Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas lietingas rytas.
Atsakyti
Pas mus naktį pakrapnojo lietus, o dabar saulutė gražiai kyla wub.gif Vėjukas yra, gal ir lietaus bus ax.gif
Vakar dar puskilogramį remontantinių braškių priskyniau. Skanios wub.gif Gal, kad visą savaitę šilta buvo ir gerai sunoko? Prieš tai skintos tai rūgščios buvo .
Atsakyti
Pas ,mane užsikabino geltonos remontantinės.Pernai pasodinau,galvojau neužsikabino,šiemet trys šakos išlindo.Žiūriu kažkokios kitokios uogos sukrautos,mažesnės. bigsmile.gif Va šitos tai tikrai saldžios. wub.gif
Atsakyti
Palijo, net akyse prašviesėjo. Nors ne per daug.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
La,sodybeciai 4u.gif Nieks nevalgot?Buvau dvi sav Klaipedoj,dirbau aukle mirksiukas.gif Parsiradau,tiesiai i miska biggrin.gif Prisiroviau baravyku,prisidziovinau,visai giminei uzteks biggrin.gif IK,uzeini kartais,duok patarima ax.gif Reik patikrint zemes rugstinguma,kaip tas dalykas vyksta?O naminem salygom?tik ydomumo delei?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Uuuuu kaip skaniai pusryčiai patiekti. Imu abi porcijas.

Atsakyti
Mano šunės turbūt galėtų triufelių (grybų) ieškot, kasa grambuolio lervas , kiemas kaip šernų išknistas unsure.gif

Atsakyti
Mano šunims tos lervos irgi patinka. Pernai per bulviakasį kiek rado, tiek ėdė biggrin.gif Šiemet bulvės dar nekastos, vėlai žydėjo, žaliausios dar.
Atsakyti
Labas rytas.
Taksė mano irgi labai mėgo tas lervas. ax.gif
Atsakyti