Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kokie vasariški pusryčiai , dėkui Ingrida 4u.gif
Žolia , širšems tinka bet koks makalas, kas saldus ir paūgęs . Kad kvapas būtų . Parūgusi uogienė , prasto vyno šlakelis. Sako eina ir ant alaus - bet aš nebandžiau ... Labai suėjo sena slyvienė , bo ji greitai prarūgsta ir kvapą duoda . Joms bele balavot . Nei vaikų nei šeimos nebežiūri , jei įkalt gauna biggrin.gif . Na kiekvienam kaime yra tokios prigimties žmonių giminės atstovų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šiuo metu jau mirinėja vasarą gyvenę širšės . Žiemoja tik motinėlės, dabrininkės išmiršta. Iki spalio ko gero neliks visai darbininkių , priklausomai kokio šiltumo ruduo . Kitais metai tame pačiame lizde negyvens, statys nauja .
Ps alergija bitėms yra baisus , netgi mirtinas dalykas . Be pas širšes nuodai visai kitokie negu pas namines bites , retai pasireikšia alergijos. Tinimas ir niežtėjimas įgeltos vietos nėra alergija...
Jei įkandus vabzdžiui į koją tinsta veidas, kyla temperatūra , niežti visą kūna - tai jau reikia sunerimti ir nešiotis stiprių vaistų , o gal net adrenalino .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 rugsėjo 2020 - 09:54
Nejautė rankos iki alkūnės pusdienį ir ranka bei veidas buvo patinęs, bet po truputį atleido. Tai džiaudiaus, kad be greitosios apsiėjom...
O ta širšienė tam pačiam lizde žiemoja? Dabar pilnu tempu dirba, daug judesio į drevę ir laukan .
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2020 09 09, 20:52)
Nejautė rankos iki alkūnės  pusdienį ir ranka bei veidas buvo patinęs, bet po truputį atleido. Tai   džiaudiaus, kad be greitosios apsiėjom...
O ta širšienė tam pačiam lizde žiemoja?   Dabar pilnu tempu dirba,   daug   judesio į drevę ir laukan .

Žolia , motinėle nežiemoja lizde . Lenda į plyšius ir kt . Kai tik oras atšals išmirs visos darbininkės . Esu radusi malkinėje tarp malkų , ant aukštelio tarp spalių ir kt rakandų miegančių .
Lizdą gali naudoti vaistams pasigaminti :
Vaistinės savybės .

Ingrida tavo pusryčių vaiduose tokia graži Vasara. Atgaiva mano akims ir dūšiai . Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 rugsėjo 2020 - 08:55
Dusia, lizdo nepaimsiu, jos klevo plyšyje šiemet įsikūrė, matyt kamieno viduj buvo vietos. O iš išorės toks siaurutis pailgas plyšiukas tik.
Gražu lauke šyryt wub.gif Gal ką lauke nuveiksiu, nors reiktų baigt pirties kepurę, vakar pradėtą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dusia,bent taip stengiuosi sugražinti vasarą. ax.gif Labai jau greitai ji pralėkė.Koks šaltas rytas,šunį vedžiojau jau su striuke ir tai vėsu buvo. bigsmile.gif Pas mus žadėjo naktį tik plius 7 jau.Mano dar keli arbūzai lauke,na virkštys dar žalios,voliojasi. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida ką praleidau? Tu kokį šunį turi?

Ne tik vasara, aplamai greit laikas bėga. Tuoj pavasaris ateis :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 11 rugsėjo 2020 - 06:40
QUOTE(IngridaB @ 2020 09 11, 05:53)

Dusia,bent taip stengiuosi sugražinti vasarą. ax.gif Labai jau greitai ji pralėkė.Koks šaltas rytas,šunį vedžiojau jau su striuke ir tai vėsu buvo. bigsmile.gif Pas mus žadėjo naktį tik plius 7 jau.Mano dar keli arbūzai lauke,na virkštys dar žalios,voliojasi. bigsmile.gif

Ingrida man atrodo , kad ilga vasara būdavo tik vaikystėj ... Tiek dalykų spėdavu nuveikti ir mokyklos pasiilgti . Kuo senyn tuo greičiau metų karuselė sukasi . Kažin kodėl ?

Dėkui už pusryčius 4u.gif
Su malonumu prisėsiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Niurzgiuk,ganau dukros šunį,išlėkė atostogauti,tai šanūkas pas mus. ax.gif Kaip jūsų laikosi solidi panelė?Sveika? 4u.gif 4u.gif
Ryte,žolė nubalųsi,vos ne šalna. blink.gif blink.gif
Atsakyti

Labas rytas, Ingrida savo Teros sveika seniai nepavadinčiau :rolleyes: , bet aš ją vis dar turiu. Vėžiuką pavyko sutramdyt, ,,kieti" dariniai pasikeitė į minkštą korėtą kaip kempinė struktūrą. O ir senatvė jai. Klubai sudilę. Sunkiau eina. Toli nebevaikštom. Laiptais žemyn jau seniai dėl stuburo nešioju. O dabar jau ir vaukštyn kartais tenka užnešt...Bet nekankinu :D migdyt kol kas nereikia. Rugpjūtį suėjo 14 metų. Gražus amžius. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 12 rugsėjo 2020 - 09:06
Labas rytas.
O mūms jau sunku vedžioti iš penkto aukšto šunį. ax.gif Pasvajojame kartais apie taksą.Bet jau metai nebe leidžia. ax.gif
Atsakyti