Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dėkui Ingrida už pusryčius . Aš vaizdu soti pabūsiu , tokio nematysiu gyvai ko gerai dar kelis metus ... Šampanas pusryčiams ??? Gal ne darbo dieną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ingrda ar pavyko supinti svogūnus į pynes ? Mačiau FB buvo įkelta pamokėlė . Mano bobutė ne taip pindavo . Reikės pabandyti daugiagalvius babos būdu supinti , jei laiko liks. Labai dideli šiemet pas mane svogūnai ... Matyt metai tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 rugpjūčio 2020 - 10:25
Kaip praretėjo kalbos 4u.gif
Pas mus DEPO nėra, bet reiktų mažų kažkokių stiklinių užsukamų reikaliukų paieškot kitose pardėse. Dabar išrūgo ugniažolės sultys ir neturiu kur supilt. Tai į šnapso butelį supyliau, bet liko kokie 150 ml ir... Stiklainyje kažkaip negražu, o ir nepatogu naudot be kakliuko.
Jau ir pas mus sausoka darosi. Dar dukra vakar žole nupjovė, kai pamačiau , buvo per vėlu. Išdegs garantuotai...
Pomidoryne vistik kažkas darosi, vieną kelmą išmečiau, kvapas toks puvėkinis, bet vis kartoju sodą su muilu, tai kaip ir laikomės ax.gif
Papildyta:
Kol rašiau, žiūriu Dusia parašė . Mano daugiagalviai gavo šalnų turbūt, nors nepajutau , nes visi žydėt norėjo. Tai teks pirkt
Atsakyti

Labas rytas.
Dusia,dar nebandžiau,rankos nedaėjo. ax.gif
MB sakė su mama yra pynęs,tai sakė parodys.Svogūnai su laiškais išdžiovinti guli dėžėse,dar laukia. mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 rugpjūčio 2020 - 05:56

Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu.

Taigi sakiau, gal 6-7 skonių buvo. Su cukrumi dariau anyžinį, citrininį , gvazdikėlinį ir dar tokio nenusakomo kvapo, bet daugiau konditerinio. O daroma paprastai. Imi saują lapų, supjaustai smulkiai ir su blenderiu, o dar geriau lėtaeige sulčiaspaude patvarkai. Paskui pili cukrų ir maišai, kol cukrus būna vos drėgnokas, apsivėlęs tomis sultimis. Pas mane gerai nesusiblenderiavo, tai pilna tų lapų likučių. 

:yahoo:  :yahoo: Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu. :yahoo:  :yahoo: Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.
Aida kaip su medumi reikalai? Pas mane tik palaizyti. Pirmą kartą per 8 savarankiško bitininkavimo metus . Šiemet bitės brangokas hobis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 rugpjūčio 2020 - 08:28
Ypatinga diena.Gal kas stovėjote Baltijos kelyje?Aš net ašarą išspaudžiau,kai žiūrėjau per tv.Svarbiausia kiek jaunimo. wub.gif wub.gif
Atrodo vaikų labai ir neauklėjau patriotiškai,bet visi trys dalyvavo.Mažoji Katedros aikštėje,viduriniukas su marčia su dviračiais važiavo Baltijos keliu,dičkis Londone susikabino rankomis lietuviai.Graži pamaina auga. wub.gif wub.gif
Mes tik pavasarinį ėmėme medų,nes mb tik kilnojo rėmelius iš vieno avilio į kitą,stiprino šeimas. ax.gif
Ką tik gražiai nulijo,gal pradės dygti grybai? bigsmile.gif
Atsakyti
Man nostalgija Baltijos keliui. Kokie jauni ir gražūs buvome...Ir tikėjome tuo, ką darome.
Jaučiu, panašūs jausmai dabar pas baltarusių jaunimą.
Atsakyti
Labas rytas.
Man tai sirdis dziaugiasi,mes iseisime po musu yra pamaina.dAUGIAUSIA GI TOKIUOSE MINTINGUOSE PENSININKAI DOMINUODAVO,DABAR VAKAR TIEK GRZAUS JAUNIMO. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškai dalyvavo ax.gif
Pavydžiu aš jiems naivumo ...
Ir panašumo į Baltijos kelią nematau tame kas vyksta Baltarusijoje.
Mes buvom prieš okupantus , o čia savi prieš savus ... panašiausia kas vyko Lietuvoj : 2009 metų mitingas prie seimo , tik tada savi savų negynė ax.gif

Atsakyti

Aida kaip su medumi reikalai? Pas mane tik palaizyti. Pirmą kartą per 8 savarankiško bitininkavimo metus . Šiemet bitės brangokas hobis.

Nelabai galiu skustis buvo ir prastesnių metų

Atsakyti