Labas rytas.
Niurzgiukas dar ištikima sodybietė.Kur visi? Vėjai nupūtė?
O aš šiandien važiuoju į girią gal kokią voveraitę rasiu.Samanų pasirinksiu gražesnių advento vainikui.
Niurzga vienintelė tingi pusryčius pasigamint
Labas rytas.
Pareinu ir aš namo. Visą savaitę knisau everestus popierių. Visokios ataskaitos balansai ir kitoks briedas. Tai, dėl ko mane trenkia lengva šizofrenijos forma.
Kažkaip fainas ruduo. Ilgai nešąla. Gal rytoj tik jurginus iškasinėsiu. Ir kanas, kardelius.
Dar liko 6 kalakutai nugalabyti. O du šaldikliai treška, Beveik su koja paspaudusi dangtį užvožiu. Gi šiemet prisišaldžiau iš širdies tręšnių, brokolių, paprikų. Ir nevalgome. Atidarau langą, iškišu ranką ir pasiskinu dar vynuogių. Pats persimonų metas. Jokie šalti patiekalai dar neinami.
Kažkaip fainas ruduo. Ilgai nešąla. Gal rytoj tik jurginus iškasinėsiu. Ir kanas, kardelius.
Dar liko 6 kalakutai nugalabyti. O du šaldikliai treška, Beveik su koja paspaudusi dangtį užvožiu. Gi šiemet prisišaldžiau iš širdies tręšnių, brokolių, paprikų. Ir nevalgome. Atidarau langą, iškišu ranką ir pasiskinu dar vynuogių. Pats persimonų metas. Jokie šalti patiekalai dar neinami.
Labas rytas.
Laba,
Čiumpu pyragiuką. Nevalgot? Pačios kaltos
Nevalgom, ir ką ? Gal mes dietos laikomės.
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 11 20, 17:29)
Pareinu ir aš namo. Visą savaitę knisau everestus popierių. Visokios ataskaitos balansai ir kitoks briedas. Tai, dėl ko mane trenkia lengva šizofrenijos forma.
Persimonų per langa pasiskinti norėčiau
Taip perskaičiau pirmą kartą Kažin ar auga pas mus persimonai ?
Niurzga špinokus šaldau žalius . Špinatai kokteiliams ir šiaip skaniau negu špinokai . Bet špinokai geriau pas mane auga
Dėkui Ingrida už pusryčius
Laba,
Kaimietuke ir kaip sekasi dietos laikytis?
Dusia einu googlint kas yra špinokai.