Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Va-je-tau koks stalas :wub: 

Beveik Kalėdinis, tik sniego nėra.

Laba  :)​ 

Atsakyti
Vaizdai verti melejono biggrin.gif Bet(man)pats stalas labai viliojantis,sena mediena wub.gif
Atsakyti
Mano kaime tikros Kalėdos , sniego ryte buvo nemeluojant iki kelių . Kaune sninga ir tirpsta, pliuza ... Naktį neblogai pasnigo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus sniego apie 15 cm. Vaikis rankas trina : bus chalymo traktoriumi traukiant nulėkusias mašinas. biggrin.gif Nors vakar jo draugelis vertėsi , stogą suvarė. Lėkė vakare ištraukti.
Grįžo po pietų snieguotas. Buvo keturračius išsivarę pasidraskyti. Sakė, dar mažoka pievose.

Mano rožės gražiai apsnigtos.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Norėčiau taip pasisedėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 11, 09:15)
Labas rytas.
Norėčiau taip pasisedėti. ax.gif

Čia jau ruduo, geriau vaizdai su pavasariu biggrin.gif
Pradėjau sėją, pradžioje žemuoges, ledinukes, ašuotės, viksvos, kiaušininis lagūras-pernykštis malonus siurprizas wub.gif Vaikai vadino "kačiukais" biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip pavydžiu... Na, bet aš be vasario prie sėklų nagų nekišiu. Dabar tik užsisakinėju.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
O sninga wub.gif
Tiesiog akyse užnešė mūsų gatvę. Bernas pas draugą išlėkęs, kažin kaip parsigaus. Mūsų gatvės niekada nevalo. Mol , patys turite traktorių ir žinokitės. O traktorius tai išardytas, peilis nuimtas, prie jokio kito nepritaisysi.
Nebent prie Džonio kabinti ant trosų kokį gelžgalį arba elektros stulpo gabalą ir pravilkti keliu. Kitaip neiškrutėsime ryt iš kiemo. blink.gif
Senokai tokia pusninga žiema buvo. Vienais metais ant posūkio buvo gal metro ūgio pusnis. Vairuotojas mūsų tada naktį grįžo iš reiso , tai taip ir paliko įstrigusį sunkvežimį. Tai ryte buvo veiksmo atkapstyti ir išvilkti.
Mano rožės šiltai apsiklojusios šalčius sutiks. wub.gif
Atsakyti