Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Irvel, tikrai šimtas metų bigsmile.gif Pasakok apie save, vistiek visos klausinės biggrin.gif Kaip tavo kaimietiškas gyvenimas?
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 02 10, 13:38)
Irvel, tikrai šimtas metų bigsmile.gif Pasakok apie save, vistiek visos klausinės biggrin.gif Kaip tavo kaimietiškas gyvenimas?

biggrin.gif Lėtas mano gyvenimas. Dar dirbu, nors ir Sodra jau moka man ax.gif Mamai vasara 95 sueis, bet dar labai šviesaus proto, galima apie politiką diskutuot, tik jinai neturi su kuo, nes aš ne politikierė biggrin.gif Dabar kai karantinas, tai jai trūksta bendravimo.
O mane pačiupus buvo liga, dar dabar neatsigaivelioju iki galo. Tuoj po Naujų kritau. testo nedariau, bet gydytoja sakė labai panašu į kovidą. Jau atrodo lyg viskas gerai, po kelių dienų vėl kosulys. O jau jėgų nebuvo, siaubas. Iki ligos pas draugę 8 km pirmyn atgal vienas juokas buvo, dabar nuėjau iki parko 1 km ir galvoju kaip čia pareit. Šiap aš retai sirgdavau, tai darbe juokavau, jei jau susirgsiu, tai žinokit yra tas kovidas, ir va prašom...

O kaimo gyvenimas dabar malkų atsinešt, paukštelius palesint lesykloj, pamegzt... Čia po darbo, o ir laisvadienių turiu 3 per savaitę, prabangiai smile.gif ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 10 vasario 2021 - 13:07
Taip jau būna su tais pasakymais biggrin.gif Aš tai blogoji ragana labiau, ką pagalvoju, kad nutiks, tai ir nutinka. Jau daugybė kartų, bet tik apie negerus dalykus.
Sugrįš jėgos po truputį. Kas iš pažįstamų sirgo sunkiau, visiems jėgų trūkumas.
Atsakyti
Irvel, gal ir gerai, kad persirgai. Na, kad ne mirtinai persirgai. 4u.gif

Liniukai, gali užsisakyti iš Mydobro.com. Pasirinkimas - tiek gyvenime nesusodinsi, o ir nieko muitinti nereikia, čia kažkoks vietinis ruselis prekiauja.

Išsiunčiau vaikus kurapkoms rengti lesyklas. Vis mažiau pėdučių kas rytą. blink.gif Vėl sninga.
Atsakyti
Teisingai.Man IK prirodė prisisiunčiau arbūzų,melionų iš to puslapio.Dabar galvos skausmas,kur susodinti viską reikės? mirksiukas.gif
Irvel,sveika sugrįžųsi. 4u.gif
Atsakyti
IK, man arbūzai svarbu, beveik nieko nebėra. Arbūzų grupėj užsakiau, atsiųs, o kitam sezonui anksčiau susigriebsiu smile.gif
Atsakyti
IK,kaip smagu-kurapkos wub.gif Jau kokie 3 metai prapuole is musu.Miskuos matau,bet pirma i kiema sulekdavo.Pas mus dar vis sninga rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus irgi po langais sode laksto kurapkos. Po pušim palei keliuką keliose vietose grudų papyliau, sode irgi, tai laksto 2 pulkai po 5 ir 7 paukštelius. Kartais susibėga krūvon. Vienkiemis, katinų nėra, šuo irgi pritingi, tai nieks nebaido jų.
Atsakyti

Laba,

Irvel, pražuvėle, labas. Kaip smagu, kad užsukai :D .

Darbe iš rudens paukščių nepratinau, lesyklis nekabinau nes buvo suplanuota ilga komandiruotė sausį. Bet neišvažiavau. O paukščiukai aplink langą vis tiek sukiojasi. Tai ant palangės maistą pilu. Šiandien ir genys, ir meleta atskrido.

Kai maistas baigiasi zylutės ant palangės tupi, cypsi ir pro langą žvilgčioja, nu maždaug susiprast turėčiau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pažiūrėjau kas per paukštis meleta.Nu gi gražus paukštis.Dabar,kai pamatysiu,žinosiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kas žiemą kabinu lesyklėlę. Dabar po virtuves langu ant obels sakos kabo. Tai man geriausia TV. Kokių tik neatskrenda. Ypac šią žiemą. Paskaičiau, kad svilikams delikatesas vyšniu kauliukai. Kaip tik turejau saldiklyje vysniu su kauliukais, tai pakračiau. Na tikrai, maniau uzspingo svilikas, stovi issiziojes, tik prunkšt išspjovė skeveldras, nurijo branduoliuką ir ėmėsi kito kauliuko. Kaip jie taip sugeba, tokį kietą. Na o saulegražos eina kilogramais...
O kurapkų jau kiek metų nemačiau .
Na ką, einu malkų, reik šilumos smile.gif
Pernai per visą žiemą suejo tiek malkų kiek šiemet iki pusžiemio.

Ingrida, kokios žvakidės bigsmile.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti