Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Niu, kur visos dingote ?
Šaltis ryte toks, kad išėjau ryte šunį išleisti . Su kaliošais, jų padai šlapi . Kol pastovėjau ant laiptų, prišalo. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kur tokiu oru labai nulėksi? bigsmile.gif
Dabar gismeteo rodo pas mus 23.6 minus.Apie aštuonias dar turėtų kristi? mirksiukas.gif
Atsakyti
labuks smile.gif As vakar skalbinius lauke dzioviau.Pakabini ir kabo kaip pagaliai tongue.gif Uz lango 25,suo kambary,krosnis kurenas,stirnos uz lango ,zylutes lesyklelej biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Mano senutė šunytė net reikalų normaliai atliktii negali, pėdutės šąla. Balkone vakar patiesiau palutę, nunešiau ją į balkoną ir trumpam uždariau, tai žiūrėjo į mane paklaikusiom akim, mol šeimininkei visai galvoj pasimaišė. Teko įsileist vidun. Šiandien šltą audinį prie kojyčių gumyte pritvirtinau, tipo batukai, tai nors ramiai apsiuostyt lauke spėjo.

Atsakyti
Niuezga, užsakyk pas Ingridą šunytei batuks. Per kelias minutes numegs.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai Ingridai dar oi kiek reikia mokytis. blink.gif blink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kur mes pusryciaujam!Labas visiems nesusalusiems
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 01 18, 09:48)
bigsmile.gif kur mes pusryciaujam!Labas visiems nesusalusiems

Ten, kur nėra šalčio ir omarai pusryčiams. biggrin.gif
Atsakyti
Mano pekinukei dzin šalčiai: išlekia be rūbų, be batų, po sniego pusnis varo taip, kad ausys lapsi, tik žiū-pritūpė, vadinasi, reikalas rimtas, atsistojo, nusipurtė ir toliau po sniegus laiminga biggrin.gif Man šalta net per langą žiūrėti, o ji sau duodasi ir nemano, kad jai šalta. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

SP taviškė augintinė juk kailiniuota. Mano trumpaplaukė, sena, o neseniai pastebėjau, kad prapliko lopinėlis kailiuko, toks retas retas, skūra šviečias. O pėdus lepūnėlei visada šaldavo. Pasiuvau medžiaginius gėlėtus batukus. O juokinga kaip, nu bet bent pavaikšto lauke bent truputį.

Atsakyti