Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Žolia nieko pikto mane poste nebuvo ax.gif Tik pasidalinau tuo ką man pasakoja.
SP , Tau reikia , kad aš skiepo atsisakyčiau - tada mano skiepas Tau atiteks biggrin.gif Bo aš už Tave vyresnė, man pirmiau eilė ateis biggrin.gif . O Žolia tai nežinau , atrodo kaip pacankė , kas ten žinos kiek jai metų ?
Taip norėčiau turėti to tikėjimo kaip kad turi SP ir mano vaikas - susikepysim ir viskas grįš į senas vėžes ...

Atsakyti
Cha cha, Dusia bigsmile.gif Kur matei mane, kad sakai, jog pacankė? bigsmile.gif Aš beveik už jus visas senesnė. ax.gif Dabar su tais plaukais netvarkingais tai išvis atrodau ... rimtai, nepacankiškai rolleyes.gif Tik vienu atveju man gali skiepo prireikt - pas dukrą skrist, jei bus reikalavimas . O šiaip, aš sėslus paukštis. Toks neskraidantis biggrin.gif Ir niekas nebegrįš į tas senas vėžes, net 100% suskiepijus ...
Atsakyti
Aš tai tikiu, kad greičiau virusas mutuos ir taps nebeužkrečiamas ar bent lengvos formos.

Žvėriškas šaltis.
Nusibodo valgyti vien kalakutieną , tai su dukra išsiruošėme mėsa apsirūpinti. Bliam, Petro mėsinėje reikėjo pusvalandį lauke eilėje stovėti, ant tokio skersvėjo. Tai iki dabar neatšylu. Bet parsivežėme kelias armonikas kiaulės šonkaulių, dešrelių, rūkytos šoninės, kauliukų, faršo visokio.
Net seilė varva, ryt darysiu virtus keptus šonkaulius su slyvų padažu.
Dar užšokau šalia į žuvinę, žuvies maišą papirkau.
Viskas, karantinas man nebaisus.
Atsakyti

Cha cha, Dusia bigsmile.gifKur matei mane, kad sakai, jog pacankė? bigsmile.gifAš beveik už jus visas senesnė. ax.gifDabar su tais plaukais netvarkingais tai išvis atrodau ... rimtai, nepacankiškai rolleyes.gifTik vienu atveju man gali skiepo prireikt - pas dukrą skrist, jei bus reikalavimas . O šiaip, aš sėslus paukštis. Toks neskraidantis biggrin.gifIr niekas nebegrįš į tas senas vėžes, net 100% suskiepijus ...

Pas Niurzgą susitikime?

Atsakyti
Bet kada tai buvoooo unsure.gif Jau 100 metų praėjo , Dusia smile.gif 4u.gif Bet ačiū už pajauninimą wub.gif
Kažin kaip įrodyt policijai, jei reik į kitą miestą nuvykt į NMA būstinę ? Ar pranešimas apie klaidas būtų pateisinama priežastis? Niekam neteko vykt į kitą rajoną valdiškais reikalais?
Atsakyti
Žolia, pasiimk tą pranešimą, jei ką, pasiteisinsi. Ir ūkininko pažymėjimą prigriebk.
Atsakyti
la,jei taip pustys,ryt musu tik nosys kysos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 02 13, 15:48)
la,jei taip pustys,ryt musu tik nosys kysos unsure.gif

Pakentėk , kitos savaitės pabaigoje jau beveik pliusą rodo. Pavasaris ateis.
Atsakyti
Ateina pavasaris ir vėl lomkės prasideda.

Užsisakiau 12 veislių jurginų ir dar 10 veislių lelijų.

Žiūrinėju rožes. Reikės prašyti MB , kad kažkokį ribotuvą ant sąskaitų uždėtų , kitaip gero nebus.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 13, 23:55)
Ateina pavasaris ir vėl lomkės prasideda.

Užsisakiau 12 veislių jurginų ir dar 10 veislių lelijų.

Žiūrinėju rožes. Reikės prašyti MB , kad kažkokį ribotuvą ant sąskaitų uždėtų , kitaip gero nebus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Pakentėk , kitos savaitės pabaigoje jau beveik pliusą rodo. Pavasaris ateis.

Kitą savaitę pavasaris, o paskui ir vėl žiema. Neskubėkit, leiskit žiema pasidžiaugti

Atsakyti