Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,sodybieciai smile.gif Dekui,jum visom wub.gif Gyvas po zeme nepalysi....taip ir vadovaujames.Visos dienos su draugais,pas mus kaimuke...gyvensim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 10 24, 13:08)
Ingrida, užpavydėjau tau juodai. Tos prabangos prasieiti mišku dviese.

Labas rytas.
Tai gi rytoj sueis 35 metai ,kai einame kartu. ax.gif Vaikai po Naujų padovanojo kelionę į šiltus kraštus,jei visakas aprims.Prieš 5 metus važiavome irgi į šiltus kraštus perlinių švęsti,dabar koralines švęsime. mirksiukas.gif
Mačiau,mačiau traktorius su priekbomis bulvių riedant iš laukų. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ik, aš irgi turiu kelis kale kopūstus, toookie gražūs, bet kol kas neranda vietos ant mūsų stalo.Bandėm traškučius daryti,po kelis lapelius suvalgėm, tam kartui lyg ir skanu buvo, bet daugiau valgyt ir nebesinorėjo .Kokteilių jokių nedarom, dar nepriaugom, tad ir nežinau, ką skanaus būtų galima iš jų padaryti.Briuselinių kasmet pasiauginu, bet irgi dar nelabai einama daržovė, iš brokolių tik salotos su spanguolėm.Žiediniai ir paprasti gūžiniai tinka, plačiai naudojami, raudoni gūžiniai tik salotoms.Pati iš savęs juokiuos, kad agronomė gal ir nebloga esu, bet šeimininkė niekam tikusi, temoku tik bulbynę ir šutynę išvirti biggrin.gif biggrin.gif
Ingrida,sveikinimai su jubiliejine santuokos sukaktimi wub.gif Taip ir toliau, vis kartu abu.Mums kitąmet keturiasdešimt metų bus ax.gif
Iš Kaimo, palankaus tau lapkričio, kad derlius nesušaltų, negestų ir parduoti pavyktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Bangele, brokoliai kepti po mėsa ar be jos. Žiediniai ir brokoliai puikūs apvirti ir su baltu padažu. Briuselinių nerealios sriubos su bulvėmis, mėsos kukuliukais. Arba apvirus apkepai visokie. Kale naudoju į sriubas arba troškinius. O žiedinių salotos su majonezu - negaliu sustoti, kol visą bliūdą patvarkau. Dabar dažnai verdu brokolių trintą sriubą. Net šunys skaniai suryja likučius.

Sutvarkiau šiandien mano pusėje visus kapelius, pas brolį paplepėjau. Visai smagiai laikas suėjo.

Ingrida, taigi už žmogžudystę mažiau duoda . blink.gif Matyt, išmintinga buvai, jeigu po velniais nepasiuntei. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,žalius žiedinius į salotas dedi?Aš tik virtus naudoju.Reiks pabandyti. mirksiukas.gif
Ar kas darote moliūgų tyrę? ax.gif Pabandžiau kepti moliūgus,na man gaunasi sausi,per tv sakė suplakite keptą moliūgą,nupilkite skystį,man iš kur tas skystis,net blenderiuosi gaunasi per sausas,dėjau į kombainą sumalti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 10 26, 08:16)

Ar kas darote moliūgų tyrę? ax.gif Pabandžiau kepti moliūgus,na man gaunasi sausi,per tv sakė suplakite keptą moliūgą,nupilkite skystį,man iš kur tas skystis,net blenderiuosi gaunasi per sausas,dėjau į kombainą sumalti. blink.gif

Ingrida esu dariusi ne kartą moliūgo tyrę . Matyt tavo moliūgas sausesnis , krakmolingesnis , kažkas ir butternut ar hokaido ? Iš paprastesnio moliūgo man puikiai blenderiu susitrindavo .

Atsakyti
Ingrida, man skaniau žalias žiedinis kopūstas. Pipiriukų, krapų, kokio mandresnio majonezinio padažiuko.
Atsakyti
Dusia, mano prieskoniai dar laukia, kol rankos iki jų dakeliaus biggrin.gif Dar lauke visokių darbų, dabar renkam akmenis nuo laukų. oi, jau ne tie metai tokiam darbui, bet, kad reikia, pasamdyt nėra ką. Jei nelis nurinksim 15 ha. Kokius 6 nurinkom jau.
Atsakyti
Labas rytas.
Nieko sau Liniukai. blink.gif blink.gif
Gal ir krakmolingas moliūgas?Naudojau net nežinau pilkas,su labai oranžiniu vidumi.Man jie patinka,turi labai mažai sėklų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 spalio 2020 - 07:19
Ingrida, v čiom dėla ? Ko vis pramiegi su pusryčiais ? Ar čia į senatvę kitokiais pusrytukais užsiimi ? Vasarą čia visas keldavai paryčiais.

Liniukai, aina sau... Sunkus darbas , man užtenka pusdienio paskui traktoriu, kad eisena taptų panaši į pitekantropo.
Atsakyti
Tikrai pavargstu, kaip šuo. O dar ir kiti darbai laukia. Tris dienas rinkom, tai dar kažin ar per dieną baigsim. Kol namie, tai sakom rinksim tik didesnius, kai lauke, tai švariai renkam😀. Bet kelią tai gerai prasiplatinom, nes pušys užaugo, didesnė mašina sunkiai įvažiuot galėjo.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,tai gi laikas pasikeitė,aš kaip meška ruošiuosi žiemos miegui. ax.gif Kad ir nubundi anksti,vartaisi dar lovoje,niekur skubėti nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti