Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

LA,ruosiates darzams biggrin.gif nagai,ragai,plaukuosenos tvarkomos.Mes laukiam masineles...tai ruosiu kepures,nes jau kaip apsikirpsim blink.gif Keliai pazliugo,galim neisikrapstyt is savo kaimo.Mamukas gavo pirma skiepa,kol kas jokios reakcijos,o pati jau pamirso,kad buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 24, 09:49)
Žolia, į tas tabletes sėjai ? Tai kad jos turi būti nuolat vandenyje ir šilumoje, kitaip niekas ten neauga. Jos kurtos pramoniniams šiltnamiams , kur jauni daigiukai persodinami mechanizuotai ir iki tol auginami beveik kaip hidroponikoje.

Labai gražios tavo šlepkės. O nenusimindo kulnai ?
Irgi pasigirsiu : rytoj einu nagus tvarkytis, gal dar šią savaitę ir plaukuoseną priims sutvarkyti .

Nea,ne į tabletes , tik daiginu drėgnuose vatos diskeliuose ant radiatoriaus. biggrin.gif Kai parodo šaknelę, įmetu sėklą į vazonėlį su žemėmis. Jau pasirodė šiandien pirmos šaknelės wub.gif
Ačiū už komplimentus 4u.gif Tos , kaip batukai, aukštesniu užkulniu nusimindo, nes gi tingim lenktis ir su šaukštu įsimaut. Nebent labai pedantiškai nešiot, teisingai, tskant , ax.gif O tokios pažemintu borteliu tai nenusimindo, nes patogiai šmurkšteli ta koja vidun, o tas bortelis neleidžia kojai išslįst. Visiškai be užkulnio įspiriamos irgi nepatogios - išsmunka koja lauk, tai ta kulno dalis greit nusimindo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pradėjau naują sezoną, susėjau dalį paprikų. Paskui susinervinau. Nežinau kur padėjau pernykštes daigyklas, na, tuos indelius nuo pievagrybių ar mėsos. Gali būti, kad kur nors po sniegu miega. O gal išmestos.
Reikia iki rytdienos sugalvoti, į ką sėti.
Atsakyti
Labas rytas.
Kasmet didėja dėžučių kiekis.Senos dedasi į dėžes,naujos gula sėjai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 25, 23:04)
Pradėjau naują sezoną, susėjau dalį paprikų. Paskui susinervinau. Nežinau kur padėjau pernykštes daigyklas, na, tuos indelius nuo pievagrybių ar mėsos. Gali būti, kad kur nors po sniegu miega. O gal išmestos.
Reikia iki rytdienos sugalvoti, į ką sėti.

Sėk, kaip aš: plastikinę dėžutę žemais bortais išklok celofanu, paberk sėklų ir vsio. Kad atskirtum, tai atribok su karpytom plastikinėm lėkštėm ar plastikiniais peiliais, žinosi, ką kur pasodinai. Užrašyti gali irgi ant plastikinės lėkštės smile.gif Man tokia dėžutė talpina net 16 pomidorų veislių smile.gif
Atsakyti
SP, man kažkaip ji pernelyg griozdiška kambariui. Sugalvojau dėžutes nuo sausainių iškloti plėvele ir sėti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Aš į nuo ledų plastikines dėžutes sėju, paskui išpikiuju į grietinėles mažus indelius. Nes kai paauga galiu nešti ir nešildomą kambarį, ten saulė prišildo pilnai.

Atsakyti
Laba. 4u.gif Jau iškišo nosis ax.gif Kolkas laikau lidlo dėžutėse nuo įvairių maistų. Jos tokios tvirtos. pakilnoju ant palangių, kur saulutė pasirodo. Kai persodinsiu, tai jau reiks į šiltnamį su kitokioms dėžėm vazonus nešt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi Žolyte,kaip kruopščiai susėta. wub.gif Po sėklytę?Aš neturiu kantrybės ant tiek,čiukšt pabėriau į dėžutę,kas išdygo,kas ne,paskui išpikuoju ir viskas. ax.gif
Atsakyti