Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mes su vyrų nesam nei už, nei prieš, skiepysimės, kada ateis eilė.Kaip bebūtų, blogiau tikrai nebus.Vyrui jau skambino , jau į sąrašus įtraukė, kad sutiks skiepytis, o manęs neregistravo, pasakė dar nepriklauso biggrin.gif Kaip norėčiau padėti ,,laikus" po Dusios ir Senos Pažįstamos žinutėmis.Deja Supermamose nėra tokių galimybių mirksiukas.gif .Mano sūnus irgi mokslų daktaras, bet jis tylenis, nežinau jo nuomonės dėl skiepų, nebesu mačiusi nuo bulviakasio.Bet karantino laikosi griežčiau nei mes, per pirmąjį net vaikų neleido į lauką.
Atsakyti
Jau kaip pasiseke....nuvale kelia,spejom i centra..vaistai supirkti,duonos uzteks ilgam biggrin.gif sninga istisai,iki ryt busim vel atkirsti nuo civilizacijos.Mama gaus skiepa po 22 dienos.Mano kkvaila galva,kad tik greiciau rolleyes.gif Pabodo viskas,bijot zmoniu,bijot skiepu,pasiilgt iki skausmo savu.O svarbiausia atsibodo pjautynes valdzioj....va jau as tai padarysiu,bet jus tai neismanot...Mazai ziuriu TV,bet vistiek matai ir girdi..Eina visi is proto,pykstasi seimos,zudosi paaugliai,pagalba deklaruojama,bet kur ji?Dukra gauna ismoka ,uz ja tik mazaji suveziosi i terapijas ir mokykla.Mazajam programa kainavo 600...cia tik pvzMes isgyvensim,bet jaunimui sunkiau...
Atsakyti
Ingrida, ką reiškia prie atviro lango ? Tau langai neužsidaro per šaltį ar kaip ???

Vaikis nuo ryto dirba ištraukėju. Net dukra sugebėjo tik išvažiavusi iš kiemo nulėkti į pakelę. Dar nuvežė žmones su traktoriumi į atokų kaimuką, nes nerizikavo su mašina važiuoti.

Aš irgi tikiu tik mokslu ir tik juo. Pati žinau, kaip viskas tikrinama ir šimtus kartų pertikrinama. Labai gailiuosi, kad gimiau per anksti. Būčiau garantuotai mikrobiologė ar kažkuo panašiu. Labiausiai erzina visokių antivakserių pezalai. Na pasakykite, kodėl žmonės taip veržiasi atgal į viduramžius ? Vaikų neskiepijimai, gimdymas namuose, gydymasis visokiomis nesąmonėmis, visokių raganų- horoskopininkių klestėjimas ir pagaliau visokie savęs ieškojimai keistose religijose ar judėjimuose. Juk atrodo, ateinanti karta ir mokyta, ir po pasaulį keliavusi, ir turinti visas galimybes būti pasaulio valdovais... Ko jiems trūksta ?
Ar čia jau pasireiškia sunkios pasekmės atitrūkimo nuo gamtos ir dykaduoniavimo ???
Atsakyti
Ar čia mano žinutė tiek piktumo kelia jums? biggrin.gif

Ne tiek ta vakcina gal bloga, kiek tas agresyvus jos kišimas ax.gif Nuo gripo nedaug kas skiepijasi, nors gripo pasekmės irgi būna visokios.
Jei reiks, tai ir skiepysiuos, kurgi dėsies. Bet tikrai ne su džiugesiu...
Sumaišiau nicus, į Audos žinutę dėl vakcinos rašiau, ne Buvusioji 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Ik,kad ir koks šaltis būtų turi ,miegant įeiti gryno oro. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2021 02 09, 23:59)
Ar čia mano žinutė  tiek piktumo kelia jums?  biggrin.gif

Tai kad nekelia jokio piktumo, kiekviena išsako savo poziciją hmm.gif Man visai dzin, ar kaimynai skiepysis, ar ne, svarbu, aš ir mano šeima gautumėm... blush-anim-cl.gif Va tokia aš savanaudė... biggrin.gif žollia, nesiskiepysi, vadinasi, gal aš greičiau vakciną gausiu, koks gali pyktis-tik džiaugsmas man lotuliukas.gif
Beje, kalbant apie kitus skiepus, šį rudenį net negavome gripo skiepo privačiai, marti spėjo mus nuo pneumokoko paskiepyti, turėjo praeiti dvi savaitės ir tada skiepyti su gripo vakcina, o jos ir nebeliko mums per tą laiką biggrin.gif Niekada taip aktyviai žmonės nesiskiepijo nuo gripo, kaip šį rudenį, išgraibė, sakė, per tris savaites, net ir pakeltom kainom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 10 vasario 2021 - 09:08

