Paguoda tik skalbiamoji ir džiovyklė
Kavos apararatas Gaggia. Bet mes mėgstam juodą kavą ...
Juros MB nepasirašė pirkti , bo kaina kaip važiuojančio golfo
Skonį lemia pupelės . Iš pigesnių labai neblogos Pupa . Kainos ir kokybės santykis man patinka . Green kafe kilogramas kainuoja 10 Eur .
Geresnes pupeles stengiuosi pirkti Kavos drauge ir kt kai būna akcija: ar tai 2 už vieno kaina ar 40 pr nuolaida .
Su tais robotais tai juokas. Atvažiavo vasarą vyro brolis su žmona į svečius. Visą dieną sode malėmės, po apylinkes keliavome. Siunčia jam žinią robotas žoliapjovys, kad pabėgo iš teritorijos. Nugi pas juos tvora dvimetrinė, negalėjo gi peršokti ir pabėgti. Aptarinėjome ir varianatą, kad kas pavogė ir išsinešė. Bet gi jam koks tai saugos kodas įvedamas, be jo nepaleisi. Žodžiu, kai grįžo , paskambino. Robotas į krūmą įsipainiojęs ir žinutes nesąmoningas rašinėja.
Įtariu, su maryte gal teks kokį mėnesį luktelėti, Mb pagaliau pareiškė, kad lova prasta. Man ji jau metus kaip prasta... Apsižiūrėjau iš Continental kolekcijos, kaip viešbučiuose aukštą ir patogią. Šiandien dukra gavo savo užsisakytą lovą, su visokiais pribambasais lovūgalyje. Vos užtempėme su sūnumi į antrą aukštą tą galvūgalį.
Tai va, laukia pirkimo du robotai : grindų ir langų. Langų pas mane 27 , jei ką. Tai arba simpatišką langų valytoją samdytis, ar robotą paleisti. Geriausia būtų simpatiškas robotas. Ai, dar noriu to grilio- kiaušinio. Kur ir pečius, ir rūkykla viename.
Aš kavą perku Expresso Italiano. Man skaniausia.
Laba,
Kalėdoms Marytę įsigijom. Jei pamenat mano nuostatas dėl Kalėdinių dovanų tai niekas nepasikeitė, Marytė namuose, bet iki Kalėdų nevarginsim. Ilsisi. Nežinau kaip Tera (sunku patikėt bet vis dar turiu - pagarba veterinarei) su Maryte sutars. Siurblio bijo. Ar tik nereiks Marytės įdarbint tik būnant namuose. Na nebent kitus kambarius galės tvarkyt kol mūsų nebus. Tera beveik nebegirdi, gal nelos kai Marytė burbuliuos už durų.
Indus rankom plaunu, man patinka plauti indus . Net neketinu indaplovės pirkt.
Skalbykle-džiovykle jau metai negaliu atsidžiaugt.
Kavos net kvapo nepernešu. Vyrui kapsulinį caffitaly padovanojau. Daug įvairių skonių. Mėgaujasi
Labas rytas.
Sėdime namie,laiko į marias,tai Marytės kaip ir nereikia.Indaplovė buvo reikalinga,kai vaikai augo,dabar dviese kiek tų indų. Skalbiankė buvo nupirkta pirmiems iš namo iš pirmųjų Bompani ir tiek metų tarnavo. Kavos aparatas jau daug metų vaikų atiduotas,net nežiūrėjau koks.Ryte aš kruzą užsiplikau,o jau kai noriu pasilepinti verduosi iš aparato. Nesijuokite bet man skaniausia kava Jakobs,pripratimas. Kiek privežta iš UK kavų stovi,man jos fe. Man turi būti rūgšti kava.
Niurzgiuk,ko naktinėji?
Balta?
Uolma,su švente.
Indaplovė ir skalbiankė dirba be priežiūros.Džiovyklės neturiu.O apie langų robotą girdėjau atsiliepimus, kad gerai valo, bet visą laiką turi būt greta, na pvz kavą gali gerti.Nes kažkaip jis atšoka nuo stiklo, ir pradeda pypsėti, reikia ranka jį vėl prispausti.Tad negali palikti be priežiūros.Apie vejos robotą tai labai geri atsiliepimai, bet irgi vientisa pieva turi būti, arba reiks pernešiot iš vieno gabalo į kitą.Neturiu ir planuose kol kas nenusimato.Net nežinau ar man jo reikia.Neprestižinės pas mane vejos,nelygios, neskutu žolės kas savaitę, užtenka savaeigės žoliapjovės.
Langų irgi jau kokie penki metai nevalau su skudurais.Turiu kercher langų valytuvą, jis labai palengvina darbą, o juk, kol dirbau, galybę langų tekdavo nuvalyt.Akumuliatorius išsikraudavo, bet darbą padarydavau greičiau nei kitos, ir rankos neskaudėdavo po darbo Naudojau nuosavą, tik skystį valdišką, ir pasikraudavau darbe, bet jis man darbą palengvindavo labai.
Laba,
Ingrida naktį jūsų ramų miegą saugojau
Negaliu pasakyti, kad plauna idealiai, jei koks prikepęs purvas, tai pravažiuos ir tik plėvelę uždės, bet visumoje, jei kasdien tą siurblį paleidžiu, tai pirma jis gi purvą surenka, o su tuo skudurėliu tai tik drėgnai prašluosto, na kaip kad baldus su drėgnu skuduriuku nušluostom, tinka labai, kas su alergijom nedraugauja. Skudurą tai nuimam žiauriai nešvarų, paskui tenka skalbimo mašinoj jį skalbti. Vandens konteineryje telpa stiklinė vandens ir ji skirta tik formuoti garams. Jei virtuvėje prisitaškę riebalų, tai tada valom su skuduru patys.
Mano šuo-bailiukė visiška, pradžioje įtariai į Marytę žiūrėjo, dabar apsiprato, tyčia atsigula vidury kambario ir nesitraukia Privažiuoja Marytė, angliškai bambėti ima, kad nauja kliūtis atsirado, o šuo guli ir nesitraukia, vaidina, kad jai nė motais Siurblys apvažiuoja aplink ją
Mano šuo-bailiukė visiška, pradžioje įtariai į Marytę žiūrėjo, dabar apsiprato, tyčia atsigula vidury kambario ir nesitraukia Privažiuoja Marytė, angliškai bambėti ima, kad nauja kliūtis atsirado, o šuo guli ir nesitraukia, vaidina, kad jai nė motais Siurblys apvažiuoja aplink ją
Labas rytas, noriu paklausti del siurblio, o jei gyvunu yra tai kaip jis su plaukais draugauja? Ar neuzsikisa?
Pas mane pekinukė, tai kasdien Marytė antrą šunį surenka Pekinės plaukus puikiai renka, neužsikemša. Kilimų neturiu, kai vaikai maži dar buvo ir alergijas jiems nustatė kilimams, išmečiau visus ir nebepasigedau 15 metų.
Iš kilimų pas mane tik tie guminukai prie durų ir po svetainės staleliu geros nosinės dydžio. Čia kad kojos MB nešaltų , kol laikraštį skaito.