Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Žolia, ką čia besijuoksi. Aš jų visai nesodinu. Nusiperku.
O šiemet barteriu gavau visą maišą.

Nebaigiau išskinti pomidorų. Tikiuosi, dar nenušals.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parsivežiau pilkųjų guočių iš miško.Kol žalios viskas gerai skaniai kvepia,kaip baravykai.Pasirodo jos ir kirmyja.Išviriau žalsvos jos man pasidarė,nebėra to kvapo grybo,eina sau.Viskas nuėjo į tualetą.Nėra grybų ir čia ne grybai. ax.gif Tris baravykus su amžiumi radau ir voveraitės dygsta,bet reikia grėblį neštis,kad jas pamatyti po lapais. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Atėjau pusryčių. Jeeetus kaip fainai pusryčiai paruošti❤.

Atsakyti
Aha, vasara kvepiantys pusryčiai.
O už lango lietus.
Parsivežiau iš misto obuolių acto, eisiu, sudėliosiu vytintus pomidorus. Tik pridėsiu dar ir džiovintų obuolių bei kriaušių. Draugė davė stiklainiuką šito gėrio aliejuje. Pomidorai+ obuoliai + baklažanai + slyvos. Su česnakais ir baziliku. Galvojau su visu stiklainiu prarysiu. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,nesupratau stiklainio turinio?Juos žalius užpyli? ax.gif
Atsakyti
labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif
Kaip supratau , tai viskas džiovinta , blanširuota ir užpilta aliejumi... Pomidorus jau užpylus , džiovintos kriaušės išgaravo ... ax.gif Turiu džiovintų paprikų ir obuolių ... Reiktų pabandyti kokį stiklainuką ax.gif
Kaip nepamiršti recepto kitiems metams unsure.gif
Atsakyti

IK,nesupratau stiklainio turinio?Juos žalius užpyli? ax.gif
[/quote]

Imi džiovintus pomidorus. Aš turėjau džiovintų kriaušių, tai sumaišiau su pomidorais, dar po kelias skilteles pjaustyto česnako. Užviriau litrą obuolių acto. Tada į verdantį actą nuleidi kokioms 5 sekundėms ar kiek daugiau šitą mišinį , ištrauki ir krauni į iškaitintus stiklainius, kol užpildai. Baigusi likutinį actą išpyliau , į puodą pyliau aliejaus ir pakaitinau. Na, įkišus pirštą karšta, bet dar nepuoli į nudegimų skyrių. Karštu aliejumi pilnai užpildžiau stiklainius, uždariau pakaitintais dangteliais , apverčiau ir atvėsinau. Reikia kiek palaikyti, kokias 2 savaites, kad susistovėtų.
Dusia , mano draugaitė ko tik nedaro iš daržovių. Ir viskas nerealiai skanu. Ragavau tokį paruoštuką salotoms : malta žalia paprika, aitri paprika, daug prieskoninių žolių, pagrinde bazilikas, česnakas ir užpilta aliejus+ pomidorų actas. Gal dar kažkas buvo, nepamenu. Bet aikčiojau. Labiausiai nustebino pomidorų actas. Iš pomidorų sulčių. Nesuprantu, kodėl jis ne raudonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 19 spalio 2020 - 18:41
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bet kiek reikia laiko ekpserimentams? bigsmile.gif Jaučiu tikrai skanu. ax.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už saulėtus pusryčius 4u.gif

IK dėkui už gera įdėjas 4u.gif Acto negaminsiu ax.gif Dėl drozofilų ... Kažkada bandžiau obuolių actą gaminti, tai teko išmesti , nes atsirado namuose jų neįmanomas kiekis ax.gif
Atsakyti
La ,sodybieciai smile.gif O as atejau pasiguost angel_sadangel.gif tokiu skaudziu laidotuviu neturejau...Zuvo seses sunus...krato nuo visko...Parsivesim laidot i kaima is Kauno.Zinau tema netam skirta,bet...
Atsakyti