Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Visi sotūs po švenčių ir aptingę. Gerai būtų kaip meškoms žiemos miegu užmigti.
Tramdau save, kad dar sėklų neužsakinėčiau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 12 28, 21:19)
Visi sotūs po švenčių ir aptingę. Gerai būtų kaip meškoms žiemos miegu užmigti.
Tramdau save, kad dar sėklų neužsakinėčiau.

Jau dienos ilgyn , žiemos miego nebenoriu biggrin.gif Prie šiltos jūros norėčiau ax.gif
Ar įmanoma kažkaip panaikinti putinių kvapą ? Prisikyniau uogų , bet smirda , fek ...

Ingrida , dėkui už pusryčius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 12 29, 12:39)
Jau dienos ilgyn , žiemos miego nebenoriu  biggrin.gif  Prie šiltos jūros norėčiau  ax.gif
Ar įmanoma kažkaip panaikinti putinių kvapą ? Prisikyniau uogų , bet smirda , fek ...

Ingrida , dėkui už pusryčius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dUSIA BANDYK,UŽPILTI DEGTINE PUTINĄ IR MEDAUS ŠIEK TIEK.mAN VISAI SKANI TRAUKTINĖ GAVOSI.tIK NĖRA ŠIEMET KAS RAGAUJA.pMAIRŠAU NET ,KAD TURIU KALĖDINĖS TRAUKTINĖS,TIK DABAR PRISIMINIAU SPINTOJE.Liūdnos šventės. blink.gif Och nebe taisysiu gavosi kaip gavosi didžiosios raidės.
Mes sodyboje pabuvojome,parsivežėme malkų,jei ne vėjas visai gerai lauke. ax.gif
Atsakyti
Kaip tik man šios šventės gan smagios. Nereikia niekur skubėti, galima su knyga rankose ramiai užmigti viduryje dienos, ramiai prabusti. Niekur nereikia lėkti, dėl kažko nervuotis.
Jeigu nereikėtų šeimai kažko padaryti valgyti, aplamai iš lovos nesikelčiau.
Bet reikėjo. Dirbame [po truputį.
Atsakyti
Labas rytas.
Man tai trūksta giminės, judėjimo. ax.gif Pasiilgau vaikų............... ax.gif Pažiūriu į šaldiklius,sukraučiau vaikams gėrį,siuntomis gi nesiūsi? ax.gif Noriu jau pavasario............ ax.gif
Atsakyti
La,su praejusiom,ir su ateinanciais biggrin.gif Uz lango grazus rytas,be vejo ir lietaus ax.gif Mergicos,ant kokiu ciuziniu miegat?Reik ciuziniai keist,sutrynem biggrin.gif Pasiula tokia,kad issirink sunku,pasidalinkit patirtim bigsmile.gif As sendien siela dziuginau-ziurejau pomidorus rolleyes.gif
Atsakyti

Laba, Buvusioji šiemet įsigijom dvipusį čiužinį. Pusės skirtingo kietumo. Vienoje yra kokoso pluoštas.... Kolegė po manęs irgi įsigijo tokį pat. Abi esam patenkintos.

Ai tiesa čiužinys spyruoklinis. Su kišeninėm spyruoklėm. Nes lova su patalynės dėže, tada reikia spyruoklinio čiužinio. O su kišeninėm, kad nesijaustų kai kitas vartosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 30 gruodžio 2020 - 10:32
Dėkui Ingrida už patarimus dėl gudobelės. Visada paukščiai nulesdavo kaime, šiemet sotūs ? Jeigu kokie kosuliai užpultų , sako gerai padeda .
O Kalėdos geros , vaikai galėjo parvažiuoti , tai ir parvažiavo . Įstatymų nepažeidė. Abu reistruoti pas mane . O mudu dar ne visai seunukai , šaliutinių ligų neturim , vaistų negeriam ax.gif Dirbam iš namų , jei parvežė nepasidalinsim ... Labai daug iš mano pažįstamų ir giminių sirgo ta "baisia liga ". Niekas sunkiai .
Jokių pomidorų nenoriu , jokių daržų nenoriu dar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaifuoju megzdama ir serijalus žiūrėdama tongue.gif

Atsakyti
Labai didelę reikšmę turi miegui čiužiniai.Kaip mes vargome su senais nugaros skaudėdavo rytais.Prieš n metų sūnus per ebay nupirko nebe pamena net kokie,klausiau.Dingo visos problemos. mirksiukas.gif
Šiandien atsiuntė purškalą bandysime,labai neužmiegame ant pagalvės užpurkšti,sako virš 90 procentų žmonių padeda.Pagrindas levandos.Na matysime. ax.gif
Šiandien visą dieną ravėjau,per miškus buvau apleidųsi daržus.Taip gerai padirbėjau -2 kg,visos žolės puikiai raunasi.Sutvarkiau agrastus,išlaužiau senas šakas.Nereikėjo ir sporto jokio. rolleyes.gif Gaila anksti temsta. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sveikų visiems metų.
Atsakyti
Su artėjančiais Naujaisiais. Visoms linkiu to , kas aktualiausia . Sveikatos.

Du geri pažįstami sunkiai serga. Moterytė lyg tai reanimacijoje. Brrr. Brolio kolegai po ligos nusilpo viena pusė, sunkiai vieną ranką valdo. Kadangi darbas stulpuose, tai kol kas žemėje. Bet gal nelaikys elektriko, kuris gali iš bokštelio iškristi.

Buvusioji, aš irgi peržiūrėjau pomidorus. Rudens derliaus. Išmėčiau papuvusius, liko gal 2 kg. Paskutiniai, bet skanesni už parduotuvinius .

Geri čiužiniai turi kelias kietumo zonas. Mūsiškis turi dvi puses. Žiema - vasara. Vasarinis su kokosu, žieminė pusė su lateksu. Bet dažniausiai pamirštu perversti. Bet jau keisime. Užsakiau visą naują lovą, su antčiužiniu. Tokią, kaip geri viešbučiai turi. Continental tipo, aukštą. Vasarį turėčiau gauti.
Atsakyti