Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais 4u.gif wub.gif 4u.gif
Linkiu šviesių svajonių, puikios sveikatos, santarvės 4u.gif
Fejerverkų buvo daug. Pro langą matėm biggrin.gif Pagrandukė pirmą kartą ne namie , ne su mumis, Naujus sutiko ax.gif Reik kažkaip jau priprast, kad tik žingsnis iki pilnametystės. Ir tik dviese pro langus fejerverkus stebėsim ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Priprasite Žolyte,vaikai užauga......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, geriau, kai vaikai atskirai sutinka. Šiemet namie trynėsi, tai nuolatinis dejavimas, kad pasaulio pabaiga. Įkalinimas. Lyg dar ne visas gyvenimas prieš akis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 01 02, 20:28)
Ai, geriau, kai vaikai atskirai sutinka. Šiemet namie trynėsi, tai nuolatinis dejavimas, kad pasaulio pabaiga. Įkalinimas. Lyg dar ne visas gyvenimas prieš akis.

Man tai gaila jaunimo.Gražiausi metai,o jie įkalinti. mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Ingrida, niekas jų nesulaiko, o kad šiek tiek prilėtino lakstymus, tai labai gerai biggrin.gif Mažiau žilų plaukų mamoms biggrin.gif
Kaip gražiai šiandien snigo wub.gif Ir 16:30 jau kaip šviesuuu buvo wub.gif wub.gif wub.gif
FB jau mačiau pomidorus niančina po lempom sudygusius blink.gif
Atsakyti
Nu ne pomidorams dar anksti.
Va nustebau,kad eukaliptus augina pas mus jau pasisėję?O gi į puokštes einamas augalas.Galvojau,kad pas mus tikrai neaugina? bigsmile.gif
Gal kas užmatėte kur adresus įdomių arbūzų,melionų sėklų,kažkada buvau pasidėjųsi rudenį,bet nedirbo jų puslapis ukrainiečių ir pamečiau.Nesisunčiate kas nors?Gal adresiuką? ax.gif Šiemet pasiteisino geltoni arbūzai-saldžiausi. ax.gif
Atsakyti
Su Naujais metais! Kad baigtųsi visos koronės!

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 12 31, 17:41)
Du geri pažįstami sunkiai serga. Moterytė lyg tai reanimacijoje. Brrr. Brolio kolegai po ligos nusilpo viena pusė, sunkiai vieną ranką valdo. Kadangi darbas stulpuose, tai kol kas žemėje. Bet gal nelaikys elektriko, kuris gali iš bokštelio iškristi.

Mano pusbroliai su žmonomis labai skirtingai sirgo: trys pusbroliai lapkričio 1 keitė padangas, pasisveikino rankos paspaudimu ir...parnešė kiekvienas į šeimas. Apsikrėtė 10 žmonių. 9 testai teigiami, vienas-vaiko- neigiamas. 1 moteris sirgo labai lengvai, tik paslogavo pora dienų. Kiti plius minus, prasivoliojo po tris savaites, bet išsikapstė. Sunkiausiai sirgo vienas iš pusbrolių, jam, nerūkančiam, sportuojančiam, lieknam taip plaučiai ėmė degti, kad rentgeno nuotraukoje kaip rūkančio senio unsure.gif Sirgo net 6 savaites! Treji antibiotikai... Vos vos išsikapstė. O žmonai jo(beje, antra žmona, jaunesnė už jį dvidešimčia metų, apie 35 teturi), lieknutė, nevartoja jokio alkoholio, komplikavosi į širdį, nežinau, kokie pažeidimai, sakė, po Naujų teks stimuliatorių dėti verysad.gif
Laukiu skiepų, kad tik greičiau. Nuo gripo nesiskiepiju, bet nuo coronės būtinai, pavargau izoliacijoj gyventi.
Atsakyti
Labas rytas.
Visas pasaulis susimakalavęs. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveiki visi, su Naujais Metais.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 02, 20:35)
Man tai gaila jaunimo.Gražiausi metai,o jie įkalinti. mirksiukas.gif  ax.gif

jo, mano vidurėlė jau greit mėnuo , kaip pasimatyme nebuvo.Draugas iš Skuodo, abu jau nebe jaunikliai,, įstatymų nelaužo, nes kita savivaldybė.Tad telefonu valandomis kalbasi.Skaičiau laikraštyje, atvažiavo jaunimas į Mažeikius iš Akmenės pas kažką, pro postus kažkaip pralindo, tai mieste besivažinėjančius sustabdė, ir baudos po 250 eurų blink.gif Ir čia kaip pirmam kartui, pamažinta.O norint tiek uždirbti, pusę mėnesio dirbti reikia.
Sėklų užsipirkti jau ruošiuos, pirksiu šiemet geras, beicuotas, tikriausiai iš Balticseed.Pasimokiau pernai su kopūstais biggrin.gif , atsimenat pernai rašiau, kad iš trijų pakelių 38 daigai išdygo, tai vietinėj pardėj nusipirkau pigių, už 20centų gal kokius 3 gramus, nes daaaaug buvo sėklų pakelyje.Paaugti tai paaugo, galvos pominkštės, bet paaugo.(Briunswic ar kažkaip panašiai vadinosi).Rauginimui gal ir nieko būt buvę, bet laikytis jie visai nesilaikė, šlapiai puvo.Na, šiaip taip jau juos sušėriau, bet po pusę galvos teko išmesti.O tie brangieji laikosi gražiausiai, kaip ką tik nuimti.Tik jų mažai, o ir gaila tokius gražius ožkoms šerti.
Ir morkų norėtųsi gražesnių, kad gerai laikytųsi.Kol kas planuose, kad visko sodinsiu mažiau, mažiau konservuosiu biggrin.gif Kai mano sūnaus šeima neparvažiuoja, tai visai atsargos nemažėja sklepe, šaldikliuose.Ir dar neaišku, kada visi suvaržymai pasibaigs
Atsakyti
Šiandien balandėlius iš Brunsviko viriau. Labai geras dalykas, purios gūžės, lapai suverta momentaliai.

O visi hibridai - dantis gali išsilaužti.

Melionų sėklų galite pasidairyti www.mydobro.com. Man tai skaniausi žalsvu vidumi, o tie geltonu feee. Vieną dieną prinoko , kitą dieną sutežo.
Atsakyti
Labas rytas.
O mūms saldžiausi buvo geltoni arbūzai,kaip medus. mirksiukas.gif
Atsakyti