Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2020 09 22, 12:18)
<p>IK gal gali kokią veislę parekomenduot? Kolegai reikia.</p>

Jeigu šiltnaminė - vienareikšmiškai Arkadia. Uogos dydžio kaip parduotuvinės, skonis dieviškas, neserga miltlige.
O iš lauko turiu neblogą kanadietišką Relance. Be sėklų , tik uogos vyšnios dydžio nesiekia. Bet saldžios, jų daug. Valgai ir rankos tiesiasi kitos kekės. Niekad nedengiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, 

IK ačiū. Perduosiu kolegai.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Nu pas mus šiek tiek palyta bigsmile.gif Reik lietaus, remontantines braškes jau žadėjau laistyt. Užvakar kasiau smulkiažiedės raganės sodinukus, galvojau su žemės gumulu iškast. Bet pabiro smėlis į šalis, kaip pajūrio kopose biggrin.gif Nes tie savaiminiai sodinukai tai dar tokioj vietoj sudygę- prie pamato ax.gif , kur sausa . Bet , kai lyja, prašlampa ir ten.
Žolę pjaunu ir jau toks geras mulčas , nes ir nukritusius lapus surenku tuo pačiu. Vien tik žolė kažkaip rudeniop pelyt nori, o kai su lapais, tas mulčas toks purus gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 25 rugsėjo 2020 - 07:39
Ar jums FB dar leidžia senoj versijoj būt? Vis dar persijungdavau, bet net tos eilutės neberandu, turbūt jau visai nebebus klasikinės...
Atsakyti
Žolia, jau nebėra senosios versijos
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Atėjau soti ir laiminga tai imu sultis.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Imu kavos ir bijūnus smile.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Prisiauginau ropių , net 3 rūšių . Žalios man nelabai ax.gif MB labai skaniai valgo smile.gif Jo mama visada augindavo, vaikystės skonis ... O aš nepamenu , kad ropes valgytume . Bėda ta , kad kurios skaniausios man - skaniausios ir kirmėlėms ax.gif Ypač per paskutinę karštą savaitę labai daug vabalų atėjo smile.gif
Man labai neblogas skonis į sriubą ar pakepti prie mėsos ax.gif Kad tik taip nekirmytų ... Bet gal ir nuo oro priklauso ? jei būtų vėsiau ir drėgniau mažiau graužtų ?
Atsakyti