Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 12, 21:28)
Viskas su protu nekenkia

Man jurginukai nepasiteisino, spalvos blankios pasitaikė, paskui krūmai irgi aukšti kaip sp sakė išvirto nei šis nei tas

Kosmejas bandysiu vistiek mačiau yra zemaugiu bus kaip bus, dar ziles sesiu ir turbūt vistiek ledinukų nu aišku jei neoersigalvosiu

Man dar labai patiko vasarinai Jurginai dėl medingumo, ant vieno žiedo 10 bičių .
Būtinai sėsiu .... arba pirksiu smile.gif
Atsakyti
Taigi pasiguglinau, nei Marta, nei polka blink.gif Bet už ją ankstyvesnė. Jei rasiu sėklų, sėsiu ir rudenį padalinsiu.
Vienais metais turėjau jurginukų vienmečių labai gražių. Žiedai pilnaviduriai, šiurpiniai. Buvau išsikasus šaknis ir laikiau per žiemą. O kitais metais pasodinti nieko gero, išstypo, kažkokie siauri krūmai gavosi. Gal kuri norėsite daigų padaryčiau Sunberry. Nors man nieko blatno iš to Sunberio. Uogų galybė, bet jau kaip viską tepa. blink.gif Skonis toks neprinokusio pomidoro, reikia dėti kokios citrinos. Kaip visada prirašyta, kad gydo nuo 1001 ligos. realiai tai reiškia, kad nieko rimto.

Iš gelių man labai geras atradimas malopės ir ypač geras dalykas pirmametės piliarožės. Niurzga pamačiusi apskabė kur sėklų beradus. Nors abejoju, ar dygs, buvo labai šlapia . Va šitos. Labai gražiai garbanotos ir neįtikėtinų spalvų.

http://www.e-seklos....majorette_mixed
Atsakyti
Kaimietuke, o Sunberry mano molynėj augtŲ?
Atsakyti
IŠ Kaimo, aš noriu tų saulės uogų.Nesu mačius, nesu ragavus, tik Feisbuke perskaičiau apie tą stebuklą.Norisi pabandyti
Atsakyti
Pasižiūrėsiu, jeigu tik dygs. Sėkloa tai užpernykštės.
Niurzga, gal ir tavo molynėje augtų. Tik nežinau, rask kur nors mažiau drėgną ir daugiau šiltą kampą nei dabar tavo daržas. kažkur netoli nuo mano įėjimo, neatmenu, kas tenyra. Lyg ir aukštesnė vietelė ir saulės labiau apšviesta. Beje, o prie tvenkinuko nenori kokios lysvelės pasidaryti> Gal ten sausiau?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(bangelee @ 2017 01 12, 21:58)
IŠ Kaimo, aš noriu tų saulės uogų.Nesu mačius, nesu ragavus, tik Feisbuke perskaičiau apie tą stebuklą.Norisi pabandyti

Auginau tas saulės uogas smile.gif , niekur nepanaudojau ax.gif Auga visur, man nelepti ji pasirodė. Tik nepanaudojau niekur , nors sėklų turiu. Neviriau jokių džemų, nes man pagailo indų - turbūt viskas nusidažytų nuo jos. Skonio jokio. Rankos tai mėlynos , atrodo, net nuo vienos uogos smile.gif Nors buvau galvojusi dažyt su ja vilnos ir šilko . Bet tai vėl atskira terlionė, kuriai neprisiruošiau. Tad taip ir liko nepanaudota.
aš serenčių „primėtau" po visą daržą - man gražu kažkodėl ax.gif Auginu tik tuos oranžinius, tai man pagyvina daržą savo spalva. smile.gif
Atsakyti
nieko apie saules uogas negridejus , o viret iš ju uogienes ?
Atsakyti
man dar šitos gražu vasarą i vazonus isodinti fonui, bet neatrenku kaip jos vadinas lietuviškai tuo labiau ju seklu nerandu, pavasari jas perku jau daigais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 sausio 2017 - 09:18
Kaip norėčiau į tą miestą kur pusryčiai pateikti ... Nežinau , kodėl man ten taip patiko blink.gif
Sulės uogas norėtusi pabandyti augint . Kad ir nevalgysim , bent gražu bus smile.gif jei ką paraugtas sultis padarysim smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, tai cimžieda arba kitaip margenis. Jų visokių yra. Aš bandau išlaikyt per žiemą tą paprastą cimžiedą , kur nuo šunų, kačių ir kiškių atbaido smile.gif .
Dusia, kad nieko iš jos gražaus labai smile.gif O ir iš tų sulčių kažin ar ką „išlauši " biggrin.gif Bet pabandyt reikia, žinoma. Aš prisimenu, kaip svaigau temoje dėl sėklų, o Iš Kaimo protino, kad nieko gero iš jos smile.gif Nu bet reikėjo įsitikint ax.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 12, 22:41)
*Niurzga, gal ir tavo molynėje augtų. Tik nežinau, rask kur nors mažiau drėgną ir daugiau šiltą kampą nei dabar tavo daržas. kažkur netoli nuo mano įėjimo, neatmenu, kas tenyra. Lyg ir aukštesnė vietelė ir saulės labiau apšviesta.
**Beje, o prie tvenkinuko nenori kokios lysvelės pasidaryti> Gal ten sausiau?

*Mažiau drėgna vieta mano sodyboje tai tikriausiai pylimas prie kūdros tongue.gif Tai jei ta uogelė skresvėjų nebijo tai ant vieno šlaito tokius augalus kur drėgmės bijo ir sodinu, saulės daug. O visur kitur jei kai kur vizualiai atrodo sausiau tai tik iki to momento kol kastuvą įkišu. Daržiukas pačioje šilčiausioje vietoje ir ten jau dekoratyviniams augaliukams vietos nėra, apetitas auga jau net daržiuko didesnio norėčiau, bet nėra kur
**Jei kalbi apie naują kūdrą, tai ten pati nesaugiausia vieta lysvelei, dėl nekvisetų svečių apsilankymo. O prie senosios kūdros tuščia pieva atrodo apgaulingai, vasarą sausa, saulės daug, o ir žemė ten labai gera, bet pavasarį ji skęsta iki pat gegužės. Pora metų pailsėjom nuo užtvindymo, o šiemet sakė jau vėl iki pat įvažiavimo keliuko užtvindyta.
Atsakyti