Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas 4u.gif
Ingrida, man gi nedaug reik tų daigų, tai ir žaidžiu. ax.gif įvairių veislių po 1-2 sėklas. Jei daug reikėtų, tai gal ir aš nežaisčiau biggrin.gif O dabar toks kaip ir relaksas gaunasi -pakilnoji , palaistai, pasukinėji ax.gif
Už lango matau stipriai visur balta blink.gif Nežinau kiek to šalčio, bet jau taip nebesinori žiemos. Aš dar negirdėjau nei varnėno, nei vyturio, nei gervių. Bet FB dalinasi, kad jau grįžę paukštukai ax.gif
Atsakyti
Labukas,as jau girdejau vieversiuka ir maciau wub.gif Gerves jau triuksma kelia,varnenas ,zvalgytuviu buvo.Letai,bet uztikrintai ateina pavasaris tongue.gif
Atsakyti
Žolia, kaip įdomiai sėji. Į maišelius ?
Atsinešiau daigyklą, kur nareliai kaip vazonėliai nedideli , pripildžiau durpių ir į kiekvieną narelį po skirtingą veislę.

Špoką dar penktadienį mačiau.
Atsakyti
Aha, į agroplėvelės maišelius. Bet neilgai juose pabūna, kai tik pradeda šaknelės labiau raizgytis, keliu į normalius vazonėlius. Nes tie agromaišeliai labai greit išdžiūna ir išiminėjant šaknelės trūkinėja. Labai reik nepražiopsot juose laiką persodinimui. Bet pradžiai jie labai patogu susidtalpint
Atsakyti
Aš nuo pernai turiu 50 maišelių panašių nusipirkųsi,bet man kažkaip į dėžutes smagiau susėti. ax.gif
Bėga klevų sula,šiandien 5 litrus prisileidome,bet vėjas girdžiu pakilo,išlakstys mano penkialitriai. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Gervės jau klykia nuo penktadienio, bet dar tik vena kita, ir zylės taip nedrąsiai triukšmauja, meleta girdėjau apie savo teritorija praneša. Sula bėga, vakar parsinešėm 5 litrus reiks kažką galvoti, kaip konservuoti. Tiesa skaičiau jei sula gausiai bėga bus lietinga vasara.

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2021 03 02, 10:37)
<p>Gervės jau klykia nuo penktadienio, bet dar tik vena kita, ir zylės taip nedrąsiai triukšmauja, meleta girdėjau apie savo teritorija praneša. Sula bėga, vakar parsinešėm 5 litrus reiks kažką galvoti, kaip konservuoti. Tiesa skaičiau jei sula gausiai bėga bus lietinga vasara.</p>

Bus įdomu palyginti. smile.gif Sakoma, kokia kovo 2, tokia vasara. Pas mus-saulėta ir giedra. Tai nereiškia, kad gali būti ji karšta, pernai kovo 2 irgi buvo saulėta, ir vasara buso sausa, saulėta, bet nebuvo karšta. Krituliai, sniego pavidalu, jau iškrito žiemą biggrin.gif Gali ir nebelyti vasarą, palikti ją gražią, saulėtą ir šiltą. wub.gif
Atsakyti
SP , gal juokauji. blink.gif Man kritulių reikia bent kas antrą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 03 02, 15:49)
SP , gal juokauji. blink.gif  Man kritulių reikia bent kas antrą dieną.

Ir mano smėlynuose , gali lyti ir lyti ... SP nevaražyk dėl lietus smile.gif Vis tikiuosi , kad bus lietingesnis pavasarais , ar vasara. Tas sniegas nugarmėjo į smėlynus,. kaip nebūta. Prūdelyje vandens pakilo per sprindį . O būdavo pavasarių kai per krantus lipdavo ax.gif
Atsakyti
Nors mes sunkiose žemėse gyveęnam, ir sniego daug buvo, bet jis tirpo, nutirpo ir susigėrė.Po savo daržą su šliurėm galiu vaikščioti, užsidengiau agroplėvele rūgštynes, žieminius svogūnus, ir naujieji šekšpyrai(ala iš rudens sodinami, žieminiai, kaip ir česnakai, svogūnai) jau sudygę.Parėjau iš daržo sausais kaliošais, jokio purvo.Šulinyje vandens daugiau nei vasarą, bet nelabai tepakilęs.O būdavo metų, kai būdavo tuščias tik viršutinis rentinys.
Turiu 10 išdygusių pomidorų ir kokį 20 paprikų.Paprikų užteks, o pagrindinis pomidorų sėjimas dar tik bus.Šiltnamyje truputį pasėjau morkų, ridikėlių, salotų, špinatų, rukolos, pasodinau kelioliką sudygusių svogūnų.
Pas mus vakar nuo pietų apsiniaukę buvo, šiandien visą dieną gražu, žiūrėsim, gal ir bus ir pavasaris gražus, ir vasara.Galėtų ir rytoj dar būt gražu, vyras pabaigtų supjaustyti malkas.Pirkom 22 kubus ,o gal erdmetrius, beržų.Tai pirmadienį pradėjo, o rytoj jau pabaigs visas malkas supjaustyti vienas pats su elektriniu pjūklu.Su bendzopjūklu kai pjausto, tai visas kaimas girdi, o dabar tylai dirba, kaimynams netrukdo.Aš tik skaldyti padėsiu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti