Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 12 13, 00:34)
SP, o kokio maždaug galingumo Marytė ? Mūsų grindys su ranteliais, t.y. tarp lentų grioveliai, ten visada kažkas pribyrėję. Iki šiol naudojame centrinį dulkių siurblį, jis net stambokus šratukus gali ramiai susiurbti. O pasižiūrėjus į robotuką, lyg kažkokios šluotelės užšluoja, tai gal tik plaukus pūkus nurenka ?

Iš kilimų pas mane tik tie guminukai prie durų ir po svetainės staleliu geros nosinės dydžio. Čia kad kojos MB nešaltų , kol laikraštį skaito.

Vyras sakė, kad be problemų, nes jo kolega tą robotą į garažą išmetęs doh.gif Tai garažas, sakė, blizga.
https://bigbox.lt/du...2BoC6KMQAvD_BwE
Atsakyti
Pas mane garaže būtų tragedija. Garaže teoriškai turėtų tilpti trys mašinos, vargiai įsispraudžia viena. Kasmet nuperku po kokią lentyną smulkmenoms sudėti. Bože bože, tai kad jų kaip tarakonų dar daugiau ant grindų prisiveisia. blink.gif

Apsisprendžiau. Tiks tik siurbiantis Xiaomis.
Geriau liks pinigų langų robotukui. Užknisa laiptinės langas. Nepasiekiu 5 m aukštyje. Nebent kasmet po kelis kartus pastolius montuoti. Tiek iš vidaus, tiek iš išorės.
Kaip tingisi kažką daryti... Gavo pietums cepelinų ir užteks to maitinimo. Tegul prie vakarienės dukra pluša.

Reikia eiti ir išsimėtyti drabužinėje skudurus, kurių šiemet nenešiojau. Kasmet dantis sukandus tokią procedūrą kartoju. Tada pereinu sandėliuką, rūsį.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas vakaras,

Desertui nusirenku uogytes. :D 

Atsakyti
4u.gif
Aš irgi tik uogytes imčiau nuo paskutinių pusryčių biggrin.gif ax.gif
Buvau maliniai nustebinta savo Šeimos centro paslaugomis wub.gif Net profilaktinius tyrimus pagal programą paėmė ax.gif Tik kol su gydytoja sujungė, tai kelis kartus reikėjo perskambinti dėl susitikimo gyvai. Bet kaip faina , atėjau, o laukiamąjam tik 3 žmonės. Kai anksčiau lūždavo nuo gausos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte gyvai dar jus priima?Pas mus tik telefonu,tai gydomės patys. ax.gif
Radau rusiškų vaistų vaistinę,gali gauti ko nori.Mačiau priekyje moteriškei net antibiotikus pardavė? blink.gif blink.gif Na tokių dalykų bijočiau ir pirkti ir gerti. bigsmile.gif
Atsakyti
IngridaB esu pirkusi antibiotikų rusiškose vaistinėse , kai vaikas važiavo į UK mokytis ...jei angina užpultų . Bet man rodos taip ir neprireikė ax.gif
Tokioje vaistinėje esu pirkusi vieną labai gerą dalyką - geriamą propolį . Ar sutapimas ar ne - dukra po vieno kurso metus laiko net slogos neturėjo . O buvo mėgeja pasirguliuoti ... Žinant UK klimatą ir jų požiūrį į aprangą nieko nuostabaus . Išoriniam naudojimui galima ir namie pasigaminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 gruodžio 2020 - 11:28
QUOTE(IngridaB @ 2020 12 16, 10:06)

Labas rytas.
Žolyte gyvai dar jus priima?Pas mus tik telefonu,tai gydomės patys. ax.gif
Radau rusiškų vaistų vaistinę,gali gauti ko nori.Mačiau priekyje moteriškei net antibiotikus pardavė? blink.gif  blink.gif Na tokių dalykų bijočiau ir pirkti ir gerti. bigsmile.gif

Aš irgi buvau nustebusi, kai reikėjo eit į gyvą susitikimą bigsmile.gif Ir dar liepė visus profilaktinius (pagal programą) kraujo tyrimus pasidaryt. Tai sekančią dieną ir kraują paėmė...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba, Mano teisių galiojimas baigėsi tai irgi pas gydytoją ėjau. Tai buvau viena visoje šeimos klinikoje. Regitroj išankstinė registracija. Ateini ir žaibiškai viską sutvarko. Tiesiog tobula. Dar ir sveikatos draudimo kortelę teko išsiimt, tai ten net durys užrakintos, įleidžia po vieną, 3-5 min. ir viskas sutvarkyta. Tobula. Taip galiu ir priprast.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 17 gruodžio 2020 - 15:10