Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Niurzgiukas dar ištikima sodybietė.Kur visi? bigsmile.gif bigsmile.gif Vėjai nupūtė?
O aš šiandien važiuoju į girią gal kokią voveraitę rasiu.Samanų pasirinksiu gražesnių advento vainikui. ax.gif
Atsakyti
La,ateinu vis kavos...parasyt ner ka ax.gif Tvarkom miskeli,tai turim malku,taip ir zaidziam.Vakar buvo menesis,kaip sunenas mire.Nuejus issiraudojau,palengvejo. Ingrida,as vaiksciodama su suniu,radau silbaravykiu mirksiukas.gif ,voverusku matau ir zelionku.Ale,as mandra,nerenku,nereik ax.gif
Atsakyti

Niurzga vienintelė tingi pusryčius pasigamint :D​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pareinu ir aš namo. Visą savaitę knisau everestus popierių. Visokios ataskaitos balansai ir kitoks briedas. Tai, dėl ko mane trenkia lengva šizofrenijos forma. bash.gif
Kažkaip fainas ruduo. Ilgai nešąla. Gal rytoj tik jurginus iškasinėsiu. Ir kanas, kardelius.

Dar liko 6 kalakutai nugalabyti. O du šaldikliai treška, Beveik su koja paspaudusi dangtį užvožiu. Gi šiemet prisišaldžiau iš širdies tręšnių, brokolių, paprikų. Ir nevalgome. Atidarau langą, iškišu ranką ir pasiskinu dar vynuogių. Pats persimonų metas. Jokie šalti patiekalai dar neinami. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Čiumpu pyragiuką. Nevalgot? Pačios kaltos

Atsakyti
Nevalgom, ir ką ? Gal mes dietos laikomės. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 11 20, 17:29)
Pareinu ir aš namo. Visą savaitę knisau everestus popierių. Visokios ataskaitos balansai ir kitoks briedas. Tai, dėl ko mane trenkia lengva šizofrenijos forma. bash.gif
Kažkaip fainas ruduo. Ilgai nešąla. Gal rytoj tik jurginus iškasinėsiu. Ir kanas, kardelius.

Dar liko 6 kalakutai nugalabyti. O du šaldikliai treška, Beveik su koja paspaudusi dangtį užvožiu. Gi šiemet prisišaldžiau iš širdies tręšnių, brokolių, paprikų. Ir nevalgome. Atidarau langą, iškišu ranką ir pasiskinu dar vynuogių. Pats persimonų metas. Jokie šalti patiekalai dar neinami. unsure.gif

Persimonų per langa pasiskinti norėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taip perskaičiau pirmą kartą tongue.gif Kažin ar auga pas mus persimonai ?

Niurzga špinokus šaldau žalius . Špinatai kokteiliams ir šiaip skaniau negu špinokai . Bet špinokai geriau pas mane auga ax.gif

Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Atsakyti

Laba,

Kaimietuke ir kaip sekasi dietos laikytis?

Dusia einu googlint kas yra špinokai.

Atsakyti