Ar čia mano žinutė tiek piktumo kelia jums? biggrin.gif

Ne tiek ta vakcina gal bloga, kiek tas agresyvus jos kišimas ax.gifNuo gripo nedaug kas skiepijasi, nors gripo pasekmės irgi būna visokios.
Jei reiks, tai ir skiepysiuos, kurgi dėsies. Bet tikrai ne su džiugesiu...
Sumaišiau nicus, į Audos žinutę dėl vakcinos rašiau, ne Buvusioji 4u.gif

Piktumo nekelia, tik kiekvienas sako savo nuomonę kuri susidarė dabar, keisis pranešimai, aiškinimai ir rezultatai, keisis ir žmonių nuomonė. Nes jei tai būtų tikrai bilietas į laisvę kaip Šimpnytė žadėjo ir aš skiepyčiausi, nes pas tėvuką negaliu nuvažiuoti, labai jau daug savivaldybių reikia kirsti. O va dėl savivaldybių tai jau tikrai nesąmonė, klasiokas paskambino, gyvena jis prie Kauno m sav. ribos, bet kita savivaldybė ir viskas, važiuok pievomis, užpustytu žvirkeliu kažin kur į savo sav. parduotuvę, nes plentas tik į Kauno sav veda. Netikėjau, bet pasirodo policija sustabdė ir gražino. 

Atsakyti
Pažystamas gyvena nuo miesto 10-12km,važiavo į miestą garažan bulvių uždengti prieš šalčius.Policija sustabdė,liepė gręžtis važiuoti į miestelio parduotuvė ir nusipirkti bulvių.Sako gi sušals,jau sušąlo atsakė. ax.gif
Vaikų vilniečių nuo lapkričio nemačiau. bigsmile.gif Žmonės važinėja į miškus,mes bijome. ax.gif
Atsakyti

Pažystamas gyvena nuo miesto 10-12km,važiavo į miestą garažan bulvių uždengti prieš šalčius.Policija sustabdė,liepė gręžtis važiuoti į miestelio parduotuvė ir nusipirkti bulvių.Sako gi sušals,jau sušąlo atsakė. ax.gif
Vaikų vilniečių nuo lapkričio nemačiau. bigsmile.gifŽmonės važinėja į miškus,mes bijome. ax.gif

Aš irgi nerizikuoju važiuoti į Kauną, sesuo su dukterėčia ramina, kad viskas gerai, bet kai tėvukui jau 92 metai ne už kalnų tai norisi nuvažiuoti pabūti. Ir jis nelabai supranta, kodėl aš negaliu atvažiuoti. Matė karą mažas būdamas, pokario metu išgyveno, o dabar jam nesuprantama, kad dėl ligų negalima Lietuvoje važinėti. Pradėjo visokių priežasčių sugalvoti, kad mane atsiviliotų. Ir juokas ima ir gaila.

Ai geriau pakalbėkit kokias sėklas perkatės, gal kokių ypatingų žinote, aš dairausi po parduoduves nežinau ką užsisakyti

Atsakyti
LA,kokios seklos biggrin.gif nespejam sniego valyt,gal pavasaris neateis?Jau kalnus sukasem,mama per langa nieko nebemato biggrin.gif Prisikabinom kibiriuku su maistu paukstukam.smaguma stebet...
Atsakyti
Aš padariau užsakymą iš ogorod.ua. arbūzų ir truputį pomidorų, bet suabejojau, ar mokėsiu ir užbaigsiu jį. Siuntimas daugiau nei pusė sumos, jei dar kokie mokesčiai. Gal iš čia kažką nusipirksiu iš parduodančių. O geresnių kopūstų, agurkų, kelių veislių hibridų pomidorų iš sėkluvos siųstis reiks susikoperavus su draugėm.
Atsakyti
Mielosios, visoms geros dienos.

Kaip senai buvau čia... ar beprisimenat mane ax.gif

Einu paskaityt kaip jūs gyvenat.

Linkėjimai 4u.gif

Atsakyti