Labas rytas.
Ingrda ar pavyko supinti svogūnus į pynes ? Mačiau FB buvo įkelta pamokėlė . Mano bobutė ne taip pindavo . Reikės pabandyti daugiagalvius babos būdu supinti , jei laiko liks. Labai dideli šiemet pas mane svogūnai ... Matyt metai tokie
Pas mus DEPO nėra, bet reiktų mažų kažkokių stiklinių užsukamų reikaliukų paieškot kitose pardėse. Dabar išrūgo ugniažolės sultys ir neturiu kur supilt. Tai į šnapso butelį supyliau, bet liko kokie 150 ml ir... Stiklainyje kažkaip negražu, o ir nepatogu naudot be kakliuko.
Jau ir pas mus sausoka darosi. Dar dukra vakar žole nupjovė, kai pamačiau , buvo per vėlu. Išdegs garantuotai...
Pomidoryne vistik kažkas darosi, vieną kelmą išmečiau, kvapas toks puvėkinis, bet vis kartoju sodą su muilu, tai kaip ir laikomės
Papildyta:
Kol rašiau, žiūriu Dusia parašė . Mano daugiagalviai gavo šalnų turbūt, nors nepajutau , nes visi žydėt norėjo. Tai teks pirkt
Labas rytas.
Dusia,dar nebandžiau,rankos nedaėjo.
MB sakė su mama yra pynęs,tai sakė parodys.Svogūnai su laiškais išdžiovinti guli dėžėse,dar laukia.
Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu.
Taigi sakiau, gal 6-7 skonių buvo. Su cukrumi dariau anyžinį, citrininį , gvazdikėlinį ir dar tokio nenusakomo kvapo, bet daugiau konditerinio. O daroma paprastai. Imi saują lapų, supjaustai smulkiai ir su blenderiu, o dar geriau lėtaeige sulčiaspaude patvarkai. Paskui pili cukrų ir maišai, kol cukrus būna vos drėgnokas, apsivėlęs tomis sultimis. Pas mane gerai nesusiblenderiavo, tai pilna tų lapų likučių.
Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.
Labas rytas.
Išsisaugojau ateičiai receptą, o tai paskui pamirštu, šiemet ne kokie bazilikai tai irgi tik džiovinu. Baigėsi medaus sukimas, šventėm. Dabar liko tik žiemai paruošti bites. Galėsiu ramiai grįžti prie daržų ir žvejybos.Aida kaip su medumi reikalai? Pas mane tik palaizyti. Pirmą kartą per 8 savarankiško bitininkavimo metus . Šiemet bitės brangokas hobis.
Atrodo vaikų labai ir neauklėjau patriotiškai,bet visi trys dalyvavo.Mažoji Katedros aikštėje,viduriniukas su marčia su dviračiais važiavo Baltijos keliu,dičkis Londone susikabino rankomis lietuviai.Graži pamaina auga.
Mes tik pavasarinį ėmėme medų,nes mb tik kilnojo rėmelius iš vieno avilio į kitą,stiprino šeimas.
Ką tik gražiai nulijo,gal pradės dygti grybai?
Jaučiu, panašūs jausmai dabar pas baltarusių jaunimą.
Labas rytas.
Man tai sirdis dziaugiasi,mes iseisime po musu yra pamaina.dAUGIAUSIA GI TOKIUOSE MINTINGUOSE PENSININKAI DOMINUODAVO,DABAR VAKAR TIEK GRZAUS JAUNIMO.
Pavydžiu aš jiems naivumo ...
Ir panašumo į Baltijos kelią nematau tame kas vyksta Baltarusijoje.
Mes buvom prieš okupantus , o čia savi prieš savus ... panašiausia kas vyko Lietuvoj : 2009 metų mitingas prie seimo , tik tada savi savų negynė
Aida kaip su medumi reikalai? Pas mane tik palaizyti. Pirmą kartą per 8 savarankiško bitininkavimo metus . Šiemet bitės brangokas hobis.
Nelabai galiu skustis buvo ir prastesnių metų