Žolia nieko pikto mane poste nebuvo Tik pasidalinau tuo ką man pasakoja.
SP , Tau reikia , kad aš skiepo atsisakyčiau - tada mano skiepas Tau atiteks Bo aš už Tave vyresnė, man pirmiau eilė ateis . O Žolia tai nežinau , atrodo kaip pacankė , kas ten žinos kiek jai metų ?
Taip norėčiau turėti to tikėjimo kaip kad turi SP ir mano vaikas - susikepysim ir viskas grįš į senas vėžes ...
Cha cha, Dusia Kur matei mane, kad sakai, jog pacankė? Aš beveik už jus visas senesnė. Dabar su tais plaukais netvarkingais tai išvis atrodau ... rimtai, nepacankiškai Tik vienu atveju man gali skiepo prireikt - pas dukrą skrist, jei bus reikalavimas . O šiaip, aš sėslus paukštis. Toks neskraidantis Ir niekas nebegrįš į tas senas vėžes, net 100% suskiepijus ...
Aš tai tikiu, kad greičiau virusas mutuos ir taps nebeužkrečiamas ar bent lengvos formos.
Žvėriškas šaltis.
Nusibodo valgyti vien kalakutieną , tai su dukra išsiruošėme mėsa apsirūpinti. Bliam, Petro mėsinėje reikėjo pusvalandį lauke eilėje stovėti, ant tokio skersvėjo. Tai iki dabar neatšylu. Bet parsivežėme kelias armonikas kiaulės šonkaulių, dešrelių, rūkytos šoninės, kauliukų, faršo visokio.
Net seilė varva, ryt darysiu virtus keptus šonkaulius su slyvų padažu.
Dar užšokau šalia į žuvinę, žuvies maišą papirkau.
Viskas, karantinas man nebaisus.
Žvėriškas šaltis.
Nusibodo valgyti vien kalakutieną , tai su dukra išsiruošėme mėsa apsirūpinti. Bliam, Petro mėsinėje reikėjo pusvalandį lauke eilėje stovėti, ant tokio skersvėjo. Tai iki dabar neatšylu. Bet parsivežėme kelias armonikas kiaulės šonkaulių, dešrelių, rūkytos šoninės, kauliukų, faršo visokio.
Net seilė varva, ryt darysiu virtus keptus šonkaulius su slyvų padažu.
Dar užšokau šalia į žuvinę, žuvies maišą papirkau.
Viskas, karantinas man nebaisus.
Cha cha, Dusia Kur matei mane, kad sakai, jog pacankė? Aš beveik už jus visas senesnė. Dabar su tais plaukais netvarkingais tai išvis atrodau ... rimtai, nepacankiškai Tik vienu atveju man gali skiepo prireikt - pas dukrą skrist, jei bus reikalavimas . O šiaip, aš sėslus paukštis. Toks neskraidantis Ir niekas nebegrįš į tas senas vėžes, net 100% suskiepijus ...
Pas Niurzgą susitikime?
Bet kada tai buvoooo Jau 100 metų praėjo , Dusia Bet ačiū už pajauninimą
Kažin kaip įrodyt policijai, jei reik į kitą miestą nuvykt į NMA būstinę ? Ar pranešimas apie klaidas būtų pateisinama priežastis? Niekam neteko vykt į kitą rajoną valdiškais reikalais?
Kažin kaip įrodyt policijai, jei reik į kitą miestą nuvykt į NMA būstinę ? Ar pranešimas apie klaidas būtų pateisinama priežastis? Niekam neteko vykt į kitą rajoną valdiškais reikalais?
Žolia, pasiimk tą pranešimą, jei ką, pasiteisinsi. Ir ūkininko pažymėjimą prigriebk.
QUOTE(buvusioji @ 2021 02 13, 15:48)
la,jei taip pustys,ryt musu tik nosys kysos
Pakentėk , kitos savaitės pabaigoje jau beveik pliusą rodo. Pavasaris ateis.
Ateina pavasaris ir vėl lomkės prasideda.
Užsisakiau 12 veislių jurginų ir dar 10 veislių lelijų.
Žiūrinėju rožes. Reikės prašyti MB , kad kažkokį ribotuvą ant sąskaitų uždėtų , kitaip gero nebus.
Žiūrinėju rožes. Reikės prašyti MB , kad kažkokį ribotuvą ant sąskaitų uždėtų , kitaip gero nebus.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 13, 23:55)
Ateina pavasaris ir vėl lomkės prasideda.
Labas rytas.
Pakentėk , kitos savaitės pabaigoje jau beveik pliusą rodo. Pavasaris ateis.
Kitą savaitę pavasaris, o paskui ir vėl žiema. Neskubėkit, leiskit žiema pasidžiaugti