O aš šiandien iš pelės nuodus atėmiau. Sodyboj pati primėčiau, darbe leidau primėtyti, bet kai išlindo snukutis ir pradėjo graužt netalaikiau - atėmiau. Nu negaliu žiūrėt kai man matant nuodijasi toks grožis
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 02 02, 15:50)
Levandas reikia drėgnai pašaldyti apie mėnesį.
Pas nuodus deda profai. Jie užpildo visas tas deklaracijas ir kitus briedus. Bet nuo tų nuodų žiurkės kaip lapai krenta. Vakar su Baskiu tik užsukau į sandėlį, bandau neleisti į šaldytuvą, kur nuodų dėta, vis žiūriu kad ko neprarytų. O jis tiesiog kaip pasiutęs veržiasi už konteinerių eilės. Ir ką - išlenda, dantyse pacas pusės katės dydžio. Kol pabandžiau atimti, jis nulėkė iki darbininkės. Tik girdžiu, ta spiegia ne savo balsu. Sulėkėme visi, MB atėmė tą negyvą grobį ir išnešė į kiemą. Niekaip nesuprantu, kaip tos žiurkės sugeba įlisti. Matyt, iš rudens suplaukia, kai dažnai būna vartai pakelti.
Pas nuodus deda profai. Jie užpildo visas tas deklaracijas ir kitus briedus. Bet nuo tų nuodų žiurkės kaip lapai krenta. Vakar su Baskiu tik užsukau į sandėlį, bandau neleisti į šaldytuvą, kur nuodų dėta, vis žiūriu kad ko neprarytų. O jis tiesiog kaip pasiutęs veržiasi už konteinerių eilės. Ir ką - išlenda, dantyse pacas pusės katės dydžio. Kol pabandžiau atimti, jis nulėkė iki darbininkės. Tik girdžiu, ta spiegia ne savo balsu. Sulėkėme visi, MB atėmė tą negyvą grobį ir išnešė į kiemą. Niekaip nesuprantu, kaip tos žiurkės sugeba įlisti. Matyt, iš rudens suplaukia, kai dažnai būna vartai pakelti.
Laba diena, o kokia firma važiuoja ir kokia kaina , kiek kartu nežinau net per men atvaziuoja? Jei ne paslaptis. Ačiū
QUOTE(Niurzga @ 2021 02 02, 17:23)
<p>Laba, </p><p>Žolia ką turi galvoj ,,mano bėda"? Šiltnamį?</p><p>Visa sodyba mano bėda MB jos nereikia. Tai esu dėkinga, kad padaro tai kas būtiniausia. Tame tarpe ir šiltnamį uždengs.</p>
aš kažkur taip rašiau? Nerandu...
Aš tik klausiau, ar ten Niurzga parduotuvė internetinė tavo?
QUOTE(daivasen @ 2021 02 02, 18:50)
Laba diena, o kokia firma važiuoja ir kokia kaina , kiek kartu nežinau net per men atvaziuoja? Jei ne paslaptis. Ačiū
Pas mane Dezekspresas. Kartą į mėnesį pasirodo. Už 15 europinių mėnesiui sutariau, bet tik žiemos sezonui. Vasarą sandėlis tuščias, ką ten saugoti.
Dar pigiau čia vieni siūlėsi, gal už 10 eurų, reikėtų paieškoti jų duomenų, turiu kažkur išsisaugojusi. O kai kurios firmos tiesiog plėšikauja. Viskas priklauso nuo to, kaip susitarsi. Jeigu tau nereikia ten visų deklaracijų vet. tarnybai rodyti, tai gali sutarti, kad tau kokį kartą kas keli mėn pasirodytų. Gali jauko namelius perimetrui pati nusipirkti, kainuoja gal po kokius 3-4 eurus , o firmoje kelis kartus brangiau. Gali iš firmos imti tik nuodus, pati pasidėlioti.
Niurzga, tai gal tai pelei ne nuodų dėk, o iš karto sūrio. Paskui atsives visą giminę į balių.
Ačiū
Labas rytas.
Laba,
Žolia ot aš išvėsus, klausei ar ten mano veikla. Supratau, kad apie šiltnamio uždengimą kalbi. O ten ten nuoroda. Tik su akinukais ir per mobilų nelabai man mėlyna nuorodos spalva atsiskiria, tai neatsidariau. .
Nea ne mano veikla. Aš net sau nieko nebegaliu megzti. Tinsta vieno piršto sąnariukas. Buvau pradėjusi mokytis groto gitara, po metų pradėjo tinti pirštas ir įsisuko bėda. Gitarą pardaviau, nebrmezgu... o Niurzgų yra ne taip ir mažai įvairiuose formuose . Net Smurfų filmuke yra
Niurzga, ar tau skrandis geros kondicijos? Siūlau pagert asiūklių ištraukos ar arbatos, kaip čia pavadint. Kokius 2 mėnesius. Man labai padėjo, bet turiu problemišką skrandį, tai tik mėnesiuką pratempiau. bet ir tai pajutau sparnus išdygusius - taip buvo palengvėję
Žolia, skrandžiu kaip it nesiskundžiu. O ištrauka skirta sanariams? Pas mane cistų yra piršto sąnaryje.
Asiūklis aplamai mažina uždegimus, ypač sąnarių, tirpina druskas. Kaip dėl cistų, tai nežinau... Bet užplikyt reik ir suskaičiavus iki 30 - nukošt. . Ir stiklinę išgert per dieną. Aš ryte pusę išgerdavau ir vakare pusę. Reik gert iki valgio 30 min. Aš gerdavau valgio metu, kad skrandį mažiau erzint. bet ir tai nepadėjo, vistiek skaudėt pradėdavo.
Žolia, ačiū tau už suteiktą viltį. Šią žiemą mano visi šarnyrai pabyrėjo, ir ten skauda, ir ten nesilenkia.
Gal kokiu Covidu persirgau ir atsiliepė ?
Reikės bandyti pagert.
Gal kokiu Covidu persirgau ir atsiliepė ?
Reikės bandyti pagert.
Liuks, IK, kad tik padėtų Pamiršau parašyt, kad dantis irgi saugokit. Šiaip per šiaudelį gert reiktų. Aš gerdavau iš stiklinės, tik iškart dantis plaudavau.
Na, jei kremzlės sudilusios šarnyrų, tai asiūklis tik uždegimą nuims, bet kremzlių neatstato, reiktų gal kokio ARTRYL papildomai pagert miltukų. Čia jame jau vaistinė dozė gliukozamino, gydymui, ne profilaktikai.
Na, jei kremzlės sudilusios šarnyrų, tai asiūklis tik uždegimą nuims, bet kremzlių neatstato, reiktų gal kokio ARTRYL papildomai pagert miltukų. Čia jame jau vaistinė dozė gliukozamino, gydymui, ne profilaktikai.