Na, FNTT įsirašo nemažai pokalbių. Dėl visa ko. Kai reikia, išsitraukia. Todėl plepant apie kai kuriuos dalykus, kai ką reikia koduoti. Politikai absoliučiai visi stebimi įvairių tarnybų. Labai įtariu, kad kiekviename mobiliajame arba kompiuteryje yra kokia nedidelė blakutė, kuri gali perduoti, ką jūs kalbate su drauge kavutę gurkšnodamos.
Šiaip tai žmonės šiais laikais be galo atviri. FB dalijasi , kur važiuos, kur atostogaus, telefonu išplepa, kur padėti raktai nuo seifo su pinigais...Na, pačios žinote , kokių kiauragalvių esama.
O jūsų asmeniniai duomenys skersai išilgai keliauja visur. Kiek man skambučių būna iš "policijos, prokuratūros, visokių tarnybų, bankų". Jeigu yra gera nuotaika, paplepu kiek, jei ne , iškart siunčiu neparlamentiniu tekstu ieškoti seksualinių nuotykių ir palinkiu ilgo ir gražaus sėdėjimo. O kiek skambina man su prizais, kurių esu nelaimėjusi...Nagi visiems labai rūpi iškratyti mano piniginę arba pasidalinti jos turiniu.
Labas rytas.
Laba,
Ingrida jau Kalėdų ilgisi . Ne pirma nuotrauka tokia Kalėdinė. Tai meduoliukai, tsi elniukai.
Žibalinė lempa kokia faina. Pas mus panaši buvo, tik žalia.
Labas rytas.
Niurzgiuk,tai,kad už lango dar vis žiema.
Prisižiūrėjau FB idėjų apie natūralistines pieveles, tai prisipirkau sėklų vienmečių Ešolcijos, medetkos, aguonos, kosmėjos, rudbekijos... Žodžiu, sėsiu iš rankos į dirvą ir lauksiu stebuklo, va
Dar turiu vieną svajonę, prašome komentarų: noriu vandens kubilo sodybon. Ale kainos truputį kandžiojasi... Pigiausias tai su indėklu plastikiniu ir įdedama krosnele. Bet niekaip neįsivaizduoju, kaip ją kūrenti reikia? Ar geriau rinktis brangesnį variantą-pridedamą krosnelę? Pagelbėkite! Aš mėgstu vandenį, bet orai vasarą dažnai tokie, kad nei į ežerą, nei į baseiną įlįsti nesinori, tai ėmiau galvoti apie kubilą: prisileidžiu ežero vandens, pasišildau ir mirkau savo lašinius, į ežerą žiūrėdama...
Dar turiu vieną svajonę, prašome komentarų: noriu vandens kubilo sodybon. Ale kainos truputį kandžiojasi... Pigiausias tai su indėklu plastikiniu ir įdedama krosnele. Bet niekaip neįsivaizduoju, kaip ją kūrenti reikia? Ar geriau rinktis brangesnį variantą-pridedamą krosnelę? Pagelbėkite! Aš mėgstu vandenį, bet orai vasarą dažnai tokie, kad nei į ežerą, nei į baseiną įlįsti nesinori, tai ėmiau galvoti apie kubilą: prisileidžiu ežero vandens, pasišildau ir mirkau savo lašinius, į ežerą žiūrėdama...
Net nežinau ką patarti. Kad įdėklas plastikinis, tai gerai. Jo šaltis nesuplėšo, vasarą saulėje neperdžiūva, gerai valosi. Išorinė krosnelė gal dėl to, kad suodžiai į kubilą nekristų. Bet kai pagalvoji , jeigu tas kubilas visada bus vienoje vietoje, tai gerai. O jeigu kilnojamas , tai gal geriau 2 in 1.
Kaimynas kartais kūrena iš kažkur parsitempęs ir mus su alumi kviečia. Bet pas jį senovinis medinis , tai turi labai saugoti, kad be vandens nepalikti. Nuomojasi kažkur. Šiaip man geriau tas džiakuzinis patinka. Kelis kartus pas draugę buvau įkritusi.
Kaimynas kartais kūrena iš kažkur parsitempęs ir mus su alumi kviečia. Bet pas jį senovinis medinis , tai turi labai saugoti, kad be vandens nepalikti. Nuomojasi kažkur. Šiaip man geriau tas džiakuzinis patinka. Kelis kartus pas draugę buvau įkritusi.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas iš ryto
Geriu kavą ir taip noriu tų sausainukų iš vakarykštės nuotraukos. Galvoju, gal kokių vaflių ant greičio susukt
bangelee, ačiū už pagiriamąjį žodį šlepkėms Galvoju, ar veltis į internetinę prekybą. Nuo kovo 4 d. ruošiasi atidaryt virtualią Kaziuko mugę craftson.lt. Tikros mugės Vilniuj nebus, kaip būdavo kasmet. Ims 10 % mokestį nuo gaminio kainos. Tai neapsisprendžiu. Manau, kad bus populiaru, bet reik kainą kelt gaminio, kad liktų ir man už darbą. Aš dažniausiai veliu konkrečiam žmogui, po užsakymo. O čia jau reik turėt parduodamus gaminius, nu kaip ir mugėj.
18 d. susėjau biški pomidorų į diskelius. Nė vienas nerodo gyvybės. O jau 5 dienos praėjo... Kame gali būt problema?
Šiandien pagaliau į kirpyklą
Geriu kavą ir taip noriu tų sausainukų iš vakarykštės nuotraukos. Galvoju, gal kokių vaflių ant greičio susukt
bangelee, ačiū už pagiriamąjį žodį šlepkėms Galvoju, ar veltis į internetinę prekybą. Nuo kovo 4 d. ruošiasi atidaryt virtualią Kaziuko mugę craftson.lt. Tikros mugės Vilniuj nebus, kaip būdavo kasmet. Ims 10 % mokestį nuo gaminio kainos. Tai neapsisprendžiu. Manau, kad bus populiaru, bet reik kainą kelt gaminio, kad liktų ir man už darbą. Aš dažniausiai veliu konkrečiam žmogui, po užsakymo. O čia jau reik turėt parduodamus gaminius, nu kaip ir mugėj.
18 d. susėjau biški pomidorų į diskelius. Nė vienas nerodo gyvybės. O jau 5 dienos praėjo... Kame gali būt problema?
Šiandien pagaliau į kirpyklą
Labas rytas.
Žolia, į tas tabletes sėjai ? Tai kad jos turi būti nuolat vandenyje ir šilumoje, kitaip niekas ten neauga. Jos kurtos pramoniniams šiltnamiams , kur jauni daigiukai persodinami mechanizuotai ir iki tol auginami beveik kaip hidroponikoje.
Labai gražios tavo šlepkės. O nenusimindo kulnai ?
Irgi pasigirsiu : rytoj einu nagus tvarkytis, gal dar šią savaitę ir plaukuoseną priims sutvarkyti .
Labai gražios tavo šlepkės. O nenusimindo kulnai ?
Irgi pasigirsiu : rytoj einu nagus tvarkytis, gal dar šią savaitę ir plaukuoseną priims sutvarkyti .