Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Prisiduodu , suvažinėjom be jokių trukdžių wub.gifNieks niekur nestovėjo. Mašinų prasilenkėm tiek, kad ant rankos pirštų suskaičiuot galima . Turbūt, kad pirmadienis. O jei penktadienį būčiau važiavus, tai visaip galėjo nutikt ax.gifSavaitgaliais labiau gal tikrina. 4u.gif

Vakar vyras važiavo į Anykščius, tai sustabdė policininkas, priėjo pasižiūrėjo numerius, paskui priėjo prie vyro, pasakė MB vardą, sako norit atspėsiu kur gyvenat? Maniškis sako - jei vardą žinot tai žinot ir kur gyvenu :) Pasakė miestelio pavadinimą :) Tai sakau jei aš važiuočiau tai tada tardytų daugiau :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus -22,pojūtis -27. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2021 02 17, 09:07)
  priėjo pasižiūrėjo numerius, paskui priėjo prie vyro, pasakė MB vardą, sako norit atspėsiu kur gyvenat? Maniškis sako - jei vardą žinot tai žinot ir kur gyvenu smile.gif Pasakė miestelio pavadinimą smile.gif Tai sakau jei aš važiuočiau tai tada tardytų daugiau smile.gif</p>

blink.gif blink.gif , o tai kaip pagal mašiną vardą žino policininkai? Įdomu... Gal pažįstamas pareigūnas pasitaikė?
Kaip šalta unsure.gif Bet diedulis užkūrė opeliuką, išvarė technikinėn. ax.gif Termometras mūsų pradėjo meluot, tai tiksliai nežinau kiek to šalčio. Pro langą žiūrint , visai nešalta atrodo - saulė spigina, gražu bigsmile.gif
Šiemet veltinių mėgėjai kažkaip po Naujųjų vis pageidauja šlepečių. Šiaip būdavo, visi Šv. Kalėdoms dovanų ieško. Matyt negavo, tai patys daba po švenčių perkasi smile.gif Turiu darbelio vis, gal ir gerai ax.gif
Atsakyti

Pagal numerį mato kieno vardu mašina registruota. :) Kaip gaila jau žada atšilimą, bet dar nepamiršta ir šalčio prognozuoti, gal dar bus galima pasidžiaugti žiemos sportu :)

Atsakyti
Auda, sinoptikai žada šimtmečio potvynį. Galėsi plaukimu užsiimti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2021 02 18, 10:17)

Šiemet veltinių mėgėjai kažkaip po Naujųjų  vis pageidauja šlepečių. Šiaip būdavo, visi Šv. Kalėdoms dovanų ieško. Matyt negavo, tai  patys daba po švenčių perkasi  smile.gif Turiu darbelio vis, gal ir gerai  ax.gif

Labai gražios tavo šlepetės, šalta žiema, visiems reikia šilto apavo.Dukra neatsidžiaugia, padarys reklamą, gausi užsieniui velti mirksiukas.gif .Tiesa, šiom dienom atšilo ten, gal praeis noras.
Jei ne corona,karantino reikalavimai gal nežinotų policija iš mašinos numerių visų duomenų apie žmogų. g.gif Kažkada buvo bauginama, kad visiems žmonėms po oda įdės čipą ir viską apie žmogų žinos.Pasirodo, nebereikia nė čipo smile.gif
Įdomu, ką sustabdę pasakytų mano jaunėlėi-mašina registruota Mažeikių rajone, ji pati registruota Kaune, o gyvena Klaipėdoj.Todėl ir bijo pajudėt, iš buto teišeina tik maisto nusipirkti, nes darbe prastovos.
IK , kažin ar bus potvynis, nes nėra pašalo? Su traktorium į dirvą neina įvažiuot, smunka, nors sniego storai.Tirps sniegas ir gersis į dirvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 18 vasario 2021 - 21:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas nuo ryto. mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei ne corona,karantino reikalavimai gal nežinotų policija iš mašinos numerių visų duomenų apie žmogų. g.gifKažkada buvo bauginama, kad visiems žmonėms po oda įdės čipą ir viską apie žmogų žinos.Pasirodo, nebereikia nė čipo smile.gif
Įdomu, ką sustabdę pasakytų mano jaunėlėi-mašina registruota Mažeikių rajone, ji pati registruota Kaune, o gyvena Klaipėdoj.Todėl ir bijo pajudėt, iš buto teišeina tik maisto nusipirkti, nes darbe prastovos.
IK , kažin ar bus potvynis, nes nėra pašalo? Su traktorium į dirvą neina įvažiuot, smunka, nors sniego storai.Tirps sniegas ir gersis į dirvą

