Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sakykit, kaip išauklėti šunį , kad žmonėms į kojas nesisegtų ? Šiandien atvažiavo pašariako bulvių žmonės, kol sutvirtino didmaišį, pripuolęs bandė kelis kartus į guminius įkasti. Paskui atvarė vadybininkė, kalbina , šunelių visai nebijo. O Baskis ratus suka visai sužvėrėjęs. Ir dar sugauti neįmanoma.
Atsakyti

Laba,

IK saldainio-bizūno principu. Gražiai elgiasi, duok skaniuką, negęažiai-duok skūron.

Dresuot reiktų. Įdarbink jsunimą savo. Šuo bent pagrindines komandas turėtu mokėti: negalima (fu), pas mane, sėdėt, duok (maistą ar daiktą). Nu bent tiek. Ai dar eiti į vietą. Nu gal dar eiti šalia, kad nesitampytu ant pavadžio. 

Tik 6 komandos. Šuo jaunas, greit išmoks.

Atsakyti
Dabar pagrindinės komandos, tai riksmas " Parazite tuuu" Čia kai ką nors jau randu sugraužtą. Vakar, kol duše buvau, miegamajame paleido žarnas pagalvėlei. Užpildą- į smulkius gabalus. blink.gif
Antroji komanda su spyriu į šoną "Palik katę ramybėjee" Palieka, kol taikausi uždrožti. Tik nusisuku, vel už gerklės ar kojos nustvėręs tampo.
Atsakyti
Labas rytas.
Nu jooooooooooo pas mus -20. bigsmile.gif
IK,taip ir įsivaizdavau tavo pasakojimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 05, 15:15)
Sakykit, kaip išauklėti šunį , kad žmonėms į kojas nesisegtų ? Šiandien atvažiavo pašariako bulvių žmonės, kol sutvirtino didmaišį, pripuolęs bandė kelis kartus į guminius įkasti. Paskui atvarė vadybininkė, kalbina , šunelių visai nebijo. O Baskis ratus suka visai sužvėrėjęs. Ir dar sugauti neįmanoma.

Tikras mano svajonių šuo wub.gif
Kas iš to, kad mano pekinė-visų draugė, bet tokia, kad pamačiusi svetimą žmogų, puola jam į glėbį ir tarsi prašo-įsišunink mane, mane čia skriaudžia doh.gif Mano senis pekinas-ot buvo žvėris-geresnio sargo nemačiau: mažas, dau nesuėda, šeimos nariams ištikimas, iš svetimų rankų neėda, bet svetimam galėtų gerklę perkąsti, jei tik pasiektų biggrin.gif
O dar sako, kad šuns charakteris priklauso nuo šeimininkų auklėjimo. Čiuž sobačiaja ir nepravda! Nuo pačio šuns durnumo priklauso, va! rolleyes.gif
Atsakyti

Dabar pagrindinės komandos, tai riksmas " Parazite tuuu" Čia kai ką nors jau randu sugraužtą. Vakar, kol duše buvau, miegamajame paleido žarnas pagalvėlei. Užpildą- į smulkius gabalus. blink.gif
Antroji komanda su spyriu į šoną "Palik katę ramybėjee" Palieka, kol taikausi uždrožti. Tik nusisuku, vel už gerklės ar kojos nustvėręs tampo.

Aš Kinijoje nusipirkau tokį elektrinį antkaklį, ten yra vibracija, garso signalas ir elektrošokas. Maniškei užtenka vibracijos ir garso, labai retai panaudodavau elektrošoką, bet niekada nedaviau 100 proc. Ir iki 50 proc užtenka. Bet nelaikau visada užsegus, tik kai palaidą paleidžiu po kiemą, arba vedamės į miškus, nes mėgėja prie žvėrelių lysti.

Šiandien medžiotojai atsivežė morkų tik po 3 cnt už kilogramą, pasibaisėjau, tai ką gali ūkininkas uždirbti jei tiek mažai gauna. Na jos matyt jau atliekinės bet vis tiek labai mažai, neapsimoka auginti. Pagalvojau, kad tokie kaip IK dirba vargsta ir tik grašius gauna, o dar Ž.Ū. ministras nori dar didesniais mokesčiais apkrauti.

Atsakyti
Auda, pas mane atliekinės po 7 cnt.
Šiemet kainos tragiškos. Ai, labai nesinervuoju, kitais metais gal išlaušime geras. Kai pernai buvo svogūnai po 30 ir bulvės po 30 , tai nors smagu.

Net nežinojau, kad toks antkaklis yra. Reikės užsisakyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Vat kodėl nebe auginu jokių morkų,burokėlių,bulvių.Pigiau nusipirkti. ax.gif Dėl morkų pradėjau abejoti ,šiemet darysiu sodyboje daržą,čia labai gerai užauga šakniavaisiai.Tai galvoju gal kokį pokelį užsiauginti? ax.gif
Atsakyti
Mačiau, kaip pirko pardėj gražuoles morkas maišais. Gal po 7 ct buvo. Dar pagalvojau, kad nuplautos, greit sunaudoti reik jas. Nepasandėliuosi tokių. Tai gal kokios valgyklos...
Aš pakelį pasisėju, kiek sunaudoju šviežiai, o kas lieka - į sklepą. O kai jau ir sklepe nelieka, tada pardėj perku biggrin.gif Taip pat ir su bulvėmis, šviežiam vartojimui pasodinu, o rudenį perkam. Arba vėliau, kai pritrūkstam, maišą kitą. Vienais metais bandžiau pastarnokų užsiaugint, man jie labai patinka, božebože ... biggrin.gif Tai dabar nusiperku tam kartui,nevarginu savęs , kiek ten jų reikia. ax.gif
Pas mus lyg - 13C . Biski pradėjęs termometras meluot, tai netikslu. Po karantinų reiks naujo paieškot. ax.gif
Atsakyti
Šiemet laba pasisekė su morkomis.Nusipirkau maišą politileniniame maiše ir tebe valgau.Puikiai rūsyje garažo laikosi.Pernai buvo maiše pradėję pūti,šiemet idealiai nuplautos laikosi. mirksiukas.gif
Pas mus -19.
Atsakyti