Labas rytas.
Jau kokios ponios išlepintos, nė pusryčių neužsuka.
Vakar parsinešiau pirmą arbūzą ir kelis melionus. Skanumėlis...
Kai melionas prinokęs, jis atsiskiria nuo "uodegėlės"
Pomidorų nežinau nė kur bedėti. Džiovinu. Parduočiau, bet nelabai kam reikia.
Vakar parsinešiau pirmą arbūzą ir kelis melionus. Skanumėlis...
Kai melionas prinokęs, jis atsiskiria nuo "uodegėlės"
Pomidorų nežinau nė kur bedėti. Džiovinu. Parduočiau, bet nelabai kam reikia.
Labas vakaras.
Soti, laiminga tai tik gėles nuo stalo pasiimu.
Sodyboj pomidorai po truputį nokt pradėjo. Bulves maras suėdė, bet ankstyvesnes šiemet sodinau tai spėjo užaugt. Tiek kiek sodybą turiu kolorado nėra buvę, o dabar baisinė galybė ir jie net nesuprato, kad buvo nupurkšti. Bulvės numirė tai jų randu visur, ant salitų, ant pomidorų, ant burokų....badauja.
lABAS RYTAS.
vAKAR IRGI PIRMĄ MELIONĄ SUVALGĖME. Arbūzas viebnas nustojo augti,prapjovėme trūko saldumo,kitus dar auginu.
Avietiniai pomidorai ir mažiukai einami tik,bet jų daugiausiai ir auginu,tradiciniai raudoni žmonėms nebe įdomu. Pernai pamačiau,kad perka daugiausiai avietinius,tokius šiemet ir augimu.
Avietiniai pomidorai, man atrodo, visada ant bangos Aš šiemet sodinau gal 4 daigus iš naujos Dwarf selekcijos. Augalai gražūs, tvirti pomidorai skanūs Tik mėto žiedus, matyt jautresni ar tai karščiui, ar tai mikroelementų trūkumui. Foto tie didieji iš pirmų žiedų, kiti vaisiai normalaus dydžio. Ir neturiu nė vieno avietinio , bet ir netrūksta jų
QUOTE(žollia @ 2020 08 12, 09:42)
Avietiniai pomidorai, man atrodo, visada ant bangos Aš šiemet sodinau gal 4 daigus iš naujos Dwarf selekcijos. Augalai gražūs, tvirti pomidorai skanūs Tik mėto žiedus, matyt jautresni ar tai karščiui, ar tai mikroelementų trūkumui. Foto tie didieji iš pirmų žiedų, kiti vaisiai normalaus dydžio. Ir neturiu nė vieno avietinio , bet ir netrūksta jų
Žolia ar Dwarf- ai ne žemaūgiai ? gaila vietos būtų šiltnamyje jei žemi .
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 12, 11:48)
Žolia ar Dwarf- ai ne žemaūgiai ? gaila vietos būtų šiltnamyje jei žemi .
Jų visokių yra ūgių. Pvz. mongolskij karlik 40 cm, bet koks derlingas Tiesiog guli šiltnamy ant žemės. Kitais metais sodinsiu jį į kokį vazoną, kad vaisiai neliestų žemės. Aftershok, Tennessee suited pas mane apie1,4 m. Mažai jų šiemet auginu. Aišku, jei tau reikalinga laabai daug pomidorų, gal geriau aukštaūgius augint. Bet man tai perdaug būna pastoviai, tai dabar makaluoju visokių. O dwarfiukų bandysiu ir kitų veislių kasmet pasodint. Dwarf aplamai yra sukurti auginimui vazonuose ar kitose talpose, neturint vietos, bet vaisiai normalaus dydžio. Jie mažesnio šaknyno tiesiog. Jei nebūtų numėtę žiedų, tai neatlaikytų be papildomo tvirtinimo, nors šiaip stiebai tvirti ir stori.
Greitas mascarponės pyragas su braškėmis
QUOTE(žollia @ 2020 08 12, 12:02)
Jų visokių yra ūgių. Pvz. mongolskij karlik 40 cm, bet koks derlingas Tiesiog guli šiltnamy ant žemės. Kitais metais sodinsiu jį į kokį vazoną, kad vaisiai neliestų žemės. Aftershok, Tennessee suited pas mane apie1,4 m. Mažai jų šiemet auginu. Aišku, jei tau reikalinga laabai daug pomidorų, gal geriau aukštaūgius augint. Bet man tai perdaug būna pastoviai, tai dabar makaluoju visokių. O dwarfiukų bandysiu ir kitų veislių kasmet pasodint. Dwarf aplamai yra sukurti auginimui vazonuose ar kitose talpose, neturint vietos, bet vaisiai normalaus dydžio. Jie mažesnio šaknyno tiesiog. Jei nebūtų numėtę žiedų, tai neatlaikytų be papildomo tvirtinimo, nors šiaip stiebai tvirti ir stori.
Dėkui žinosiu apie tokius pomidorus . Niekada nesigilinau , mačiau FB . Pagalvojau , kad man jų nereikia ...
Pyragas puikus bet gal ne man
Labas rytas.
Labas rytas,
Kokie fantastiški pusryčiai . Kaip tik arbatos noriu.
Pyragų nevalgau.
Einu virtuvės plauti , vakar dariau agurkus su ciberžole. Vienas stiklainis išėmus iš kaitinimo apverčiant plyšo . Nu joma jooo. Spintelė. grindys kaip skiestu vaikučio kakučiu apvaryti.
Einu virtuvės plauti , vakar dariau agurkus su ciberžole. Vienas stiklainis išėmus iš kaitinimo apverčiant plyšo . Nu joma jooo. Spintelė. grindys kaip skiestu vaikučio kakučiu apvaryti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 08 13, 08:35)
Pyragų nevalgau.
Man kažkada trūko sulčių stiklainis , ir visos sultys ant pilvo ir šlaunies ... Pūslėm.
Laimingai baigėsi jei be traumų