Tokio Petro Šiaučiūno filmukus youtbėj vis pasižiūriu tai jis sakė, kad Rokyškyje sustabdė, o jis registruotas Zarasuose, tik ūkis jo ten, tai dokumentų nuosavybės reikalavo. Kam tas čipavimas ir taip pagal telefonus visus galima susekti kur kas yra

Atsakyti
Daug važinėjau į kaimą ir namo per karantiną, daug kartų stabdė įvažiuojant į Kauną ... Ir per pirmą karantiną ir per antrą. Kartais prašo popierių , kartais užtenka pasakyti , kad namo važiuoju . Virusą greičiau pasigausiu ar išplatinsiu savaitgalį į M užsukusi , kur žmonių tabūnai , negu važiuodama į savo vienkiemį . Visas viešas trnasportas - autobusai , traukinai netikriniamas... kas neturi mašinos tai ir viruso neturi ?
PS , man visada klausimas - jei Visus sučipuos , kas juos seks ? Gal jau sukurtas kompiuterinis Dievas , kuriam tai įdomu ?

Policija, VMi , Sodra ir tt jau senai turi visus duomenis apie visus . Užstatyk mieste kam nors mašiną - paskambins jei ne pačiam tai į darbvietę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 vasario 2021 - 09:35
Visi nešiojamės tą čipą- išmanųjį telefoną. Taigi be jo nė į tupyklą neiname, ką jau kalbėti apie tolimesnį žygį nei už namo durų. Pagal jo judėjimą galima sekti. Pagal mokėjimo korteles - ką perkame ir ką valgome. Geležinkelio stotyse, aerouostuose jau yra veidų atpažinimo sistemos, o keliuose- mašinos atpažinimo.
Atsakyti
Man irgi tie "čipai" dzin.Nu ir ką jau čia sužinos apie mane? ax.gif mirksiukas.gif
Gerai Dusia rašai,dukra užstatė mašiną sostinėje,degalinės įvažiavimą,susirado mane miške policija(mano vardu buvo mašina).Kokio dar čipo reikia? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 19, 10:15)
Visi nešiojamės tą čipą- išmanųjį telefoną. Taigi be jo nė į tupyklą neiname, ką jau kalbėti apie tolimesnį žygį nei už namo durų. Pagal jo judėjimą galima sekti. Pagal mokėjimo korteles - ką perkame ir ką valgome. Geležinkelio stotyse, aerouostuose jau yra veidų atpažinimo sistemos, o keliuose- mašinos atpažinimo.

Daug metų neturėjau savo vardu telefono . Abi kortos buvo įmonių... Sakot buvau nesusekta ? nei velnio smile.gif

Įdomiausias dalykas nutikęs man : paskambina policija , kad MB patrauktų mašiną . MB mašina ne jo vardu , o įmonės kurioje jis dirba . Mano telefonas ne mano vardu, o įmonės kurioje aš dirbu . Va čia tai aukštasis pilotažas tongue.gif 4u.gif ax.gif

Mano protas vis tiek neišneša , kokie algoritai turi būti sukurti sekimui ? Supratu rinkos tikslais... Įmonės moka googlei , kad reiklama kristu tikslinei auditorijai ...
Atsakyti