Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 23, 22:11)
Na, jeigu staiga laimėtume milijonus, argi nereikėtų pasitvarkyti privalumus, kad būtų stačios ir akis badytų? ax.gif

Nereiktų ax.gif

Lyžuka, vienu metu buvom užsimoję senai nebesilankančias sodybietes iš sąrašiuko pašalint, bet dauguma nusprendė, kad kol telpam į sąrašiuką - tegul pabūna, nes visada smagiau grįžti į namučius kuriuose esi laukiamas. Tai taip ir liko, o be to sodybietės matyt pajuto kas jų laukia tongue.gif ir nemažai buvo sugrįžę.

Pomidorus užvakar pasėjau, šiandien žiūruiu kažkas boluoja, saku, gal per plonai žemėm užbėriau, bet pažiūrėjus įdėmiau pamačiau, kad vis dėl to daigiukai jau kalasi bigsmile.gif kažkaip nerealiai greit. Tik keli, bet vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 23, 23:11)
Oi tik nereikia..Na, spjaudyti į šulinį. biggrin.gif O jeigu staiga gyvenimas prispaus atjaunėti? Kaip gera bėgsi , kad vienur pripūstų, kitur nupjautų, kažką priklijuotų, kažką nupešiotų. biggrin.gif
Na, jeigu staiga laimėtume milijonus, argi nereikėtų pasitvarkyti privalumus, kad būtų stačios ir akis badytų? ax.gif

Galvoju, laimėčiau milijoną, tai 20kg nupjaučiau nuo šonų blush2.gif Toliau viską palikčiau, nes viskas tenkina tongue.gif
Pomidorai prasikalė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 24 kovo 2017 - 18:54

Labas vakarėlis 4u.gif
Merginos, jau kovas baigiasi ax.gif Kada susitikimą darom ? 4u.gif
Gal balsavimui iškart datas surašau :
balandžio 15 ( nors man atrodo , kad dar šalta)
balandžio 22
gegužės 6
gegužės 13
gegužės 20

balandžio 29 net nerašau, nes negaliu tą dieną ax.gif Gal kitas datas norit? Tai prirašykit savo siūlymus 4u.gif
Atsakyti

balandžio 15 ( nors man atrodo , kad dar šalta)
balandžio 22
gegužės 6
gegužės 13
gegužės 20-SP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 24 kovo 2017 - 19:25
QUOTE(žollia @ 2017 03 24, 19:10)
Labas vakarėlis  4u.gif
Merginos, jau kovas baigiasi  ax.gif  Kada susitikimą darom ?  4u.gif 
Gal balsavimui  iškart datas surašau :
balandžio  15 ( nors man atrodo , kad dar šalta)
balandžio 22
gegužės  6
gegužės  13
gegužės  20

balandžio 29 net nerašau, nes negaliu tą dieną  ax.gif  Gal  kitas datas  norit? Tai prirašykit  savo siūlymus 4u.gif

Balandžio 15 - Didysis šeštadienis , 16 Velykos .
Gegužės 6 - šeštadienis prieš Motinos dieną .
12 ir 20 galiu , bent taip manau smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Dusia37, kad patikslinai 4u.gif Aš kažkaip pražiūrėjau Velykas ir Motinos dieną blush2.gif

balandžio 15 ( nors man atrodo , kad dar šalta), prieš Velykas
balandžio 22
gegužės 6 (prieš Motinos dieną)
gegužės 13
gegužės 20 -SP, Dusia37
Atsakyti
Niurzga, pasėjom abejus kur davei pomidorus. Na, vieni tai aišku - vezuvijus. O kas kiti? Gal dešimt rūšių viso išdygo, na bet pastarieji tai jau tikri gigantai lyginant su kitais. Kas ten iš jų išaugs..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 24, 18:54)
Galvoju, laimėčiau milijoną, tai 20kg nupjaučiau nuo šonų blush2.gif 

Ech, kaad už tą mlijoną būtų galima valios nusipirkt tai ir peilio nereiktų, bet gi niekas neparduoda, kantrybės, valios, pozityvumo, geros nuotaikos... aišku kažką už pinigus galima koreguoti.

Iš tos serijos, atėjo kažkada draugė į svečius, be nuotaikos, susinervinus - pasikėlė švarkelį ir rodo pilvą, visas sužymėtas mėlynom linijom...na kur reiktų išpjauti, kur bus siūlė... pinigėlių turėjo, bet pasakė, kad bambos nesuformuos, taigi dailus pilvukas, bet vis tiek ištisinis maudymosi kostiumėlis. Persigalvojo, neoperavo, pradėjo labai stropiai lankyt sporto klubą (beje jau keli metai lanko), figūra tobula, bamba išsaugota ir papildomų siūlių ant odos neatsirado ax.gif

Antra vertus vienoje moteriškoje kompanijoje krūtų temą palietėm, tai viena sako kai tik susitaupysiu iš karto pasididinsiu. Nutylėjau. Po kelių dienų persirenginėjom viename kambaryje, tada ir supratau kodėl moterims tų operacijų kartais tikrai reikia, po vaikiuko gimimo ir maitinimo krūtinės visai neliko, na nulinis dydis.

Dėl meeto 6 dieną nelabai galiu.
Papildyta:
QUOTE(Gladijus @ 2017 03 24, 19:58)
Niurzga,  pasėjom abejus kur davei pomidorus. Na, vieni tai aišku - vezuvijus. O kas kiti? Gal dešimt rūšių viso išdygo, na bet pastarieji tai jau tikri gigantai lyginant su kitais. Kas ten iš jų išaugs..?  smile.gif

Klausimas vertas milijono blink.gif berods vien Vezuvijų dėjau, nebent per žioplą galvą dar kažką įdėjau su savomis sumaišiusi. Labai greit dysta, auga...MF2HD pomidorų sėklos, man jie labai patinka, labai pailgi vaisiai, labai patogu pjaustyti, skanūs, nesutrūkinėja...tai gal šitie pakliuvo blink.gif
Na Vezuvijų atskirsit iš lapelių man jie labiau į bulvės nei į pomidoro lapelius panašūs. O kitus glit išmest mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie tą kūno vietą kurią čia visos nori didinti : aš iki kokių 26 metų norėjau mažint smile.gif

Po peiliu savo noru negulčiau . Nepatinka man. Bijau . Gavus narkozės 5 kartus gyvenime , ir dar senatvė prieš akis ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 24, 20:18)
Apie tą kūno vietą kurią čia visos nori didinti : aš  iki kokių 26 metų norėjau mažint smile.gif 

Po peiliu savo noru negulčiau .  Nepatinka man. Bijau . Gavus narkozės 5 kartus gyvenime , ir dar senatvė prieš akis ...

Viskas kas virš juosmens tenkina labai biggrin.gif užtat visiškai ne apačioje ten su eitų ir du milijonai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 24, 20:25)
Viskas kas virš juosmens tenkina labai  biggrin.gif užtat visiškai ne apačioje ten su eitų ir du milijonai  bigsmile.gif

Ką ten žemai žadi auksuoti? biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti