Kokie nuostabūs pusryčiai . Dėkui Ingrida Imu kavą ir vaizdą
Niurzga apie ropes : man pirmi metai pavyko užauginti ... Ir tik dėka IK pasidalintos info , kad seniau apie Onines sėdavo Dėkui Kiek sėjusi pavasarį tiek tekdavo išmesti . Jei ruduo būtų drėgnesnis ir vėsesnis manau dar geresnis derlius būtų buvęs
Vienas sėjau per Onines, kitas savaitę po Oninių... Dvi rūsys pirktos ŽS , abi baltos . Vienos pailgos - labai skanios , ne tik man bet ir kirminams Kitos apvalios , aitresnės. O savaitę po Oninių pasėjau kažkokias paveldines , Žolynų namuose sėklas pirkau ... Jos gelvos , didelės , aitrios , ir tik kas trečioje kirmėlė sėdi
Ingrida, ilgų ir laimingų. Eiklių kojų, miklių pirštų ir paprasčiausios bobiškos laimės.
Ingrida, prisidedu prie šio sveikinimo visomis keturiomis. Geriau nieko nesugalvosiu
Labas rytas.
Ačiū Niurzgiuk.
Dusia, visi trumpo ciklo kryžmažiedžiai ( tfu, dabar bastutiniai ) , pvz ropės, įvairiausi ridikai, kininiai ir pekininiai, kaliaropės, net brokoliai sėjami vasaros antroje pusėje. Pas mane gražiausi brokoliai bus tie, kur sėti kažkur apie liepos vidurį tiesiai į dirvą. Aišku, punktyrine sėjamaja. Sodinti apie liepos vidurį, kurie nespėti nupjauti, jau žydi visu gražumu. Kiek spėjame, nupjaustome, kad vaikučiai augtų.
Šiandien pirkome šuniui naują būdą, apšiltintą, su prašmatniu stogu. Įtariu, neilgai džiaugsis. Kol paruošė vietą, dukra bandė šunį pavedžioti. Eina, klumpa, sunkiai keliasi. Negaliu žiūrėti, įdėjau vaistų nuo skausmo į mėsos gabaliuką, vitaminų į maistą.
Jam jau gili senatvė kaip vilkšuniui. Pavasarį bus 12 metų. Ypač šiemet jau nenori niekur eiti, o jei eina, tai tiesiog gulasi ant asfalto.
Niurzga, gal tu turi minčių, kaip palengvinti šuniui senatvę ?
Šiandien pirkome šuniui naują būdą, apšiltintą, su prašmatniu stogu. Įtariu, neilgai džiaugsis. Kol paruošė vietą, dukra bandė šunį pavedžioti. Eina, klumpa, sunkiai keliasi. Negaliu žiūrėti, įdėjau vaistų nuo skausmo į mėsos gabaliuką, vitaminų į maistą.
Jam jau gili senatvė kaip vilkšuniui. Pavasarį bus 12 metų. Ypač šiemet jau nenori niekur eiti, o jei eina, tai tiesiog gulasi ant asfalto.
Niurzga, gal tu turi minčių, kaip palengvinti šuniui senatvę ?
