jokių kitokių batų,įmaunami,džinsai į vidų sulenda,liuks.Tėvas trečią sezoną atvaikščiojo,zomšas,viduje natūralus kailis,o ir kaina liuksusinė. bigsmile.gif Tik kai eini namo laiptinėje toks įdomus garsas gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

IK kai pamatysi iš karto suprasi.

Bet čia sakyčiau labiau sportinio-turistinio tipo batuose būna.

Atsakyti
Labas rytas.
Nu ne sportino stiliaus pas mane,normalūs batai. bigsmile.gif
Atsibodo šaltis. ax.gif
Atsakyti