Skaitėt jau? Žydai vaistus išrado nuo covido
Nebeapsikenčiu su ataugusiais plaukais . Jau galvoju pirkt mašinką, kaip tik lidle rytoj bus, ir bandyt apsikirpt pačiai. Diedą tai 30 metų kerpu, bet savęs dar nekirpau . Na, grifkos " neskaitau už kirpimą. Tą dažnai pakerpu, jei pradeda nervint
Auga vijoklinė pupelė pas mane vazone. Ant durniaus įkišau į žemę, buvau išmirkiusi mišrainei virti. Nu ir auga Įdomu pačiai, kiek ji patemps
Laba,
IK kaip visada prajuokinai. Taip ir įsivaizduoju viską. O katė kokio gerumo. Taigi Baskiui gali akis iškabint.
Savo mikro darže braškių plotą dvigubai išplėčiau bulvių sąskaita. Gal kokią lysvelę bulvių pasodinsou, kad šviežių savo turėt.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2021 02 07, 22:42)
Iš kur tokia informacija? Rimtesnio reikia straipsnio. Mačiau tik FB anekdotų skiltyje..
SP, gerai sakai. O paskui kas nors paleis informaciją, kad vaistai daromi iš krikščionių vaikų kraujo, Na gerai, kad superka viso pasaulio kraujo bakų atsargas ir sau vaistus daro.
Jokiomis delfinėmis naujienomis netikiu. Paskaitau kaip pramogą.
O ir aplamai Lt naujienos arba vietinio kaimo lygio, arba kaip blogai pas kaimynus, arba ką kokia kvaiša vištos raukų lūpomis pasakė. Todėl ir televizijos beveik nežiūriu. Ma tiesiog skauda fizioškai, kai reikia nesąmonių klausytis.
Jeigu pasaulyje įvyko kokia bėda, įsijungiu CNN. O vyras vakararus leidžia prie prancūziškos 5Monde ar kažkokios ten panašios. Bet ten nors informacija ne tokia debiliška.
Man geriau ką nors nauja profesine prasme sužinoti ar pamatyti. Praknisu jotubes, perskaitau ką randu visokių universitetų vykdomų darbų ataskaitas. Susikonspektuoju su nuorodomis, kai ką atsispausdinu, kad po ranka būtų. Va šiandien atradau labai paprastą špinatų nuėmimo savadarbę mašinką. Jeigu kada sugalvosiu auginti, tai pradžiamoksliui bus pats tas.
Jokiomis delfinėmis naujienomis netikiu. Paskaitau kaip pramogą.
O ir aplamai Lt naujienos arba vietinio kaimo lygio, arba kaip blogai pas kaimynus, arba ką kokia kvaiša vištos raukų lūpomis pasakė. Todėl ir televizijos beveik nežiūriu. Ma tiesiog skauda fizioškai, kai reikia nesąmonių klausytis.
Jeigu pasaulyje įvyko kokia bėda, įsijungiu CNN. O vyras vakararus leidžia prie prancūziškos 5Monde ar kažkokios ten panašios. Bet ten nors informacija ne tokia debiliška.
Man geriau ką nors nauja profesine prasme sužinoti ar pamatyti. Praknisu jotubes, perskaitau ką randu visokių universitetų vykdomų darbų ataskaitas. Susikonspektuoju su nuorodomis, kai ką atsispausdinu, kad po ranka būtų. Va šiandien atradau labai paprastą špinatų nuėmimo savadarbę mašinką. Jeigu kada sugalvosiu auginti, tai pradžiamoksliui bus pats tas.
Nežinau, kiek patikima ta informacija bet skelbia
du skirtingi vaistai: Allocetra ir EXO-CD24.
Angliškai laikraščių dar neskaitau , kad galėčiau kasryt naujienų apžvalgą pasidaryt
du skirtingi vaistai: Allocetra ir EXO-CD24.
Angliškai laikraščių dar neskaitau , kad galėčiau kasryt naujienų apžvalgą pasidaryt
Gal aš skeptikė, bet netikiu tos vakcinos efektyvumu, bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Šiandien pas mane kieme vos ne pavasaris, išeinu lauk, o meleta, kad kala, teritoriją žymi... Nors dar norėčiau žiema pasidžiaugti, dar su slidėm nenusibodo ir po sniegą pabraidyti smagu.
Labas rytas.
Ar labai užpūstė?
Visą naktį klausiau per pravirą langą vėjo ūžesį.
Buvusioji, aš ta vakcina irgi nepasitikiu...
Gal neprireiks skiepytis. Kažkokių įdomių požymių esu apturėjus prieš kelias savaites. Reiks eit antikūnus (ar antikūnius?) pasidaryt. O gal apturėsiu galimybę išvengt tos ala vakcinos
Pas mus buvo kažkiek didesnis vėjas, bet namie nesijautė. O šįryt pabudau anksti, nes kažkaip šaltoka pasidarė po kaldra
Gal neprireiks skiepytis. Kažkokių įdomių požymių esu apturėjus prieš kelias savaites. Reiks eit antikūnus (ar antikūnius?) pasidaryt. O gal apturėsiu galimybę išvengt tos ala vakcinos
Pas mus buvo kažkiek didesnis vėjas, bet namie nesijautė. O šįryt pabudau anksti, nes kažkaip šaltoka pasidarė po kaldra
O aš labai laukiu vakcinos, jau noriu normaliai gyventi, be baimės Nebijau nieko, tikiu mokslu, tarybiniais metais ne tokio neištirto šūdo mums suleisdavo, net pasirinkimo neturėdavom
Marčią paskiepijo, antras dūris buvo su šalutiniais veiksniais: aukšta temperatūra parą laikėsi. Džaiugiasi ji irgi, nes dirba ir mobiliose stotelėse, daro testus, dabar jausis saugesnė.
Marčią paskiepijo, antras dūris buvo su šalutiniais veiksniais: aukšta temperatūra parą laikėsi. Džaiugiasi ji irgi, nes dirba ir mobiliose stotelėse, daro testus, dabar jausis saugesnė.
Apie vakcinas : mano vaikas dirba toje srityje , netgi toje gamykloje kuri gamina komponentus PF vakcinai . Jo pasakojimu tai pati saugiausia vakcina, nes nėra visokių ten koncervantų kurių pilna senos kartos vakcinose . Internete plinta sąmokslo teorijos : pirma buvo , kad su vakcina suleis čipus . Dabartinė suleidę viruso RNR pakeis genomą
Nesu biologė ar biochemikė ... bet jei viskas būtų taip paprasta.
Pas vaiką darbe dirba apie 140 moksininkų - biologų - chemikų. Nėra nei vieno bijančio vakcinos ir galvojančio kaip nesiskiepyti Žiopliai matyt mokslo daktarai ...
Virusas mane baugina ne sirgimu ar vakcinomis ... Mano supratimu , ekonominės pasekmės bus labai , labai ne kokios . O smukus Europos ekonomikai , vėl gali pasislinkti kai kurios sienos. Nesiplėsiu ...
Nesu biologė ar biochemikė ... bet jei viskas būtų taip paprasta.
Pas vaiką darbe dirba apie 140 moksininkų - biologų - chemikų. Nėra nei vieno bijančio vakcinos ir galvojančio kaip nesiskiepyti Žiopliai matyt mokslo daktarai ...
Virusas mane baugina ne sirgimu ar vakcinomis ... Mano supratimu , ekonominės pasekmės bus labai , labai ne kokios . O smukus Europos ekonomikai , vėl gali pasislinkti kai kurios sienos. Nesiplėsiu ...