Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 24, 23:36)
Ką ten žemai žadi auksuoti? biggrin.gif

Kažin ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokiom kudlotom mintim tongue.gif Jaučiasi, kad pavasaris biggrin.gif
Ridikėliai šiltnamy dygsta. Bet kaip aš taip kasmet pasisėju, kad man nuolydis pastoviai vagutėse gaunasi ir laistant bėga vanduo į vieną galą. Kai sėju, atrodo, kad lygiai viskas huh.gif Šiemet vėl tas pats . O jau šiltnamio kiaurumas . Kažkaip sukrypo, durys susiskypavo ir skylės. Vėliau tai gerai ventiliacija, bet dabar tai šilumos reiktų ax.gif
Kurmis vienoj trąsoj nelenda į spąstus. Turbūt pasikasa giliau. Nes iki spąstų daeita, ir toliau dingsta pėdsakai, o spąsteliai neužsidarę g.gif Reiks perdėt į kitą urvą
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

aš rytą su durnais klausimais (tikriausiai Kaimietukei) pradėsiu.
Vis dar žaidiu su rožėmis, seniau sodintos jau visos išmestos, o dabar naujai pasodintų turiu, tačiau keliuose vazonėliuose žemės paviršius ,,švarus" o ant dviejų vazonėlių kas rytą randu pelėsio kilimuką, kurį galiu nuimti kaip ištisą paklotėlį, laistau vienodai, vėdinu visus vazonėlius kartu... nesuprantu kas tiems dviems vazoniukams nutiko.
Pas mane pasirodo taip greit dygsta ne pomidorai, o kininiai kopūstai, kelis paeksperimentuot pasisėjau, bet jei labai greit stypsta. Kokio dydžio daigelius galėsiu bandyt atsargiai išpikiuoti, nes jie spėju greit ant šono atsiguls ir jei gerai pamenu persodinant žemėm išstypusius kotelius galima užpilti iki pat lapelių?
Baltos garstyčios tai čia tos pačios kaip yra sėjama daržuose rudenį žemei pagerint? Nusipirkau vieną pakiuką šviežiems daigeliams auginti, bet jei tai tokios pat garstyčios, taigi sveriamos jos labai pigios.
Atsakyti
Čia apie šaknydijamas rožes kalbi? Per drėgna matyt. Nuimk bent dienai dviems apvožimus, pradžiovink, o tada atsargiai rožiniu kalio permanganato tirpalu paliek. Gakli žemę purkšti permanganato turpaliuku, tada nors ir kasdien, tik gal ant rožių kasdien nevaryk, bus joms per daug.
Jeigu pekinukai jau turi bent tris -keturis normalius lapukus, nešk į šiltnamį ir sodink į žemę. Po mėnesio turėsi gūžes. Po dvejų savaičių gali tiesiai į lysvę sodinti. Jeigu užberi lapelis, labai pūva gūžės. Turi kotelio matytis.
Garstyčios baltosios, rudosios, juodosios labai panašios, ta pati gentis, rūšys veislės skirtingos. Žemei gerinti perki pačias pigiausias. Nuėmus derlių rudenį pasėji, prieš ūžšalant užari. Žaidimas , jeigu darže. paprastai daržovės vėlai nusiima, tai tos garstyčios nelabai ką spėja užaugti. mano galva, pinigų mėtymas. Va, jeigu po ankstyvų bulvių, tai labai tiktų. Net du kartus gali sėti arti. Gali sėti ne garstyčias, o kad ir kviečius ar rugius. Pavasarį užarti, va tau ir žalioji trąša.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.
Oi ne, aš tik žiūriu ar tą žaliąją trąšą galiu namie daigintis šviežiems vitaminams. Ar sėklos tokios pat kaip sėklų pakeliuose parduotuvėje.
Spėju, kad tie mano kopūstai ant šono atsiguls anksčiau nei spės normalių lapelių užsiauginti. Na nieko, labai greit dygsta atsėsiu.
Atsakyti
Nusipirk ir pabandyk. Kartais gali būti kaitintos, tai jau negyvos. bet jei gyvos, tai tas pats kas sėklų parduotuvėje. Ai, sory. Sėklų parduotuvėje + kalibruotos, išrinktos pagal spalvos kriterijus, nustatyto aukšto daigumo. + didesnę kainos dalį sudaro pakelis ir išfasavimo kaina. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. Buvau lenkijoj, prisipirkau seklu. Galvoju ar noredama pataupyti , gerai padariau?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2017 03 27, 07:30)
Labas rytas. Buvau lenkijoj, prisipirkau seklu. Galvoju ar noredama pataupyti , gerai padariau?

Dėl šeimos biudžeto tai gal ir taip, bet va kad neprėmei vietiniu prekiautoju tai aišku minusas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar jau grįžo pas jus gandrai? Pas mus dar nesimatė . O tujų gyvatvorėje verda gyvenimas biggrin.gif Atrodo, kad ten milijonas paukštukų apsigyveno biggrin.gif . reik greičiau pakirpt jas, kad paskui neišbaidyt perėjimo metu.
Tai daugiau niekas į susitikimą neatvažiuosit ? unsure.gif

balandžio 15 (Velykos)
balandžio 22
gegužės 6 (prieš Motinos dieną)
gegužės 13
gegužės 20 -SP, Dusia37,
žalioj stotelėj pirkau fuksijos daigelį. Pirkau tik kokių 3 cm. Greit auga ir jau pilnas žiedų. ax.gif Norėjau viršūnę nuskint, kad daugiau šakotųsi, bet tiek žiedų - gaila skint. O nenuskynus bus negražus krūmas, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 kovo 2017 - 08:22
QUOTE(žollia @ 2017 03 27, 08:10)
balandžio 15 (Velykos)
balandžio 22
gegužės 6 (prieš Motinos dieną)
gegužės 13 blakstiena5
gegužės 20 -SP, Dusia37, blakstiena5

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 27 kovo 2017 - 08:31