Pas mane šaldiklyje tik malti česnakų žiedkočiai. Kada sūnus prasidaro tą skyrelį, rėkia, kad jam smirda.
Būtinai padarysiu pagal Dusios receptuką. Aš tai laukiu, kol sunoks čiliai, petražolių lapų jau yra. Ai , reikės morkų lapų pasidžiovinti.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida pusryčių vaizdas nerealus. Bandau įsivaizduoti kvapą . Turiu klausymą, ar jau laikas virti obuolių sūrį? Nes anantaniai pūva ant obels... Gali nebelikti iš ko virti
Laikas virti tada, kai tam turi laiko.
Ko jau neverdu, tai to sūrio. Man per daug terlionės.
Antaniniai priskiriami prie rudeninių obuolių. Jeigu sėklos pradeda ruduoti viena kita - laikas skinti.
Man tai reikėtų užsiimti džiovinimu.
Ko jau neverdu, tai to sūrio. Man per daug terlionės.
Antaniniai priskiriami prie rudeninių obuolių. Jeigu sėklos pradeda ruduoti viena kita - laikas skinti.
Man tai reikėtų užsiimti džiovinimu.
Labas rytas.
Ačiū Dusia,vis renku skanesnius pusryčius.
Laba,
Nors turiu savų uogyčių, bet ir šitas susirinksiu.
Obuolių nulis, o turėjo būt derliaus metai. Nušaldė viską. Pas kaimynę irgi tas pats. Nu žodžiu, nei obuolienės, nei sūrio, nei sulčių
Labas rytas.
Labas rytas.
Labai gražūs pusryčiai , dėkui Ingrida
Iš Kaimo viskas pas mane daroma tuo pačiu laiku laisvo kažkaip nerasta
Obuolienių nevalgo , sulčių negeria , o obuolių sūris kaip desertas sueina Išvirti vargo nedaug , tik sudžiovinti yra reikalų . Vieną troiliką obuolių savaitgalį sudžiovinau , na gal dar vieno reiktų .... ir bus gana .
PS galiu pasigirti - sukariavau šiemet su vapsvom ir širšėmis kaime
Nuo gegužės sukabinau butelius sode su raugaliais , kelis sykius keičiau . Kaip tikra bitininkė turėjau kontrolinę šeimelę ( širšių ) - tai rugpjūtį visos numirė, liko perai koriukę atšalę
Gilijotina :
Ir tokių gal 15 sode buvo , vasara kas 2 sav. keičiau .
MB erzdina , kad ponas H rūko kampe palyginus su mano žudynėm
Iš Kaimo viskas pas mane daroma tuo pačiu laiku laisvo kažkaip nerasta
Obuolienių nevalgo , sulčių negeria , o obuolių sūris kaip desertas sueina Išvirti vargo nedaug , tik sudžiovinti yra reikalų . Vieną troiliką obuolių savaitgalį sudžiovinau , na gal dar vieno reiktų .... ir bus gana .
PS galiu pasigirti - sukariavau šiemet su vapsvom ir širšėmis kaime
Nuo gegužės sukabinau butelius sode su raugaliais , kelis sykius keičiau . Kaip tikra bitininkė turėjau kontrolinę šeimelę ( širšių ) - tai rugpjūtį visos numirė, liko perai koriukę atšalę
Gilijotina :
Ir tokių gal 15 sode buvo , vasara kas 2 sav. keičiau .
MB erzdina , kad ponas H rūko kampe palyginus su mano žudynėm
Dusia, buvai sakius, ką pili į vidų. Pamiršau. Pas mane gyvena širšių lizdas. Šiemet viena įsegė dukrai, o ji alergiška. Žadu pūst į tą drevę kobros ir užkimšt su kuo nors. Buvau pamiršusi apie tavo gaudyklę, ech...
Dusia,
Aš į trešnę buvau įkabinusi, reikės apžiūrėti, mažu ten jau broliškas kapinynas.
Aš į trešnę buvau įkabinusi, reikės apžiūrėti, mažu ten jau broliškas kapinynas.