Labas rytas.
Geriau tu mūsų nenervuok su tokiais vaizdas.
Pavėpsau pro langą - pilkas dangus, pilkas oras, net pušys pilkos. Greičiau saulė grįžtų.
Pavėpsau pro langą - pilkas dangus, pilkas oras, net pušys pilkos. Greičiau saulė grįžtų.
Labas rytas.
Ingrida, pažiūrėjus pusryčių nuotraukas galima į depresijos liūną įpulti
Dangus cepelinų spalvos, oras cepelinių viralo spalvos , keletas snaigių ant žemės , Tamsu ir pilka. Bando snigti , gal kiek nuo smiego bus šviesiau Jei normaliai pasnigs...
Dangus cepelinų spalvos, oras cepelinių viralo spalvos , keletas snaigių ant žemės , Tamsu ir pilka. Bando snigti , gal kiek nuo smiego bus šviesiau Jei normaliai pasnigs...
Labai gražiai vakare snigo. Išvedžiau šunį, tas džiaugiasi, snaiges gaudo.
Labas rytas.
Kad baigia ištirpti sniegas? Vakar visą dieną prasikapščiau darže,už tai nuo kauptuko tirpo rankos.
Ne gana,sakiau priplosiu pensininkę iš šoninio namo ,penktą pradėjo brūžyti kastuvu ale sniegą.Nu galvoju pasnigo.Atsikeliu jokio sniego,svarbu penktą pabrūžinti,pasirodyti kaip aš dirbu. Greičiau sodybon keltumėmės,nervai nebe laiko.
Ir pas mane pasnigo vakar vakare. Ir dabar sninga... Gražu , švaru , balta Jei iki vakaro pasnigtų galima būtų į šiltnamį sniego prikasti .
Mano Kale kopūstus švariai nuvalgė stirnos,liko tik kotai. Porų kažkodėl neliečia.Kasmet nuvalgo šilauogių šakeles.
Buvusioji, ir man per tą koronę labai trūksta tokio lengvo paliežuvavimo su draugėmis.