Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Geriau tu mūsų nenervuok su tokiais vaizdas.
Pavėpsau pro langą - pilkas dangus, pilkas oras, net pušys pilkos. Greičiau saulė grįžtų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, pažiūrėjus pusryčių nuotraukas galima į depresijos liūną įpulti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dangus cepelinų spalvos, oras cepelinių viralo spalvos , keletas snaigių ant žemės , Tamsu ir pilka. Bando snigti , gal kiek nuo smiego bus šviesiau ax.gif Jei normaliai pasnigs...
Atsakyti
La,balta pas mus, balta! wub.gif Net ant dusios geriau biggrin.gif Gavau langu,restauravimui,pasikrapsciau,dabar prisiviriau grikiu koses.Prisivalgysiu ir eisiu pasivaiksciot su suniu.
Atsakyti
Labai gražiai vakare snigo. Išvedžiau šunį, tas džiaugiasi, snaiges gaudo.
Atsakyti
Labas rytas.
Kad baigia ištirpti sniegas? mirksiukas.gif Vakar visą dieną prasikapščiau darže,už tai nuo kauptuko tirpo rankos. ax.gif
Ne gana,sakiau priplosiu pensininkę iš šoninio namo ,penktą pradėjo brūžyti kastuvu ale sniegą.Nu galvoju pasnigo.Atsikeliu jokio sniego,svarbu penktą pabrūžinti,pasirodyti kaip aš dirbu. bigsmile.gif Greičiau sodybon keltumėmės,nervai nebe laiko. unsure.gif
Atsakyti
IngridaB biggrin.gif pas mus sniego pilna,slapias sunkus.Nusikasiau ivaziavima,takelius....malkos,rusys,pirtis,kompostine,garazas rolleyes.gif Dabar pailsesiu ir eisiu vel,vyras su kali kopustais uzsieme ax.gif
Atsakyti
Ir pas mane pasnigo vakar vakare. Ir dabar sninga... Gražu , švaru , balta 4u.gif Jei iki vakaro pasnigtų galima būtų į šiltnamį sniego prikasti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 sausio 2021 - 10:48
Mano Kale kopūstus švariai nuvalgė stirnos,liko tik kotai. bigsmile.gif bigsmile.gif Porų kažkodėl neliečia.Kasmet nuvalgo šilauogių šakeles. ax.gif
Atsakyti
Kali vyras sutvarke,as brendi tvarkiau rolleyes.gif Griekas ant dusios....kaimynka nuvedziau namo,ryt leksiu ziuret kaip.Matyt reikejo atsipalaiduot ir issisneket...oi kokiu dalyku prisiklausai
Atsakyti
Buvusioji, ir man per tą koronę labai trūksta tokio lengvo paliežuvavimo su draugėmis. biggrin.gif
Atsakyti