Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2020 09 13, 07:23)

O mūms jau sunku vedžioti iš penkto aukšto šunį. ax.gif Pasvajojame kartais apie taksą.Bet jau metai nebe leidžia. ax.gif

Ingrida, kur tu radai senatvę? Mano tetai jau greitai bus 84, gyvena ketvirtam aukšte,penkiaaukštyje, vadinas lifto nėra. viena, ir augina pekinuką.Jis jai kaip draugas, kad vienatvės nebūtų, su juo kalbasi ir kartu miega vienoj lovoje.Ir veda į lauką net ne dukart per dieną, ir į parduotuvę ir į turgų kartu eina.Ji tik pabėdavoja, kad pirkinius sunku užsinešti, ypač, kai žiemą teko maistui pirkti vandenį dėl kažkokio vandentiekio užteršimo ir pirkdavo 5l buteliais.Naujojoj Akmenėj gyvena mirksiukas.gif
Dar kažkur skaičiau, kad žmonės, kurie augina šunį bute, ilgiau gyvena.Nes yra priversti ! kasdien išeiti bent po valandėlę pasivaikščioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai sakai , Bangele. Netoli brolio vienkiemyje toks tolimas giminaitis turi sodybą. Iščiustyta iki negaliu. Vakar grybaudami sustojome, norėjo brolis pasiklausti dėl medaus pirkimo. Nėra dieduko, išvaręs į savo kasdieninį prasivažinėjimą po apylinkes dviračiu. Po kokius 10 km numina. O jam jau 85. Žodžiu, kol judi , tol gyvas.
Gal čia nerašiau, bet jau kelios dienos turime rūpestėlį. Radome išmestą naujagimį šuniuką. Šildome, kas keturios valandos mišinuku girdome. Man atrodo, čia per tuos gyvūnų mylėtojus vajus veisėjai atsikrato. Tai radome vieną iš vados į pakelę nusviestą. O kiti garantuotai liko nesurasti ir natūralia mirtimi užsilenkė.
Dar ir katė savo mažių palikusi paromis dingsta. Tenka ir tą maitinti. Dar pats lakti nemoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 13 rugsėjo 2020 - 08:22

Laba, 

IK žinau kas šuniuko ieško, nori jauno. Jiems vissi nesvarbu, kad būtu veislinis. Gyvena vienkiemyje. Jų šunys paseno. Tai jei tavo pamestinukas išgyventų pabandyčiau jiems pasiūlyti.

Atsakyti

IK o iš kur žinai, kad ne vienas buvo? Ar tik spėji, kad jų buvo daugiau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 13 rugsėjo 2020 - 10:01
Tiesiog spėju, kad daugiau buvo.
Negaliu pažadėti, jaučiu, patys auginsime. Mūsiškis irgi jau ne jaunas. O kad katiną kas priglaustų, tai apsidžiaugčiau. Dukra ieškos jam naujų namų. Be galo gražus, pūkuotas, rituoja kaip kamuoliukas.
Atsakyti

Na tada turėsim atsarginį variantą jei nuspręsit jo jepasilikt. O jei pasiliksit tai priglaus kitą nelaimėlį iš globos namų. Tiksliau net du paims. Didelį ir mažiuką.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos ir čia smile.gif

O tai tų širšių be galo daug buvo ar šiaip sumažinti populiaciją jų buvo nutarta biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 14, 11:53)
Sveikos ir čia smile.gif

O tai tų širšių be galo daug buvo ar šiaip sumažinti populiaciją jų buvo nutarta biggrin.gif?

Lyžuka pas mane kaime jos parazitai . Vienais metais sudariau bičių šeimelę : išpjovė. Tegul gyvena miškuose, ten kur bitės jos nelaukiamos. Dauguma bitininkų stengiasi naikinti ax.gif Lenda į avilius, vagia bičių maistą , pjauna bites .
O ir šiap mėgsta ryt vynuoges, kriaušes ...
Ką gero daro nežinau ?
Skruzdės tai sanitarai ax.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas netoli tos širšinų drevės pakabinau uogienės rūgstančios. Šiand pažiūrėjau - vien musės plaukioja biggrin.gif Kažkoks ne toks vyniukas man gavosi, turbūt biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2020 09 14, 17:41)
Prieš kelias dienas netoli tos širšinų drevės pakabinau uogienės rūgstančios. Šiand pažiūrėjau - vien musės plaukioja  biggrin.gif  Kažkoks ne toks vyniukas man gavosi, turbūt  biggrin.gif

Tikriausiai neaiškai išsireišiau uogienė turi būti saldi , tik parūgusi .... Aš slyvienę skiedžiau vandeniu , dėjau cukraus . Slyvienę todėl , kad ji karštom vasaros dienom per parą prarūgsta . Ir jei uogienė , tai gali nenuskęsti širšės ? Uogienė tvirta ? Turėtų būti skystis ...
Atsakyti