QUOTE(buvusioji @ 2021 03 03, 08:44)
La,o pas mane siltnamy sniegas,be guminiu po kiema ne kaip.
A kaip jis ten atsirado ? Pripustė ?
Mano šiltnamyje Sachara. Nulėkęs ciuckis dar urvus kasa. Reikės šiemet perdengti.
Maniškės kelios veislės paprikos irgi nosytes tuoj kaišioti pradės. Dar laukiu penktadienį labai skanių pomidorų, pernai lauko dienoje nusižiūrėjau. Big Beef ir Jalila. Jalila fantastiško skonio, ir dydis man patinka.
Būsiu nedarbinga visą pavasarį ir iki vasaros vidurio. Rado nutrūkusią peties sausgyslę. Teks prisiūti. Čia nuo rudeninio plėšymosi, kai pati viena per dieną suvyniodavau tris tonas pekinų.
IK, čia rimtas reikalas, maniškiui taip greit nesigavo būti darbingu.
Laba,
IK liūdesys tau. O kada operuos?
Mano senoj kūdroj dykuma. Tragedija su vandeniu kažkokia.
Labas rytas.
Būsiu nedarbinga visą pavasarį ir iki vasaros vidurio. Rado nutrūkusią peties sausgyslę. Teks prisiūti. Čia nuo rudeninio plėšymosi, kai pati viena per dieną suvyniodavau tris tonas pekinų.
Oho čia tai bent. Tiek vienai privynioti, net sunku patikėti. Operacija tai ne kas, ir dirbti negalėsi, o tau ko gero sunku bus ištverti.
Oho, IK , kaip gaila.O dar buvai sakiusi, kad ir už nedarbingumą tau nemoka, nes pati esi darbdavė.Teks tik vadovauti Kad viskas sklandžiai sugytų ir būtum sveika kaip -niolikinė
Teks pirštu rodyti ką kam daryti. Būsiu tinginė, vo.
Nežinau, kada dar išoperuos, gal balandį ar gegužį. Ai , greičiau būtų, nes naktimis nerandu vietos, kur tą petį bedėti.
Juokingiausia, kad esu suplanavusi gėlynų pertvarką, atraminių sienelių mūrijimą ir tvenkinuko įrengimą. Na, kad mažai darbo nepasirodytų.
Kitą savaitę žiema grįžta, o aš norėjau jau šiltnamį persidengti.
Nežinau, kada dar išoperuos, gal balandį ar gegužį. Ai , greičiau būtų, nes naktimis nerandu vietos, kur tą petį bedėti.
Juokingiausia, kad esu suplanavusi gėlynų pertvarką, atraminių sienelių mūrijimą ir tvenkinuko įrengimą. Na, kad mažai darbo nepasirodytų.
Kitą savaitę žiema grįžta, o aš norėjau jau šiltnamį persidengti.
Oho, IK, rimti tavo reikalai Taip va visus planus iš aukščiau ir pareguliuoja ... Palauks gėlynai, svarbu sugydyt iki galo.
Nutirpo sniegas ir pasimatė dar vienas niekadėjas - kurmiarausių kalnai bus vėl medžiojimo sezonas. Nepatinka visai, bet neleisiu po daržą duotis jam
Nutirpo sniegas ir pasimatė dar vienas niekadėjas - kurmiarausių kalnai bus vėl medžiojimo sezonas. Nepatinka visai, bet neleisiu po daržą duotis jam
Žolia, yra Lytagroje tokie fantastiški spąstukai. Prieš kelis metus statė rūmus mano rožyne. Per gerą savaitę 6 patvarkiau. Daugiau nepareina.
Tai aš tokiais ir gaudau . Pas mane buvo laukų dienos gi kurmių gaudymo Neprisimeni? Bet kartais bpasitaiko koks gudrus senis, kad rausia 1 m gilyn, pagrindiniam tunely. Tai tas pagrindinis tunelis pareina iš laukų tiesiai į braškes. Pernai vieną labai ilgai nepavyko pagaut braškėse, jau visai prieš užšąlant. Bet įkliuvo O dabar matau tų kauburių pievoj pridygę, artėja link daržo ir braškių. Į kiemą nelabai lenda, nes ten kalytės knisa lauk tuos kalnus, bando pagaut . Tėvas jų turbūt šalia medžioklinio gulėjęs, kad jos tokios rausikės