Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba, 

Bandžiau šiemet auginti ropes, išmečiau, sukirmijo visos iki išprotėjimo.

Atsakyti
Augink tas, kur geltonos. Jų kaip ir nepuola. O jei ne - tai sandariai denk agroplėvele.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Omg omg, šį rytą 7:30 val buvo tik +1 ºC blink.gif O gal naktį šalna buvo ? Žolė lyg ir nebaltavo iš ryto, bet rūkas vakar vakare tai gražus buvo.
Voratinklių pilnos tvoros wub.gif O dieną nuostabus, šiltas oras wub.gif Gyvenam, kaip pasakoje bigsmile.gif

Atsakyti
Kokia čia pasaka ? Košmaras Guobų gatvėje. Lietaus nėra. Viskas, kas dar auga, apipulta lervų. Niekada per 20 m kininių auginimo nebuvo ant jų amarų blink.gif Viskas leipsta, džiūsta. Teks užarti gal hektarą žiedinių, nes gelsta, lapai per maži, neapsaugo.
Atsakyti
Labas rytas.
Sausa,bandžiau ravėti braškes,niekaip,neišsirauna žolės net. bigsmile.gif bigsmile.gif
IK gal kitur ne taip sausa?Pas Žolyte,gi palijo šiek tiek? ax.gif
Atsakyti
IK kad pikta po karštos dienos ... Liūdna ir nuostoliai, kai reik gerą daiktą aparti unsure.gif
Palijo pas mus kažkiek, bet bačkoj tai tik kokiu kibiru vandens padaugėjo po "lietaus" nuo stogo ax.gif
Vabalų tai išties daug. Remontantinių braškių uogos aplipusios tokiais vabaliukais, man rods blakutėm daržo. O ir tų blakių - kareivėlių pilna visur. Man rods, kad jie irgi kenkia, nors rašo, kad tik puvėkaiss atseit minta smile.gif Ir dar tų didelių daržo blakių ant augalų pilna ...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida vis pusryčius taiso, o niekas neužsuka.
Aš tai darbuose paskendusi. Sausa, dulkės. Pareinu, tai kol išsikosėju.
Šiandien jau obuolius išsiskyniau.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,jau žieminius išskynei? bigsmile.gif
Atsakyti