Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

SP, gal tau reikia ?
Parduodu svogunus laiskams vieno kilogramo kaina nuo 0.08 iki 0.15 eu, ir svogunu sodinukus is Olandijos 1kilogramo kaina nuo 1.40 iki 1.50 eu My Webpage
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 22, 20:44)
SP,  gal tau reikia ?
Parduodu svogunus laiskams vieno kilogramo kaina nuo 0.08 iki 0.15 eu, ir svogunu sodinukus is Olandijos 1kilogramo kaina nuo 1.40 iki 1.50 eu   My Webpage

Ačiū, bet svogūnų laiškams prekybai neauginu 4u.gif O sau valgyti turim, uošviai iš ūkininko nuperka. 4u.gif
Pomidorus pasėjau penktadienį, kol kas jokios gyvybės. Ot bus gražu, jei niekas nedygs... blink.gif
Atsakyti
SP, tikrai dygs. Gal per šalta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 22, 22:21)
Ačiū, bet svogūnų laiškams prekybai neauginu 4u.gif O sau valgyti turim, uošviai iš ūkininko nuperka. 4u.gif
Pomidorus pasėjau penktadienį, kol kas jokios gyvybės. Ot bus gražu, jei niekas nedygs... blink.gif

Labas rytas,

Aš pomidorų dygimo laukiau 7 dienas, jau eina 10 diena, dar liko apie 40% nesudygusiu. Tai gal plaukti reikia penkatdienio arba šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
gražumas lauke wub.gif Tik gaila, vėjas didelis. negaliu lapų grėbt ax.gif
Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj kažką parašius, nuėjau pasicekavint tongue.gif Žiūriu, ne mūsų liniuxxx biggrin.gif Bet tai panašumas vardo rolleyes.gif
Mano darže atžėlinėja daugiametė rukola (siauralapis šatreinis) . thumbup.gif Tik galia, kad reiks daržą drapakuot ir susidrapakuos . Šiemet gal kokiam kamputį pasėsiu, kad turėčiau kitais metais nesimaišančius darbams .
Mano keli pomidorai dar irgi nedygę nuo kovo 8 d. Užteks ir tų, kiek pridygo.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 23, 17:01)
Laba  4u.gif
gražumas lauke  wub.gif  Tik gaila, vėjas didelis. negaliu  lapų  grėbt  ax.gif 
Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj  kažką parašius,  nuėjau pasicekavint  tongue.gif  Žiūriu, ne mūsų liniuxxx  biggrin.gif  Bet tai  panašumas  vardo  rolleyes.gif
Mano  darže atžėlinėja  daugiametė rukola (siauralapis šatreinis) .  thumbup.gif  Tik galia, kad reiks  daržą drapakuot ir susidrapakuos .  Šiemet gal kokiam kamputį pasėsiu, kad turėčiau kitais metais nesimaišančius darbams . 
Mano  keli pomidorai dar irgi nedygę nuo kovo 8 d.  Užteks ir tų, kiek pridygo.

Ale pačiai ko ten? bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko tongue.gif
ieškojau Sodybos temos ir pamačiau , kad paskutinę žinutę liniux parašiusi, tai ir paspaudžiau, į pavadinimą nepažiūrėjusi biggrin.gif O ten visai apie kitokias rasodas kalba eina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 23, 18:01)

Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj  kažką parašius,  nuėjau pasicekavint  tongue.gif  Žiūriu, ne mūsų liniuxxx  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu taip, ta tema ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 23, 20:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nu taip, ta tema ne man biggrin.gif

Oi tik nereikia..Na, spjaudyti į šulinį. biggrin.gif O jeigu staiga gyvenimas prispaus atjaunėti? Kaip gera bėgsi , kad vienur pripūstų, kitur nupjautų, kažką priklijuotų, kažką nupešiotų. biggrin.gif
Na, jeigu staiga laimėtume milijonus, argi nereikėtų pasitvarkyti privalumus, kad būtų stačios ir akis badytų? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Evolvente,su Tavo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 kovo 2017 - 07:13
Nevarykit dievo į medį, visom ji aktuali būtų, jeigu būtų biggrin.gif, gerai čia išlanksčiau biggrin.gif

Žiuriu sveikinimai tokioms nei regetoms nei girdetoms unsure.gif , ar čia jos tik paskaityt užsuka unsure.gif ar nuo seniau drauges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 kovo 2017 - 08:19