Mes irgi turim senuką šunį.Neveislinį, vidutinio dydžio, nes turėtų sverti 10-15 kg, gimusį 2004 metų rugsėjo mėnesį.Tai dabar jau prasidėjo septyniolikti metai.Tikrai kurčias, beveik aklas, o daugiau kaip ir sveikas.Kažkiek mato, nes prie bliūdo ateina, kai maistą atnešu.Bet nepašauksi, nesudrausi, negirdi.Dieną pririštas, naktį paleidžiamas.Tai paleistas eina, kol atsiremia į tvorą ir eina naktim ratus palei tvorą aplink sodybą.Numintas plikas kelias, net žolės palei tvorą nebeželia Sunki ta senatvė, bet negi dėl to reikia prašyt veterinaro, kad užmigdytų?Neatrodo, kad jam ką skaudėtų ar kad kentėtų.Tad gyvena toliau.O gimimo datą žinau gerai todėl, kad tų metų spalio gale mirė mano močiutė ir savo mažąją dukrą, kuriai tada buvo aštuoneri, pasiėmėm kartu.Tai per laidotuves ji visiems guodėsi, kad niekas šuniuko jai nenuperka.O "gerosios" tetos pamokino, kad prašyk tėvų arba broliuko, arba sesutės, arba šuniuko .Nugirdau tą pokalbį, pagailo vaiko, ir parsinešėm iš kaimynų mažą šuniuką...Dabar mūsų mažajai jau dvidešimt penkti eina
Aš brokolius sėjau liepos 2 dieną.Veislė Coronada H.Labai patenkinta, didelės gražios galvos, nevienodos kol kas, tai didžiosios maistui, mažosios auga, nereikia visų iš karto nupjauti.Taupau vietą šaldiklyje.Reikia kiaulę pjauti, bet sunkiai per 3 šaldiklius rasiu vietos jai sutalpinti O dar grybų kelis stalčius prisikroviau
Aš brokolius sėjau liepos 2 dieną.Veislė Coronada H.Labai patenkinta, didelės gražios galvos, nevienodos kol kas, tai didžiosios maistui, mažosios auga, nereikia visų iš karto nupjauti.Taupau vietą šaldiklyje.Reikia kiaulę pjauti, bet sunkiai per 3 šaldiklius rasiu vietos jai sutalpinti O dar grybų kelis stalčius prisikroviau
Labas rytas.
Laba,
IK ką aš žinau dėl šuns. Aš už vetetinarus. Jei yra priežastis kurią galima gydyti ar mažinti jos pasekmes, tada gydyčiau. Jei labai skauda ir neišeina priežasties pašalint tada migdyt (arba ištisai vaistus nuo skausmo girdyt).
O kaip šuniukas auga? Gal pasirodytum?
Labas rytas.
Labas rytas,
Oi kokie sotūs pusryčiai.
Labuks
Kaip orai pas jumi? Pas mus šiandien saulėta, bet nešilta Balsuot pasivaikčiojant nueit labai geras oras
SM telefone pradėjo reikalaut sutikt slapukus patvirtint. Eina jie, paskaičiau , kad perdaug nori... Tai geriau nesijungsiu, pakaks ir stacionaraus kompo Tik tiek, kad kartais per dieną nėr kada SM įsijungt, tai būdavo , vakare, lovoj per telefoną paskaitinėdavau, nors parašyt ten ir nemokėjau . Jau ta nauja versija nervindavo telefone, o dabar išvis supykau
Kaip orai pas jumi? Pas mus šiandien saulėta, bet nešilta Balsuot pasivaikčiojant nueit labai geras oras
SM telefone pradėjo reikalaut sutikt slapukus patvirtint. Eina jie, paskaičiau , kad perdaug nori... Tai geriau nesijungsiu, pakaks ir stacionaraus kompo Tik tiek, kad kartais per dieną nėr kada SM įsijungt, tai būdavo , vakare, lovoj per telefoną paskaitinėdavau, nors parašyt ten ir nemokėjau . Jau ta nauja versija nervindavo telefone, o dabar išvis supykau
Labas rytas.
Labas rytas,
Pusryčiai sotūs, žiemiški . Dėkui Ingrida
O mūsų krašte vakar visą dieną pralijo ... naktį lyjo , ryte truputi nustojo , balsuoti ėjau be skėčio . Po pietų vėl dargana. Lietus nestiprus, bet vis tik geriau negu nieko .
IK dėkui Tavo patarimai visada aukso vertės Apie ridikus žinojau , o apie ropes nepagalvojau ...
Pusryčiai sotūs, žiemiški . Dėkui Ingrida
O mūsų krašte vakar visą dieną pralijo ... naktį lyjo , ryte truputi nustojo , balsuoti ėjau be skėčio . Po pietų vėl dargana. Lietus nestiprus, bet vis tik geriau negu nieko .
IK dėkui Tavo patarimai visada aukso vertės Apie ridikus žinojau , o apie ropes nepagalvojau ...