Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

nu jei jau ir žurnalus vesti blink.gif , tai tikrai , kad kažko rūkė unsure.gif Atskirus konteinerius rūšiavimui tai privalėjom ir mūsų rajone pasiimt iš komunalininkų, nes kitaip grasino apmokestint
dar labiau. Tai turim stiklui, pakuotėms ir buitinėms atliekoms po konteinerį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 21 kovo 2017 - 21:15
Pas mus abonentas ir plius nuo registruoto zmogaus tame namu ukyje, mokestis,skaiciais nepasakysiu,reikia jungtis ziuret... kiek zinau pas mus,jei negyvena istisus metus moka abonenta ir siuksles deda i bendra keliems namams,ar vienkiemiams skirtus konteinerius...
Atsakyti
Laba,

skaičiau seniau savo miesto ir savo sodybos įkainius, tai jie tikrai laaaabai nedideli, o pas jus jie tragiškai didžiuliai blink.gif Aš skaičiau tas eilutes kur nėra atskiro asmeninio konteinerio. Beje jau mokėsim ir už garažą mieste.
O jie gi žadėjo ir dar vakar ar užvakar pareiškė, kad naujų mokesčių neįvedinės. Atviru tekstu tyčiojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 21 kovo 2017 - 23:30
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
matau del šiuksliu diskutuojat, tai mano skaičiavimais nuo balandzio mums i menesi pabrangs apie 1 eur verysad.gif, kolkas paskelbta metodika yra gana sudetinga matysim ka čia gausim saskaitose verysad.gif, bus pastovi imoka i metus už 0,12 kub ir 0,24 kub. konteineri 19,17 eur ir kintama įmoka 7,66 , kai dabar mokejom už 0,12 konteinerio viena išvezima 1,56, tai mes užsisakę, kad vežtu du kart per menesį tai 3,12 kainuodavo mums šitas malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nemokam už šiukšles , nes mūsų bakužėj niekas neregistruotas... Tik už elektrą . Gal jau ir prasiskolinom ? Kol jie neiieško tol ir aš mokesčių neieškosiu smile.gif

Niurzga mano bitės irgi išgyveno, 3 aviliai . Vienas rudenį pasiplovė - nežinau, kodėl ... Buvo perų , maitinau , ėmė maistą . Gydžiau . Nuėjusi išimti juostelių radau tuščią avilį . Tik esu skaičiusi , kad taip būna. O kas joms atsitiko nežinau .

Mano saulėdražų daigai auga kaip pasiutę, numėtė knygas kuriom buvo prispausti . Perkėliau ant palangės... Kad žalios spalvos įgautų smile.gif

Atsakyti
o buvo kažkiek seklos žemem užbertos?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 22, 09:51)
o buvo kažkiek seklos žemem užbertos?

Ne , be žemių . Tik supili į padėklą ant žemių ir prispaudi . Tai aš uždėjau maišelį ir ant višaus knygas smile.gif 2 diena knygas numėtė, nors ČIA rašo , kad laikyti 4 dienas . Tai jau ir paspaust reikų ne enciklopedija o kanalizacijos šulnio dangčiu smile.gif
Atsakyti
Aš tokias pirkau:
http://www.e-seklos....i_svelnusis?p=3

tai užeriau žemem, išdygo tik keli vikių daigai unsure.gif
Atsakyti
Aš iš Norfos sveriamas saulėgražas ... Betoną tikriausiai praaugtų kokio stiprumo daigai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 10:55)
Aš iš Norfos sveriamas saulėgražas ...  Betoną tikriausiai praaugtų kokio stiprumo daigai .

tai čia tas su lukštais? kur pačiam tipo reikia išsilukštenti?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 22, 15:33)
tai čia tas su lukštais? kur pačiam tipo reikia išsilukštenti?

Taip . Valgomos ne daigintos sėklos, o daigai .
Atsakyti