Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

Auda man žiema gražu. Bet bijau, kad mano kūdros gyventojos pavasario nesulauks. Pjovėm eketę, ledas 30 cm storio. Benzopjūklo geležtės ilgio neužteko, kad per kartą išpjaut.

Bent ant kūdros angelą nupaišiau. :D . Mieste nu kažkaip nepatogu šunį vedžiojsnt sniege voliotis.

Atvažiavom sodybon, mašiną šalikelėj pastatėm, nesįvažiavimas sniegu užverstas. Važiuoja traktorius su kaušu, sustojo, sakau gal netelpa pravažiuot, o jis sustojo, kad mašiną patrauktumėm, kad jis mums keliuką gali nuvalyti :wub: . Kastuvus pamatė, galvojo, kad keliuką nukasinėsim. Nuvalė keliuką iki pat namuko,  Kaip miela.

Atsakyti
Jeigu jau eketė, tai reikėjo ne angelu voliotis, o nerti . Ką, neseki spaudos ? Visi influenceriai dugnu šią žiemą vaikšto, o ne viršuje voliojasi. ax.gif
O aš šiandien tingėjau iki negaliu. Na, susitvarkiau GPMus, betgi čia darbu nesiskaito.
Jei ne šuva, lįsčiau į lovą ir detektyvus skaityčiau. Bet Baskis iš paskos įlipa ir kandžiojasi. Kasdien sudrasko po segtuvą, specialiai numetu, kad dantims darbo turėtų. Arba kokią kartoninę dėžę patvarko.
Atsakyti

IK nieko nenužudžiau, kad nardyt :D .

Mano šunė užaugo dėžes grauždama. Ji pirktinių guolių nepripažįsta. Teko išmest. Dėžes laikas nuo laiko pakeisdavom. Patogu jai buvo dantukus galąsti. Viduj gulėdavo ant patalų, dėžės kampą ar kraštą apsižiodavo ir kramtydavo. Kartais mėnesį du tik lengvai pakramtydavo, kartais per dvi dienas dėžės nelikdavo.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

IK nieko nenužudžiau, kad nardyt :D .

Mano šunė užaugo dėžes grauždama. Ji pirktinių guolių nepripažįsta. Teko išmest. Dėžes laikas nuo laiko pakeisdavom. Patogu jai buvo dantukus galąsti. Viduj gulėdavo ant patalų, dėžės kampą ar kraštą apsižiodavo ir kramtydavo. Kartais mėnesį du tik lengvai pakramtydavo, kartais per dvi dienas dėžės nelikdavo.

Tai mano matyt dar neužaugo, nes po šiai dienai drasko skudurus. Jai numetu vis kokį nors drabužį į voljerą, nes kaulus kai graužia mėgsta švariai ne ant žemės pasidėti. O kai lauke būnama tvarkomės ir jos negalim paleisti, tai ji tada savo skudurą tvarko, dulkina, kol suplyšta :)

Atsakyti

Laba,

Maniškė gal tik kokių 10 metų nustojo dėžes graužt.

Auda, o kokio amžiaus tavo šuo?

Atsakyti

Mano  dar tik 7 bus balandžio 1 d. tokia diena gimusi, užtai yra didelė žulikė ir vagilė. Šiandien ėjau į rūsiuką bulvių tai pavogė bulvę nusinešė i voljerą ir grįžusi 2 m0rkas pasigriebė. Vasarą kai tik pamato, kad mes nematome taip ir lekia į daržą agurkų arba uogų

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 12, 21:21)
Žolia, pasiimk tą pranešimą, jei ką, pasiteisinsi. Ir ūkininko pažymėjimą prigriebk.

Prisiduodu , suvažinėjom be jokių trukdžių wub.gif Nieks niekur nestovėjo. Mašinų prasilenkėm tiek, kad ant rankos pirštų suskaičiuot galima . Turbūt, kad pirmadienis. O jei penktadienį būčiau važiavus, tai visaip galėjo nutikt ax.gif Savaitgaliais labiau gal tikrina. 4u.gif
Atsakyti

Savaitgalį sodybon važiavom apie 10-11 val. Buvo postas įrengtas. O grįžtant po kokių 2 val. posto nebebuvo.

Atsakyti
Labas rytas.
Su gimtadieniu visus.
Vykime žiemą,jau pabodo šiek tiek,kad ir gražu. biggrin.gif

Vaikai savaitgalį po 4 mėnesių buvo grįžę iš sostinės,niekur nepakliuvo.Grįžo po devynių vakare postų nebuvo. bigsmile.gif Jau norisi gyventi laisviau,gal gi mūsų miestus atriš šiek tiek?Norisi į mišką.............
Atsakyti
La,visiems.Gimtadienis grazus-su saule ,22 salcio ir be vejo.Nuo gruodzio nemaciau vaiku,sesiu..pasiilgau iki skausmoGreiciau pavasaris,tik grazus(zmogui nieks netinka),nes isplauksim su valtim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti