SP, gal tau reikia ?
Parduodu svogunus laiskams vieno kilogramo kaina nuo 0.08 iki 0.15 eu, ir svogunu sodinukus is Olandijos 1kilogramo kaina nuo 1.40 iki 1.50 eu My Webpage
QUOTE(žollia @ 2017 03 22, 20:44)
SP, gal tau reikia ?
Parduodu svogunus laiskams vieno kilogramo kaina nuo 0.08 iki 0.15 eu, ir svogunu sodinukus is Olandijos 1kilogramo kaina nuo 1.40 iki 1.50 eu My Webpage
Ačiū, bet svogūnų laiškams prekybai neauginu O sau valgyti turim, uošviai iš ūkininko nuperka.
Pomidorus pasėjau penktadienį, kol kas jokios gyvybės. Ot bus gražu, jei niekas nedygs...
SP, tikrai dygs. Gal per šalta.
Labas rytas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 22, 22:21)
Ačiū, bet svogūnų laiškams prekybai neauginu O sau valgyti turim, uošviai iš ūkininko nuperka.
Pomidorus pasėjau penktadienį, kol kas jokios gyvybės. Ot bus gražu, jei niekas nedygs...
Labas rytas,
Aš pomidorų dygimo laukiau 7 dienas, jau eina 10 diena, dar liko apie 40% nesudygusiu. Tai gal plaukti reikia penkatdienio arba šeštadienio
Laba
gražumas lauke Tik gaila, vėjas didelis. negaliu lapų grėbt
Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj kažką parašius, nuėjau pasicekavint Žiūriu, ne mūsų liniuxxx Bet tai panašumas vardo
Mano darže atžėlinėja daugiametė rukola (siauralapis šatreinis) . Tik galia, kad reiks daržą drapakuot ir susidrapakuos . Šiemet gal kokiam kamputį pasėsiu, kad turėčiau kitais metais nesimaišančius darbams .
Mano keli pomidorai dar irgi nedygę nuo kovo 8 d. Užteks ir tų, kiek pridygo.
Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj kažką parašius, nuėjau pasicekavint Žiūriu, ne mūsų liniuxxx Bet tai panašumas vardo
Mano darže atžėlinėja daugiametė rukola (siauralapis šatreinis) . Tik galia, kad reiks daržą drapakuot ir susidrapakuos . Šiemet gal kokiam kamputį pasėsiu, kad turėčiau kitais metais nesimaišančius darbams .
QUOTE(žollia @ 2017 03 23, 17:01)
Laba
Ale pačiai ko ten?
Nieko
ieškojau Sodybos temos ir pamačiau , kad paskutinę žinutę liniux parašiusi, tai ir paspaudžiau, į pavadinimą nepažiūrėjusi O ten visai apie kitokias rasodas kalba eina
ieškojau Sodybos temos ir pamačiau , kad paskutinę žinutę liniux parašiusi, tai ir paspaudžiau, į pavadinimą nepažiūrėjusi O ten visai apie kitokias rasodas kalba eina
QUOTE(žollia @ 2017 03 23, 18:01)
Pamačiau, kad Liniuxxx krūtų plastikos temoj kažką parašius, nuėjau pasicekavint Žiūriu, ne mūsų liniuxxx
Nu taip, ta tema ne man
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 23, 20:49)
Oi tik nereikia..Na, spjaudyti į šulinį. O jeigu staiga gyvenimas prispaus atjaunėti? Kaip gera bėgsi , kad vienur pripūstų, kitur nupjautų, kažką priklijuotų, kažką nupešiotų.
Na, jeigu staiga laimėtume milijonus, argi nereikėtų pasitvarkyti privalumus, kad būtų stačios ir akis badytų?
Labas rytas.
Evolvente,su Tavo diena.
Nevarykit dievo į medį, visom ji aktuali būtų, jeigu būtų , gerai čia išlanksčiau
Žiuriu sveikinimai tokioms nei regetoms nei girdetoms , ar čia jos tik paskaityt užsuka ar nuo seniau drauges
Žiuriu sveikinimai tokioms nei regetoms nei girdetoms , ar čia jos tik paskaityt užsuka ar nuo seniau drauges