Labas rytas.
Negundyk tu tais pyragais. Jau ir taip po žiemos susilenkti sunku.
Labas rytas.
Niu ką ? Žiema sugrįžo ? O jau vėjo šaltumas. Man vien tik klausantis šalta darosi.
Labas rytas.
Neišvarėme žiemos?
Laba,
Brrr kaip šalta. Žirminia batai nebeatlaikė žiemos. Na šilumos sulauksiu su.pavasariniais.
Labas rytas.
O aš savo žieminiams batams jau spyglius vienai kojai buvau atlenkųsi,kad nepaslyščiau,o kitai kitai batas buvo purvinas,žiūriu,kad per anksti dar atlenkiau. MB jau irgi atsilenkė,gėris tokie batai užtikrintai eini,kad jau nepaslysi taip greitai.
Su švente, brangios damos. Kad mums visada būtų ką apsirengti ir prieš ką nusirengti, kad mūsų pabučiuoti vyrai iš kiaulių atvirstų į žaviuosius princus , kad pas kiekvieną prie durų pagal poreikį lauktų Bentlis arba šluota.
Ingrida , aš gal tundra. O kaip atrodo batai su atlenkiamais spygliais ? Niekur tokių nemačiau pirkti.
Ingrida , aš gal tundra. O kaip atrodo batai su atlenkiamais spygliais ? Niekur tokių nemačiau pirkti.
IK,čia kaip futbolistų batai,atsilenkia spygliai atskirai ant padų ir atskirai ant kulnų.Kaip mūms su tėvu seniams pats tas per slydumus vaikščioti.Šiemet nei karto neslydau. O pirkau ar patikėsi Humnoje,tėvui prieš du metus,sau šiemet gavau ir pravaikščiojau visą žiemą jokių kitokių batų,įmaunami,džinsai į vidų sulenda,liuks.Tėvas trečią sezoną atvaikščiojo,zomšas,viduje natūralus kailis,o ir kaina liuksusinė. Tik kai eini namo laiptinėje toks įdomus garsas gaunasi.
Laba,
IK kai pamatysi iš karto suprasi.
Bet čia sakyčiau labiau sportinio-turistinio tipo batuose būna.
Labas rytas.
Nu ne sportino stiliaus pas mane,normalūs batai.
Atsibodo šaltis.